Īstais iemesls, kāpēc tu citiem nepatīc – lūk, ko par tevi runā tev aiz muguras!

Uzzini, kas citus var izvest no pacietības, tavas uzvedības dēļ! 

Auns – tev patīk būt priekšnieka lomā un izvirzīt prasības citiem, ja arī tev tā ir tikai kā spēle. Dažiem tas varbūt šķitīs pievilcīgi, bet citi nesapratīs, un tas var kļūt kaitinoši.

Vērsis – tava ietiepība sniedz motivāciju, kas palīdz pārvarēt grūtības un cītīgi strādāt, lai tiktu uz priekšu. Tomēr ietiepības dēļ tu dažreiz atsakies uzklausīt citus, jo kaut ko vienkārši nevēlies dzirdēt.

Dvīņi – ar tevi kopā vienmēr ir jautri un interesanti, turklāt tu esi arī gudrs un asprātīgs. Tomēr tavi mūžīgie un reizēm pat pretrunīgie untumi kādu var padarīt traku.

Vēzis – tu dažreiz esi tik neciešams, ka vari ļoti viegli kādu sāpināt, sagraujot viņu ar vienu vienīgu nežēlīgi sarkastisku komentāru.

Lauva – tavai jaukajai un apburošajai dabai ir grūti pretoties, tāpēc tu parasti visiem patīc. Tomēr tev piemīt arī ietiepība, un nepārtrauktie mājieni par tavām iegribām var kādu tiešām nokaitināt.

Jaunava – tu esi patiess, laipns un gādīgs cilvēks, taču pesimisms un nomāktība liek pārāk daudz domāt un uztraukties par visu. Citiem var nepatikt, ka tu viņus pārāk uzraugi.

Svari – aiz jaukās un draudzīgās ārienes slēpjas ļoti gudrs un racionāls cilvēks. Tomēr bieži vien tu izturies pasīvi un pat pasīvi agresīvi, un daudzus tas padara vai trakus, jo viņi nesaprot, kāpēc tu izturies tik neiecietīgi un turklāt bez iemesla.

Skorpions – tu esi draudzīgs, devīgs, un lieliski proti uzklausīt citus. Tomēr tu vari būt arī dzēlīgi sarkastisks, ass un emocionāls. Citiem ir grūti tevi saprast, mēģinot atšifrēt, ko tu jūti un kā tas atspoguļo tevis sacīto, ņemot vērā, ka tu vairāk izpaudies ar ķermeņa valodu nevis vārdiem.

Strēlnieks – tev bieži sanāk pateikt kaut ko nevietā, piemēram, izteikt  ne visai noderīgus padomus vai divejādi saprotamus komplimentus. Daži varētu tevi vērtēt kā bezatbildīgu un dīvainu, jo tu mēdz daudz ko aizmirst.

Mežāzis – tu esi patiess un vienmēr sniedz atbalstu. Tomēr tavs pesimisms un pat bezcerība raugoties uz dzīvi var tiešām kļūt kaitinoša. Tu ceri uz labāko, bet domā, ka notiks sliktākais, un cilvēkus kaitina tas, ka tik daudz uztraucies un sūdzies par visu.

Ūdensvīrs – tu esi draudzīgs, ļaujies dažādībai un proti uzklausīt. Viena no lielākajām problēmām, kas citus tracina, ir tava ietiepība. Tu nevilcināsies kādu apklusināt tikai tāpēc, ka viņa teiktais neatbilst tavam viedoklim, pat ja tas ir tikai ieteikums.

Zivis – tev raksturīgs iejūtīgums un atvērta domāšana, kā arī dzīva iztēle un draudzīga attieksme. Tomēr dažreiz tu izturies asi un mēdz daudz ko aizmirst. Reizēm tu kaut ko ieņem galvā un neieklausies citos.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru