Katras zodiaka zīmes sievietes visdziļākie noslēpumi; kādi ir tavi?

DVĪŅI

Dvīņi – kaleidoskops, kas iemieso vairākas personības. Tāpēc veidot attiecības ar viņiem ir samērā sarežģīti. Un, ja ar vienu no  “personībām” jūs esat vienojušies, tad otrā rīt vienkārši izlems neiet ar jums uz randiņu.

Dvīņi ir pārliecināti, ka dzīve ir viens liels eksperiments. Ar viņiem jūs uz visiem laikiem aizmirsīsiet par monotonu ikdienu! Viņi iemīlas vienā acumirklī  un ātri atsalst. Turklāt viņiem ir vērojama nosliece šaubīties. Tādu sievieti iekaros vīrietis, kurš pārliecinās viņu par to, ka viņš ir labākais.

Dvīņiem sekss un mīlestība ir viens un tas pats. Radošums un neparedzamība šajā sfērā šīs zīmes pārstāvjiem ir patiesi bezgalīga. Temperaments ir gluži kā vējš, kas pastaigājas jūras tuvumā. Viņi ir te maigi, te pilni vētrainu izrāvienu. Un nevajag tērēt laiku, lai izprastu viņu loģiku – labāk nododieties mīlestībai.

Tas, kurš jau kādu laiku dzīvo kopā ar Dvīņiem, ir iemācījies pieņemt viņu divējādību, kas izrādās gan attiecībās, gan sadzīvē. Šodien viņi ir šarmanti un jautri, bet rīt asi un neciešami. Bet jūsu dēļ sieviete-Dvīnis ir gatav doties pat uz pasaules malu, dalot uz pusēm visus priekus un bēdus.

Un nekad neaizmirstiet izdomāt skaistus komplimentus, ja vēlaties, lai jūsu “hameleoniņš” būtu priecīgā noskaņojumā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru