Ko katras zodiaka zīmes pārstāvis visvairāk vēlas no dzīves

 

Svari

Svari vēlas dzīvot dzīvi bez lieka satraukuma un atdarīt citiem, kas izturējušies pret viņu laipni. Viņi vēlas redzēt kā viņu bērni izaug par līdzjūtīgiem un jaukiem cilvēkiem.

Skorpions

Skorpions vēlas attīstīties un dzīvot būdams lepns par sevi. Viņš vēlas mainīt un slīpēt savu raksturu, līdz viņš kļūs par brīnišķīgu cilvēku.

Strēlnieks

Strēlnieks vēlas dzīvot dzīvi bez bailēm un cenšoties padarīt šo pasauli labāku. Šīs zīmes pārstāvis vēlas redzēt, ka pasaule kļūst par labāku un skaistāku vietu.

Mežāzis

Mežāzis vēlas kļūt par cilvēku, kuru visi mīl, kā arī par lielisku piemēru citiem. Viņš vēlas būt labs/-a tēvs/māte saviem bērniem un iemācīt viņiem visas dzīves vērtības.

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs vēlas būt unikāls un atšķirties no visiem pārējiem cilvēkiem. Šīs zīmes pārstāvis vēlas dzīvot laimīgi un ar pašpārliecinātību. Ūdensvīrs vēlas iemācīt cietiem to, cik svarīga ir individualitāte.

Zivis

Zivis vēlas realizēt savus sapņus un ieceres. Šajā zīmē dzimušais vēlas atrast laimi itin visā, ko viņš dara un dzīvot dzīvi cik vien vērienīgi tas iespējams.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru