Labāko draugu reitings: kuru zodiaka zīmju pārstāvji ir vislabākie draugi?

Un kurā vietā ierindojas tava zīme?

1. Svari – Nav brīnums, ka Svari ir vislabākie draugi, jo viņiem izdodas ļoti viegli komunicēt ar citiem un viņi prioritizē draudzību pāri visam.

2. Strēlnieks –  Jūs esat pārāk pozitīvi, bet jūsu humors vienkārši spridzina – kas gan cits vēl ir vajadzīgs no drauga? Jūs ļoti novērtēja savu kontaktu ar draugiem.

3. Auns – Piedzīvojumiem bagāti, entuziastiski, kā arī dinamiski – tas viss apraksta jūs. Ja kaut kur ir jautrība, tad tur noteikti esat arī jūs. Cilvēkiem tas patīk, turklāt cilvēkiem patīkat arī jūs paši.

4. Vērsis – Jūs esat atvērti apkārtējiem cilvēkiem, kas padara jūs par lielisku draugu ļoti daudziem. Starp citu, jūsu lojalitāti spēj iekarot jebkura cilvēka sirdi.

5. Dvīņi –  Jums patīk sadraudzēties ar cilvēkiem. Taču, līdzko jūs ar viņiem sadraudzējaties, sākat pārāk daudz par viņiem satraukties. Šī īpašība padara jūs par lieliskiem draugiem.

6. Skorpions – Jūs viegli piesaistāt cilvēkus, taču, ja runa ir par jūsu draugiem, jūs kļūstat pārāk apmāti un kontrolējoši.

7. Vēzis – Jūs esat ļoti draudzīgi un augstu vērtējat draudzību kā tādu. Taču ir kas tāds, ko jūs nespējat kontrolēt – savu nepatiku. Reizēm tas ir kas tāds, kas izjauc jūsu kontaktu ar cilvēkiem.

8. Lauva – Lauvām ir tāpat, kā Vēžiem – jūs vēlētos, lai jums ir vairāk draugu, taču cilvēkiem nepatīk, ka viņi tiek kontrolēti, īpaši tad, ja tie ir jūsu tuvākie draugi.

9. Mežāzis – Jūs esat pārāk privāti un noslēpumaini – tas ir tas, kas neļauj jums būt pasaulē labākajiem draugiem. Ja cilvēki jūs zinātu daudz labāk, viņi ar jums komunicētu vairāk.

10. Zivis – Jums ir problēmas ar draudzību, jo jūs nevēlates, lai cilvēki redz jūsu patieso dabu, turklāt cilvēkiem noteikti nepatīk māklsīgā maska.

11. Ūdensvīrs –  Jūs esat draudzīgi un rūpējaties par citiem; vienīgā problēma ir tā, ka jums rodas grūtības izrādīt to citiem. Ļoti bieži šķiet, ka jūs vispār neesat ieinteresēti draudzībā.

12. Jaunava – Vienīgais iemesls, kādēļ jums nav tik daudz draugu, ir tas, ka esat pārāk noslēgti un kautrīgi. Centieties mazliet vairāk atvērties, lai cilvēki redz, cik kolosāli jūs esat!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru