Kura Zodiaka zīme ir visļaunākā, bet kura ir vismīļākā?

lau

Zodiaka zīmes ir sarindotas secībā no visļaunākās uz vismīļāko. Kurā vietā ierindojies tu?

Uzzini, kurā vietā ierindojas tava Zodiaka zīme, un kāpēc!

1.SKORPIONS

2.LAUVA

3.JAUNAVA

4.AUNS

5.VĒRSIS

6.MEŽĀZIS

7.ŪDENSVĪRS

8.DVĪŅI

9.VĒZIS

10.STRĒLNIEKS

11.ZIVIS

12.SVARI

 

 

Nav noslēpums, Skorpioni ir atriebīgi, taču, lai Skorpions spertu šādu soli, ir jābūt labam iemeslam. Nereti savās nelaimēs vaino visu pasauli.

Kas attiecas uz Lauvu, tad šis cilvēks darīs visu, lai sasniegtu savu mērķi. Un pat ja tas pieprasīs cietsirdīgu attieksmi pret citiem, viņš rīkosies tā, kā uzskatīs par nepieciešamu.

Jaunava un Auns ir ātri izvedami no pacietības, taču Jaunava to cenšas slēpt, kamēr no Auna puses dusmas sāk līst teju no katras poras.

Vērsis un Mežāzis ir ļoti stabili cilvēki, taču arī viņi nav svēti eņģeļi vien! Ja būs nepieciešams, tad parādīs savus ragus un ar tiem sāpīgi iedurs!

Ūdensvīrs, Dvīņi un Vēzis labāk izvēlas izrunāties, nevis rīkoties ļauni! Šie cilvēki drīzāk ir labsirdīgi. Kas attiecas uz Dvīņiem – viņiem ir divējāda daba, nekad nevar zināt, kas viņiem ir aiz ādas.

Strēlnieks ir godīgs, reizēm var pateikt ko ļaunu, bet viņa nodomi nemēdz būt ļauni. Ja sastrādā ziepes, tad parasti tāpēc, ka ir rīkojušies impulsīvi.

Lasi arī: Uzzini, ar kādām īpašībām tu esi apveltīts, atbilstoši savam dzimšanas datumam!

Zivis un Svari ir miermīlīgi cilvēki, nerunā un nedara ļaunu, turklāt nevienam to nenovēl! Šīs ir vismīļākās Zodiaka zīmes. Svaros ir vismazāk ļaunuma, jo viņi visur meklē balansu, un laimīgas dzīves receptē naida un ļaunumam nav vietas. Zivis ir pārāk maigas un emocionālas būtnes, lai kādam izdarītu kaut ko ļaunu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru