Kura zodiaka zīme ir visnoslēpumainākā, kura – visatvērtākā?

1.vietā – Skorpions. Skorpioni ir ļoti noslēpumaini. Var gadīties, ka viņa tuvākie draugi nezina pat par viņa visdziļākajiem noslēpumiem. Viņi uzskata, ka noslēpumu spēj glabāt tikai viens cilvēks. Skorpioniem ir nepieciešams ilgs laiks, lai kādam spētu uzticēties.

2. vietā – Mežāzis. Šie cilvēka neuzskata par nepieciešamu dalīties ar savas privātās dzīves detaļām plašākai auditorijai. Turklāt, viņi pat savam mīļotajam cilvēkam nestāsta par visu, kas uz sirds.

3. vietā – Zivis. Kaut arī var šķist emocionāli, ļoti daudzus pārdzīvojumus patur pie sevis. Dažreiz par savām patiesajām emocijām baidās stāstīt apkārtējiem, jo negrib izskatīties vājš.

4. vietā – Jaunava. Diplomātisks un ieturēts cilvēks, kurš zina, ko grib, un arī negrib. Viena no lietām, kuru viņš necieš, ir baumas, tāpēc, ja iespējams, tad par sevi stāsta pēc iespējas mazākam cilvēku lokam, lai neradītu iemeslu nepatiesām runām.

Lasi arī: Kuras Zodiaka zīmes visbiežāk dod cilvēkiem otru iespēju, bet kuras-visretāk

5. vietā – Vēzis. Viņi tik tiešām spēj uzklausīt apkārtējos, taču, ja kādam ir nepieciešams viņa padoms, Vēzis nebaidās izpaust kaut ko par sevi un savu pieredzi attiecīgajā jautājumā, pat ja tas skar kaut ko personīgu.

6. vietā – Vērsis. Viņi var būt ļoti uzticami savam partnerim un ar viņu dalīties teju visā, taču ar draugiem mēdz būt dažādi – tikai pašiem tuvākajiem spēj parādīt savu patieso dabu.

7. vietā – Ūdensvīrs. Ar Ūdensvīriem ir dažādi. Par dažām lietām ir ļoti atklāti un godīgi, bet dažas tabu tēmas labāk pat neuzsākt.

8. vietā – Svari. Svariem patīk sarunas, viņi nebaidās paust savu viedokli arī plašākai auditorijai un uzsākt debates par kādu konkrētu jautājumu. Ļoti komunikabli un atvērti cilvēki.

Lasi vēl: Kura Zodiaka zīme ir visļaunākā, bet kura ir vismīļākā?

9. vietā – Auns. Auns ir tas cilvēks, kurš, ienākot istabā, jau pirmajās minūtēs spēj piesaistīt apkārtējo cilvēku uzmanību. Viņiem nav ko slēpt, jo viņš ir tāds, kāds viņš ir!

10. vietā – Dvīņi. Kaut arī viņiem ir divas dabas, tomēr arī viņi necik ilgi nespēj slēpt savu patieso dabu. Nav vajadzības izlikties vai kaut ko slēpt.

11. vietā – Lauva. Lauvas mīl komunicēt, tāpat ātri vien spēj iekarot apkārtējo cilvēku simpātijas. Nemēdz izlikties, ir tieši tādi, kādi ir, un ar to lepojas!

12. vietā – Strēlnieks. Strēlniekiem parasti ir ļoti liela dzīves pieredze, jo daudzām situācijām ir izgājuši cauri, taču, tai pat laikā, nebaidās par savu pieredzi pastāstīt arī citiem. Reti kad Strēlnieki ir izteikti introverti.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru