Kura zodiaka zīme ir visseksīgākā, bet kura piesaista ar kaut ko citu?

Noskaidro, kurā vietā ierindojas tieši tava zodiaka zīme!

Tas, protams, nenozīmē to, ka zodiaka zīmes, kuras atrodas TOP’a beigās ir nepievilcīgas. Tieši otrādi, viņiem piemīt citas īpašības, kas piesaista apkārtējos!

1. vietā – Skorpions Nav nekāds brīnums, ka pirmo vietu šajā topā ieņem tieši Skorpions. Vai šeit maz ir nepieciešams skaidrojums?

2. vietā – Lauva Lauvas iemieso neizsakāmu seksapīlu, turklāt apkārtējo sirdīm patiešām spēj likt pukstēt straujāk.

3. vietā – Auns Karstasinīgais temperaments, kaisle un impulsīvā daba padara viņu par neatkārtojami seksīgu.

4. vietā – Mežāzis Par spīti tam, ka savu seksīgumu izrāda reti, šajā Zodiaka zīmē Marss eksaltē jeb dažādas īpašības kļūst īpaši izteiktas, un tai skaitā arī viņa seksapīls. Turklāt, viņa intelekts viņu citu acīs padara par īpaši pievilcīgu.

Lasi arī: Skaistuma horoskops. Uzzini, kurai zīmei daba dāvājusi iedzimtu daiļumu!

5. vietā – Strēlnieks Šarms, harisma, humora izjūta un pozitīvisms neviļus piesaista apkārtējos.

6. vietā – Zivis Arī emocionālās un reizēm pat kautrīgās Zivis spēj būt patiesi izvirtušas un pat nepieklājīgas. Bieži vien flirtē ar apkārtējiem, pašam neapjaušot.

7. vietā – Vērsis Viņš jebkuru no tavām kvēlākajām fantāzijām spēj padarīt par realitāti, viņa uzdevums – liks otram justies fantastiski.

8. vietā – Dvīņi Kaut arī nemēdz izcelties ar savu seksualitāti, viņam ir citas īpašības, kas viņu padara ļoti pievilcīgu, piemēram, spēja saprasties un runāt teju par jebko. Jāatzīst, ka viņi ir visai inteliģenti cilvēki.

Lasi arī: Slēptās būtības horoskops. Kas aiz ādas katrai zodiaka zīmei?

9. vietā – Jaunava Viņa skatiens, kustības un vārdi ir superkombinācija. Pat to neapzinoties, spēj būt seksualitātes iemiesojums, turklāt šī kautrā neapzināšanās viņu padara vēl pievilcīgāku.

10. vietā – Ūdensvīrs Viņi savu seksīgumu apkārtējiem nemēdz bāzt acīs, bet gan pataupīt kādam īpašam cilvēkam. Baidās izskatīties vulgārs un lēts, tāpēc citu savaldzināšanai liek lietā savu lielisko humora izjūtu un intelektu.

11. vietā – Vēzis Šie cilvēki visu izjūt ar sirdi un dvēseli, nevis ar reproduktīvajiem orgāniem. Skūpsti un sekss Vēzim ir baudāms tikai ar īsto cilvēku. Citu sirdis iekaro ar savu draudzīgu un iejūtīgo dabu.

12. vietā – Svari  Seksīgums nav viņa trumpis, bet gan dabas dotais skaistums un šarms. Nebēdājiet, jums ir citas īpašības, kuras jūs padara neatkārtojamus un valdzinošus!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru