Kuras zodiaka zīmes ir smieklīgas, bet kuras nevienu nespēj sasmīdināt?

Ir cilvēki, kuri smejas par katru mazāko jociņu, bet ir arī tādi, kas jokus vispār nesaprot.

Tādi cilvēki ātri apvainojas un līdzcilvēkiem grūti saprast, kādēļ tā. Vai Tu esi viens no viņiem? Vai varbūt Tu īsti neizproti, kāda Tev ir humora izjūta? Noskaidro to pēc savas zodiaka zīmes…

Auns

Nebēdnīgs, gluži fiziski izjūtams humors ir tev asinīs un padodas gluži dabiski. Turklāt Auni ir vieni no labākajiem mīmiķiem starp visām zodiaka zīmēm. Turklāt viņi ir arī visnotaļ asprātīgi.

Vērsis

Humors no novērotāja pozīcijām. Vērši mēdz būt lieliski jokotāji bez īpaša nodoma. Un vēl – šīs zīmes pārstāvji spēj pakāpties soli atpakaļ un pasmieties paši par sevi! Visai reta, bet lieliska īpašība.

Dvīņi

Ātri uztver un atceras jokus un anekdotes, var smieties praktiski par jebko. Šīs zīmes pārstāvji labprāt izjoko citus, bet tas nav ļauni domāts. Parasti šie joki nozīmē, ka viņus konkrētais cilvēks ieinteresējis.

Vēzis

Šajā zīmē dzimušie apbur citus ar spēju apburoši pajokot paši par sevi. Vēl Vēži var ar ļoti nopietnu sejas izteiksmi izturēties situācijās, kad patiesībā viņi tikai ākstās.

Lauva

Lauvas vērīgi uztver apkārt notiekošo un savus novērojumus vārdiski izpauž, nedaudz pārspīlējot, un tas ir ne tikai smieklīgi, bet arī vienmēr liek klausītājiem ilgoties pēc stāsta turpinājuma. Lauvas arī apzinās, kad sagūstījuši apkārtējo uzmanību un proti to lieliski izmantot.

Jaunava

Jaunavas labprāt joko, izrādot neesošu sašutumu un žēlabas, asus un trāpīgus novērojumus par dzīvi un cilvēkus. Citiem tas bieži šķiet jocīgi un izklaidējoši. Vienīgi pats humora objekts reizēm var paust sašutumu.

Lasi arī: 4 zodiaka zīmes, kurām ir vislabākā humora izjūta

Svari

Svaru humors ir nedaudz ass un sarkastisks, bet tieši ar to šīs zīmes pārstāvji spilgti izceļas! Kad reiz Svari met pie malas savu savaldīgo izturēšanos un ķeras pie jokiem, viņu asā mēle nesaudzē nevienu. Turklāt viņiem piemīt lielisks stāstnieka talants, kas ļauj saglabāt jocīgu izteiksmi arī garākos stāstījumos.

Skorpions

Sarkasms, sarkasms un vēlreiz sarkasms. Skorpions var mētāt asas piezīmes pa labi un pa kreisi, robežojoties ar rupjību un kaislīgu niknumu. Bet vienalga smieklīgi!

Strēlnieks

Itin visu dzīvē var pasniegt kā smieklīgu pieredzi. Novērojumos balstīta humora apvienojums ar šķipsniņu sarkasma un pārspīlējumu – tā varētu būt šīs zīmes pārstāvju joku recepte.

Mežāzis

Mežāži ir vieni no tiem, kuri stāsta jokus, saglabājot akmens cietu sejas izteiksmi. Viņi izskatās ārkārtīgi nopietni, kamēr vien nesāk skaļi smieties paši par sevi, jo saskata komisko katrā situācijā.

Ūdensvīrs

Laba humora izjūta Ūdensvīriem ir dabas dota velte. Viņi pat īsti necenšas bārstīt asprātības vai jokus. Bieži vien viņi paši ir pārsteigti par apkārtējo reakciju un sāk smieties tikai kopā ar citiem.

Zivis

Šajā zīmē dzimušie humora ziņā variē starp jaukiem, pieklājīgiem stāstiem un bezkaunīgiem jociņiem. Viņi prot to izmantot, darot visu iespējamo, lai noturētu klausītāja uzmanību un sasmīdinātu viņu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru