Ko vīrieši nespēj ciest sievietēs, kas dzimušas Dvīņu, Svaru un Ūdensvīra zīmē

Svari

Tev patīk darīt savu otro pusīti priecīgu un tu velti gana daudz pūliņu, lai viņš būtu priecīgs par visu, ko tu dari. Tas tevi padara par brīnišķīgi diplomātisku partneri un tavs vīrieti to labi zina. Par spīti tam, bieži vien tu pāršauj pāri strīpai ar izpatikšanu viņam un neaizdomājoties par savam vēlmēm vai pat vajadzībām.

Tava otrā pusīte to spēj lieliski saskatīt un tādēļ viņš vēlas, lai tu pārstāj censties izpatikt visiem un ikvienam. Kas attiecas uz tavām vajadzībām, tās noteikti vienmēr jāliek pirmajā vietā un tikai tad jādomā par citiem. Neviens (it īpaši tavs draugs) nevainos tevi par to, ka parūpējies par sevi.

Lasi vēl: Pēc izskata var noteikt zodiaka zīmi! Vai Tu atbilsti savējai?

Ūdensvīrs

Tavā sirdī mīt milzīga mīlestība, tomēr tev ir grūti to pienācīgi parādīt. Visai bieži tev daudz vienkāršāk šķiet pateikt draudzenēm, ka viņas mīli, nevis atzīties savam mīļotajam vīrietim. Par spīti tam, ka vēlies būt mīlēta nereti tu bēdz no attiecībām, tiklīdz jūti, ka tās kļūst pārlieku nopietnas.

Virzies uz priekšu sīkiem solīšiem un virzies uz emocionālu atklātību attiecībās, runājot par jūtām ar savu otro pusīti. Ja viņš zinās, ka attiecības tev ir svarīgas, tad viņš spēs pieņemt, ka tev nepieciešams ilgāks laiks, lai izrādītu pieķeršanos. Nebaidies par to runāt un atklāt savas domas, iznākums tevi noteikti pārsteigs ļoti patīkamā veidā.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru