Ko tev vajadzētu mācīties no savas pretējās zodiaka zīmes

Uzzini, ko katras zodiaka zīmes pārstāvis var iemācīties no savas pretējās zīmes!

 

Auns

Auna dvīņu zīme ir Svari. No Svariem viņš varētu iemācīties to, kā būt draudzīgākam pret cietiem cilvēkiem un harmoniski sadzīvot ar tiem, noteikti derētu mācīties arī to, kas sakāms dažādos brīžos, lai neaizvainotu otru personu.

Vērsis

Vērša dvīņu zīme ir Skorpions. No Skorpiona viņš varētu mācīties to, kā mazāk satraukties par materiālām vērtībām, bet tā vietā tiekties uz garīgām vērtībām.

Dvīņi

Dvīņu dvīņu zīme ir Strēlnieks. No Strēlnieka šīs zīmes pārstāvis varētu mācīties to, kā sekot saviem sapņiem un īstenot tos bez kļūdām vai traucēkļiem.

Vēzis

Vēža dvīņu zīme ir Mežāzis. Vēzim no Mežāža derētu mācīties to, kā savaldīt sevi un notiekošo pat tad, kad viss šķiet haotisks un neizdarāms, viņam derētu mācīties, kā palūkoties uz lietam no citas perspektīvas.

Lasi vairāk: Viss, kas tev jāzina par pretējām zodiaka zīmēm

Lauva

Lauvas dvīņu zīme ir Ūdensvīrs. No Ūdensvīra viņam derētu mācīties to, kā mazāk satraukties par citu cilvēku viedokli un patiesi noticēt sev pašam.

Jaunava

Jaunavas dvīņu zīme ir Zivis. No Zivīm Jaunavai derētu mācīties to, kā peldēt pa straumi un kā tikt galā ar citu cilvēku emocijām.

Svari

Svaru dvīņu zīme ir Auns. No Auna viņam derētu mācīties to, kā precīzi izteikt savas domas un kā uzlūkot pasauli ar bērnišķīgi bezbēdīgu prieku.

Skorpions

Skorpiona dvīņu zīme ir Vērsis. No Vērša Skorpionam derētu mācīties to, kā cīnīties par tiem cilvēkiem, kas viņam ir svarīgi, kā arī to, kā būt maigam.

Lasi vēl: Pretējās Zodiaka zīmes – Uzzini, kas tām ir kopīgs

Strēlnieks

Strēlnieka dvīņu zīme ir Dvīņi. Strēlniekam no Dvīņiem derētu mācīties to, ka satikt ar visiem cilvēkiem, it īpaši tiem, kuru gadagājums krasi atšķiras no viņa paša.

Mežāzis

Mežāža dvīņu zīme ir Vēzis. No Vēža viņam derētu mācīties to, kā tikt gala ar dažādām emocijām un to, kā paust mīlestību.

Ūdensvīrs

Ūdensvīra dvīņu zīme ir Lauva. No Lauvas Ūdensvīram derētu mācīties to, kā būt labsirdīgam un dāsnam, tajā pašā laikā emocionāli nepieķeroties.

Zivis

Zivju dvīņu zīme ir Jaunava. Zivīm no Jaunavas derētu mācīties to, ka tikt galā ar esošajām problēmām, kā arī to, kā tikt galā ar šķietami neatrisināmām problēmām.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru