Katras zodiaka zīmes sievietes visdziļākie noslēpumi; kādi ir tavi?

AUNS

Sievietes-Auna mīlestība ir kaislīga. Nekādi pustoņi – viss ir pa īstam. Kad viņas ir iemīlējušas, tad viņām jūtas vienmēr ir pirmajā vietā. Viņas ir gatavas veltīt tam visu savu dzīvi.

Sievietēm, kuras dzimušas šajā ugunīgajā zīmē, attiecības attīstās pieskaņoti viņu stihijai. Bet vētrainas attiecības iespējamas tikai ar mīļoto. Brīvību mīlošie Auni piekrīt tikai vislabākajam variantam. Ja tā nav, tad viņi priekšroku dod vientulīgas peldēšanas baudīšanai.

Auni uzņemas atbildību uz sevi, bet tajā pašā laikā viņiem patīk spēcīgi partneri. Viņi meklē to, kurš neielauzīsies viņu brīvībā, un nebūs kā tāds “plastilīns”. Tāda, lūk, pretruna. Turklāt Auni kļūst paši par sava lepnuma, mežonīgas greizsirdības un spītīguma ķīlniekiem. Tas pat noved līdz agresijai. Bet visi zina, ka Auni ir nelabojami optimisti. Un pēc vētras vienmēr nāk saulains laiks.

Sieviete-Auns dievina, ja viņu apjūsmo. Bet veiksmīgs kompliments var uzlabot viņai garastāvokli uz veselu nedēļu! Auni tik ļoti vēlas, lai viņus mīlētu un lepotos ar viņiem, ka gatavi kalnus gāzt, lai tikai atkal izdzirdētu: “Nav labākas par tevi!”.

Šīs zīmes pārstāvji ir visai drosmīgi. Strādāt, strādāt un vēlreiz strādāt! Viņiem ir vienkārši nepieciešams pierādīt sevi profesionālajā sfērā. Un daži pat iemainīs ģimenes klapatas pret darbu. Bet kaislīgie un uzticīgie Auni nepametīs mīļotos kritiskā situācijā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru