Ķīniešu horoskops 2018. gadam – lūk, kas jūs sagaida!

Zirgs

Zirgiem vajadzētu pievērst uzmanību savai veselībai. Protams, šajā gadā uz viņiem uzgāzušies ļoti daudz darbu, un perspektīvas ir lielas, bet tas nenozīmē, ka vajag ignorēt savu veselību un nepieciešamību pēc atpūtas. Zirgu veselības horoskops 2018. gadam brīdina par fizisku un psihisku izsīkumu. Un tas viss tāpēc, ka Zirgi uzgrūž sev pārāk daudz darbu. Ja uzmanīgāk attieksieties pret Zirga veselības horoskopu 2018. gadam, tad ir iespējams izvairīties no ļoti daudzām veselības problēmām. Ir svarīgi atrast zelta vidusceļu, un harmoniski apvienot savu darbu un atpūtu. Turklāt ar atpūtu netiek saprasta laika pavadīšana pie televizora, bet gan pastaigas vai pikniki ārpus pilsētas. Labs variants ir arī pirts apmeklēšana. Turkāt šai austrumu horoskopa zīmei ir jāpadomā par ēdienkartes maiņu. Ir jānomaina nederīgie un kaitīgie produkti ar kaut ko garšīgu, bet veselīgu. Alkohols jālieto ar mēru. Ir svarīgi sekot līdzi tam kaloriju daudzumam, ko lieto Zirgs.

Kaza (Aita)

Stresa neesamības apstākļos Kazām izdosies stiprināt savu imūnsistēmu. Bet tik un tā ir svarīgi rūpēties par savu ķermeni un censties izvairīties no saaukstēšanās. Kazas (Aitas) veselības horoskops 2018. gadam neiesaka eksperimentēt un izaicināt savu likteni. Ja Kaza (Aita) pavirši izturēsies pret savu veselību, tad pavisam drīz noliksies ar slimību, ar kuru būs grūti tikt galā ātri. Un tas savukārt var ietekmēt citus Kazas dzīves aspektus, kurās viss tikai sāka nokārtoties. Būs skumji, ja Kaza savu laimi pazaudēs lūk, tādas vieglprātības un nevīžības dēļ.

Bet visā visumā, ja Kazas (Aitas) horoskops 2018. gadam kļūs par šīs austrumu horoskopa zīmes labāko draugu, kurā viņas ieklausīsies, tad problēmas ar veselību ies secen. Un pat Aitām zināmā biežā garastāvokļa mainība paliks pagātnē.

Zaķis (Kaķis)

Zaķim ir pavisam neraksturīgi sēdēt vienā vietā bez darba. Un tomēr, daudzi šīs zīmes pārstāvji var sajust, ka viņiem brīvo laiku gribas pavadīt uz dīvāna, nedarot neko. Tādu uzvedību Dzeltenais Suns necietīs.  Zaķa veselības horoskops 2018. gadam brīdina sliņķus, ka viņi var sākt justies slikti, ja nekustēsies un nenodarbosies ar sportu. Protams, klapatu Kaķiem tagad ir maz, bet, vai tas nozīmē, ka viņi var atslābt? Viennozīmīgi nē, ja viņiem ir dārga sava veselība. Zaķim ir jāpadomā ne tikai par savu dzīvesveidu, bet arī par to, kā un ko viņš ēd. Ēdienkartes izmaiņa noteikti ļaus viņiem sajust spēku pieplūdumu.

Prognoze sola, ka pat nelielas pārmaiņas uz veselīgāku dzīvesveidu spēs ietekmēt arī citus Zaķa dzīves aspektus. Ja ap gada otru pusi Zaķis (Kaķis) nevarēs parūpēties par to, tad viņš pavisam noteikti var sagaidīt problēmas ar kuņģi. Arī hroniskas saslimšanas sāks par sevi atgādināt. Brīvo laiku šai zīmei vajadzētu veltīt fiziskiem vingrinājumiem.

Čūska

Čūskām neskatoties uz to, ka viņu gads būs ļoti spilgts un dažādu notikumu pilns, tomēr izdosies izvairīties no nopietnām slimībām un traumām. Čūskas veselības horoskops 2018. gadam vien uzstājīgi iesaka veltīt daudz laika slimību profilaksei. Vajag vairāk spēkus veltīt savas imunitātes stiprināšanai. Būs noderīgi padarīt savu ēdienkarti vēl daudzveidīgāku. Var ēst daudz augļus vai dārzeņus. Bet tam jāpieiet prātīgi, ņemot vērā savu organismu un tā vajadzības. Ja šīs zīmes pārstāvji spēs izstrādāt sev veselības atbalsta sistēmu, tad pat vīrusu un epidēmiju periodā var palikt neskarti.

Tāpat ir svarīgi laikus ievērot pauzes atpūtai no darba. Var nodarboties ar sev jaunām un vēl neiepazītām lietām. Laba ideja ir baseina apmeklējums vai arī nodarbības trenažieru zālē. Tas ir lielisks risinājums ne tikai ķermenim, bet arī prātīga izeja no situācijas cilvēkiem, kuri sajūt emocionālu izsīkumu.

Pūķis

Par veselību vajadzētu parūpēties pēc iespējas labāk. Pūķa veselības horoskops 2018. gadam brīdina zīmes pārstāvjus, uzsverot nopietnu traumu iespējamību. Uguns var kļūt par Pūķu ļaunāko ienaidnieku 2018. gadā. Par to vienmēr vajag atcerēties, lai neizaicinātu likteni. Pūķiem, kuriem ir kaitīgi ieradumi, vajadzētu pārskatīt savu dzīvesveidu. Ja viņi ignorēs savu Pūķa veselības horoskopsu 2018. gadam, tad jau gada vidū riskē nopietni saslimt.

Lai būtu vieglāk uzveikt šos ieradumus, vajag vairāk uzzināt par pareizu ēšanu, stiprināt organisma imunitāti ne tikai ar ēdienu, bet arī ar fiziskiem vingrinājumiem. Pūķim vajag koncentrēt uzmanību uz savu pašsajūtu, ieklausīties tajā, ko viņam saka viņa ķermenis.

Tīģeris

2018. gadā Tīģerus negaida nepatikšanas. Klapatas būs maz, tāpēc varēs arī atpūsties. Liekas, ka Tīģera veselības horoskops 2018. gadam ir ļoti pozitīvs. Bez īpašām pūlēm šī zīme var atgūt prāta asumu, harmoniju, sakārtot miegu. Ļoti vieglā un nepiespiestā gada enerģija Tīģeriem dāvās mieru, kas pasargās viņus no stresiem un, kā likums, no veselības problēmām.

Tīģera horoskops 2018. gadam brīdina šo zīmi, ka vajag pacensties atrast laiku pašam sev. Kardio slodze Tīģerim ir tieši tas, kas tagad ir nepieciešams. Tīģera veselības horoskops 2018. gadam uzstāj uz fizisku vingrinājumu veikšanas ārā. Svaigs gaiss būs noderīgs ne tikai ķermenim, bet arī garastāvokļa uzlabošanai – tā arī ir ļoti laba metode.

Vērsis

Par veselību Vērsis nesūdzēsies. Ja citos dzīves aspektos viņus gaida nepatikšanas, tad ar pašsajūtu Vēršiem viss būs kārtībā. Vērša veselības horoskops 2018. gadam paredz labu periodu šai zīmei, bet tikai tad, ja Vērša uzvedība būs saprātīga. Tas nozīmē, ka vajadzētu pieturēties pie sabalansēta uztura un aktīva dzīvesveida uzturēšanas. Vēršiem būs nepieciešams daudz spēka 2018. gadā, un tāpēc viņiem ir jāpalek formā, un jābūt dinamiskiem.

Vērša horoskops 2018. gadam iesaka šai zīmei atcerēties par savām vecajām slimībām. Ja tagad par sevi parūpēsieties, tad pat hroniskas kaites Vēršus netraucēs. Slimību profilaksei arī jāvelta daudz uzmanības. Ja Vērši aizmirsīs par pusdienas pārtraukumiem darbā, tad viņiem var parādīties problēmas ar kuņģi. Tāpēc jāpievērš uzmanība ne tikai tam, ko šīs zīmes pārstāvji ēd, bet arī ēšanas režīmam.

Žurka

Žurku pašsajūta būs laba. Žurkas veselības horoskops 2018. gadam sniedz cerību šai zīmei par to, ka no daudzām nelaimēm būs iespējams izvairīties. Bet tas notiks tikai tad, ja Žurkas būs saprātīgas. Nedrīkst sēdēt un domāt, ka tā veselība kļūst stiprāka. Vajag strādāt ar sevi, savu ķermeni, ieklausīties organismā.

Žurkas horoskops 2018. gadam brīdina cilvēkus, kuri strādā birojā. Sēdošs dzīvesveids nav pats labākais veselības un lieliskas pašsajūtas draugs. Pēc darba nevajag steigties mājās, lai ātrāk ērti iekārtotos dīvānā. Ir lietderīgi nedaudz pastaigāties vai arī sākt apmeklēt fitnesa nodarbības. Daži šīs zīmes pārstāvji sajutīs, ka viņus piesaista joga, kas dotajā gadījumā būs ļoti noderīga ne tikai fiziskajai veselībai, bet arī garīgajai harmonijai.

Avots:

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru