Kurām zodiaka zīmēm laulība ir vissvarīgākā, bet kurām – ne tik ļoti?

 

9. vietā – AUNS Lai gan Auns ir spējīgs atrast otru cilvēku, kurš spētu viņam “tik līdzi”, viņš reti kad spēj saskatīt ideālo vajadzīgo dinamiku.

8. vietā – MEŽĀZIS Mežāzim ir grūti atrast kādu, ar kuru viņš būtu gatavs pavadīt visu savu mūžu, tikai tāpēc, ka viņš nav nemaz tik viegli izprotams.

7. vietā – LAUVA Lauva noteikti nespēj vien sagaidīt laulību brīdi, šīs zīmes pārstāvis noteikti cītīgi krās naudu, lai svinīgajā brīdī viņa rīcībā būtu viss, ko viņš vēlas.

6. vietā – SVARI Svari ir neitrālā pozīcijā. Protams, ka viņš vēlētos šīs attiecības padarīt oficiālas, tomēr, tai pat laikā, ar šādiem lēmumiem nemēdz steigties.

Lasi vēl: Kādas attiecību iezīmes ir toksiskas katrai zodiaka zīmei

5. vietā – VĒRIS Ja precēsies, tad tikai ar kādu, kurš vairākkārt ir pierādījis savu lojalitāti un uzticamību. Viņš noteikti smagi strādā pie karjeras stabilizēšanas un pēc laulībām viņš vairs gadiem ilgi negrasās darīt neko pārgalvīgu.

4. vietā – JAUNAVA Tiklīdz Jaunavas apprecas, viņas pārņem intensīva baiļu sajūta, tomēr viņas izmisīgi cīnās, lai no tās atbrīvotos. Šai cīņai ir nozīmīgs iemesls: Tā ir drošības sajūta, gluži kā cīņa par kaut ko, iekarojot šo lietu, tā kļūst tava. Jaunavām ir svarīgi spēt atslābināties un ikdienā justies komfortabli, tas pats attiecas arī uz dzīvi pēc laulībām.

3. vietā – SKORPIONS Skorpioniem precēšanās ne tikai ir svarīga likuma priekšā, bet arī priekš sevis. Iestūrēšana laulību ostā attiecības padara oficiālas, līdz ar to tām pieaug vērtība.

Lasi vēl: Horoskops sievietēm: tavs ideālais partneris

2.vietā – VĒZIS Gatavs precēties ir tikai tad, kad ir atradis savu īsto un vienīgo, jo laulības, viņaprāt, ir veiksmīgas ģimenes pamatā.

1.vietā – ZIVIS Viņi ir īsi romantiķi, tāpēc skaistas un greznas kāzas ir viens no viņa kvēlākajiem sapņiem.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru