Vīriešu pievilcības horoskops: īpašības, kas katru padara tik neatkārtojamu

Katra sieviete savā vīrietī saskata kaut ko īpašu un neatvairāmu – ko tādu, ko neredz apkārtējie!

 

AUNS

Viņa entuziasms. 

Viņš ir ziņkārīgs un savā sirdī vēl bērns, tāpēc viņam viegli izdodas pat visgarlaicīgākos mājas darbus padarīt par aizraujošu un jautru piedzīvojumu.

Viņš nekad nepadodas. 

Vienalga, vai viņš strādā virsstundas, lai pabeigtu kādu svarīgu projektu, vai koncentrējas uz Tevis apmierināšanu gultā, viņš vienmēr ir aizrautības pilns un uzticams.

VĒRSIS

Viņš ir gādīgs. 

Brašā Vērša paspārnē Tu vienmēr jutīsies aprūpēta. Viņš palutinās Tevi ar masāžu, no rītiem pienesīs Tev kafiju un vienmēr zinās to, kas Tev visvairāk ir vajadzīgs.

Viņš ir super seksuāls. 

Viņš vēlas, lai viņam būtu draudzene, un brīdī, kad viņš sapratīs, ka Tu esi īstā, viņš atslābs un kļūs vēl seksīgāks, kā arī viņa iekāre noteikti nemazinās!

DVĪŅI

Viņš zina gandrīz visu. 

Viņš pavisam viegli spēj iekļūt ikvienā foršā ballītē vai pasākumā, kā arī stāsta ļoti fascinējošus stāstus par vietām, kurās ir bijis, bet viņš noteikti neizrādās!

Viņš tiešām ir gādīgs. 

Viņš tāpat vien dāvās Tev ziedus un vienmēr par Tevi parūpēsies – uztaisīs no rīta brokastis, pienesīs pie gultas kafiju un pēc grūtas darba dienas izmasēs Tev plecus!

Lasi arī: Dāmas, šis jums ir jāzina: Lūk, kas atbaida katras zodiaka zīmes vīrieti!

VĒZIS

Viņš ir uzticams. 

Viņš glabās Tavus noslēpumus un vienmēr izpildīs solīto. Viņš izturēsies pret Taviem draugiem kā pret zelta gabaliņiem, zinot, cik daudz viņi Tev nozīmē!

Viņš par Tevi rūpējas. 

Viņš aizliks Tev aiz auss noklīdušu matu šķipsnu, iedos Tev žaketi, kad būsi nosalusi, un ieliks roku tavu bikšu aizmugurējā kabatā, kad kopā dosieties pastaigā!

LAUVA

Viņš ir uzticams.

Uzticamā Lauvas misija ir darīt Tevi laimīgu. Viņš atcerēsies ne tikai Tavu, bet arī Tavas draudzenes dzimšanas dienu un sarūpēs viņai mazu dāvaniņu!

Viņš ir tik sasodīti seksīgs. 

Vienalga, vai viņš ir ģērbies uzvalkā vai mājas drēbēs, viņam piemīt liels seksapīls. Nav brīnums, ka Jūs tik bieži mīlējaties – Tev noteikti ir paveicies!

JAUNAVA

Viņš liks Tev domāt. 

Sarunas ar šo gudro un asprātīgo vīrieti vienmēr būs aizraujošs notikums.

Bruņinieciskums nav zudis. 

Viņš vienmēr ir džentlmenis un nesīs Tavu čemodānu, atvērs Tev durvis un vēsā vakarā iedos Tev saku žaketi.

Viņš ir stabils. 

Kad viņš uzņemas saistības ar Tevi, viņš paredz, ka būsiet kopā ilgu laiku.

Par pārējām zodiaka zīmēm lasi nākamajā lapā!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru