Laimes horoskops – lūk, kas tev traucē būt patiesi laimīgam

Katrai zodiaka zīmei ir savs izaicinājums, kuru pārvarot, var kļūt patiesi laimīgs.

Uzzini, kas Tev traucē tādam būt jau tagad…

Katrs ir mednieks, bet viņam jāsaprot, ka tas, kurš viņam šķitīs līdzvērtīgs un viņa uzmanības vērts, arī būs mednieks, ne medījums.

Zivis

Zivīm jāiemācās uzņemties atbildību. Un ne jau par puķēm vai jaunu telefonu, kas izpaustos kā to aplaistīšana vai tā nesaskrāpēšana. Uzņemties atbildību savstarpējo attiecību jomā- tas ir izaicinājums Zivīm. Zivis reti kad vēlas saistības, kurām nav nekāda (šķietama) atpakaļceļa, piemēram, kāzas, bērni. Viņi labprātāk uzticas tikai sev, nelaižot nevienu klāt, tā pa īstam. Līdz ar to, ja neviens nav pielaists klāt, tad attiecīgi, nav arī atbildības pret šiem cilvēkiem. Un, ja kaut kas nepatīk- Zivis var slaidā lokā aizpeldēt. Viņas sasniegs patiesu laimi tikai tad, kad iemācīsies uzticēšanos un atbildību pa īstam. Un šīs atbildības pamatā parasti ir mērķtiecība, kuras Zivīm bieži trūkst. Viņas ļaujas peldēt pa straumi, kas ne vienmēr ir slikti. Taču, kas tā par straumi, kurā Zivis peld? Bez mērķtiecības citā straumē nokļūt nesanāks.

Ūdensvīrs

Ūdensvīra misija ir iemācīties būt šeit un tagad. Ūdensvīriem patīk uzkavēties savā fantāziju un sapņu pasaulē, taču tas nopietni traucē izbaudīt realitāti un priecāties par to, kas ir. Ūdensvīrs vienmēr zina vairāk, kā citi un, līdz ar to, tas raisa neiecietību pret tiem, kuriem nav šīs kosmiskās intuitīvās spējas. Kā arī, šī apzināšanās, ka Ūdensvīrs ir īpašs vai, kaut kādā mērā atšķirīgs no pārējiem, dod visatļautības sajūtu. Rezultātā viņš bieži nejūt robežas komunikācijā ar apkārtējiem. Dažus tas fascinē, jo redz, kā Ūdensvīrs uzdrīkstas mērķtiecīgi tiekties pēc sava, taču citus tas ļoti kaitina un viņi to tulko kā bezkaunību. Būtu labi, ja Ūdensvīrs iemācītos atrast balansu un, ja robežu pārkāpt, tad pa metru, ne kilometru. Ūdensvīram ir jāiemīl tas, kas ir. Tad atnāks arī tas, ko viņš vēlās. Viņa spēcīgā griba iegūt to, ko viņš vēlas, bieži vien tieši traucē tam realizēties.

Mežāzis

Mežāzim lielākais izaicinājums jeb neiespējamā misija ir atlaist kontroli- paļauties. Mežāzis vēlas būt savas dzīves noteicējs, kas, pēc būtības, nav slikti. Taču, ne vienmēr viss notiek kā plānots un cerēts, tāpēc Mežāzim šīs neizdošanās, ārēju faktoru dēļ, sagādā īstas mocības. Ja viņi iemācītos to, kas neapmierina, pieņemt ar mīlestību un censtos tajā saskatīt augstāku jēgu (kādēļ tā notiek), tad Mežāzim ir ļoti izdevusies un laimīga dzīve. Tad izpaliek pārdzīvojumi un kreņķi par to, ka nav tā, kā viņš grib. Šīs gribas sekas ir vēlme kontrolēt savu dzīvi, citu dzīves un notiekošo. Ja jau Mežāzis dzīvo ar domu, ka ir pats savas laimes kalējs (kas tā arī ir), tad viņam ir jāsaprot, ka arī to, kas nepatīk vai neapmierina, ir uzradījis neviens cits, kā viņš pats.

Strēlnieks

Strēlnieks sasniegtu svētlaimi šeit, uz Zemes, ja vien apstātos. Viņa skats ir vienmēr pavērst uz augšu- uz kaut ko tālu, neaizsniedzamu, pēc kā viņš visu dzīvi tiecas. Strēlnieku nekad nepamet sajūta, ka tur, otrpus žoga, zāle ir zaļāka un debesis zilākas. Strēlniekam jāsaprot, ka laime, pēc kuras viņš tā tiecas, nav ārpusē. Tā nav ārpus viņa, ārējos apstākļos. Protams, šo tēzi var attiecināt uz visiem cilvēkiem, taču Strēlniekam ir visizteiktākā šī meklēšana- dzīšanās pēc kaut kā, ko viņš grib. Taču, ne vienmēr tas, ko Strēlnieks grib, ir tas, ko viņam vajag. Ja Strēlnieks saprastu, ka viss, ko viņš vēlas, jau ir tepat, tad iegūtu sen kāroto mieru.

Pārējās Zodiaka zīmes atradīsi, šķirot nākamo lappusi:

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru