Zodiaka zīmes, kurām šonedēļ jāpiesargās! Uzzini, vai tava zīme ir sarakstā!

Uzzini, kuras ir tās 3 Zodiaka zīmes, kuras šonedēļ var sagaidīt neparastus notikumus!

Bieži vien tiek pieļautas gandrīz vai nelabojamas kļūdas, kuras ir radušās nepārdomātas rīcības rezultātā. Horoskopi ne vienmēr pasaka kaut ko konkrētu, bet iedvesmo mūs un liek uz notiekošo raudzīties no cita skatu punkta.

Noskaidro, kurām Zodiaka zīmēm šajā nedēļā būtu jābūt visuzmanīgākajām, pieņemot lēmumus un saskaroties ar citiem cilvēkiem!

 

VĒRSIS

Šonedēļ saskarsies ar nopietnu izvēli, kuras lēmumu ļoti iespējams, ka vēlāk nožēlosi. Lai no tā izvairītos – padomā kārtīgi! Iespējams, ka pirmais minējums it nemaz nav tas labākais. Talkā nāks pakonsultēšanās ar draugiem vai pieredzējušākiem cilvēkiem.

Kas attiecas uz finansēm, tad arī ar tām esi uzmanīgs – iespējams, ka sanāks iztērēt pārāk daudz naudas nevajadzīgu lietu iegādei! Plāno savu budžetu!

Lasi arī: 3 zodiaka zīmes, kurām oktobris būs ļoti veiksmīgs mīlestībā

LAUVA

Ja kādu laiku esi bijis kā kluss vulkāns, tad tagad tu kuru katru brīdi vienkārši sprāgsi. Visas dusmas un skumjas tiks ārā no tevis, atstājot smagas sekas uz attiecībām ar apkārtējiem. Lai no tā izvairītos, negatīvo enerģiju izlāde sporta zālē vai citur.

Karjerā būs jābūt ļoti uzmanīgam – punktuālam, bet tai pat laikā tev nevajadzētu iespringt par nevajadzīgiem sīkumiem! Centies uzlabot savas attiecības ar darba kolēģiem!

Lasi arī: Mīlestības horoskops no 23. līdz 29. oktobrim

SVARI

Tev ir jāsaprot, ka arī attiecībām nepieciešams savs laiks. Tu nevari atvēlēt stundu sava brīvā laika, un cerēt, ka otrs cilvēks būs apmierināts. Tai pat laikā, tu nevari veltīt visu savu laiku partnerim, un aizmirst par pienākumiem. Tavs uzdevums būs atrast balansu starp karjeru un mīlestību. Vai tas ir tavos spēkos?

Svarīgi būs nemelot, jo, ja melosi, tad šie meli ātri vien nāks gaismā! Centies būt atklāts un godīgs – arī tad, ja šī patiesība ir ļoti neglīta. Būs cilvēki, kas to spēs novērtēt.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru