Katras zodiaka zīmes sievietes visdziļākie noslēpumi; kādi ir tavi?

VĒRSIS

Vērši ir līdzsvaroti un reālistiski noskaņoti. Viņiem nav novērojama tieksme demonstrēt spēcīgas emocijas. Tāpēc jūsu kompliments, kas veltīts citai sievietei, neizraisīs skandālu. Bet tas, protams, ar nosacījumu, ka viņa ir pārliecināta par jūsu mīlestību. Pretējā gadījumā jūs riskējat iepazīt dusmu spēku. Bet tas šīs zīmes cilvēkiem ir rets, bet pa īstam graujošs.

Par sieviešu-Vēršu elegantumu klīst leģendas. Viņas māk parādīt savu sievišķīgumu! Turklāt Vēršiem patīk, kad uzvilkts ir pavisam maz apģērba. Viņām izdodas akcentēt krāsu, jo dvēselē katrs šīs zīmes pārstāvis ir nedaudz stilists. Viņas bauda dzīvi dažādās tās izpausmēs. Labs apģērbs, izsmalcināti dzērieni, garšīgs ēdiens, skaistas gleznas un tikai labākā mūzika!

Tie, kuri ir iemīlējuši Vērsi, ciena to maigumu un uzticību, bet šeit ir svarīgi neļaut attīstīties viņu pesimistiskajama noskaņojumam. Nevajag ar viņiem strīdēties, savādāk uz sevi izjutīsiet viņu “smago”artilēriju – vienaldzību un vēsumu.

Vērši skeptiski attiecas pret fantāzijām. Šiem materiālistiem sapnis ir jāsaredz un  “jāparauga”. Viņi nesliecas riskēt, bet, ja ir nonākuši pie secinājuma, ka lietas nekustas, tad var pat doties tālā ekspedīcijā.

Skaistas un spēcīgas sievietes-Vērši grūtā brīdī neraudās un “nezāģēs” savu vīrieti. Bez panikas un skandāla viņas pašas atradīs darbu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru