Laimīgie un nelaimīgie skaitļi numeroloģijā. Aprēķini savējo!

Pat skeptiķis numeroloģiju nevar uzskatīt par kaut kādām blēņām. Skolā visi esam mācījušies matemātiku ar tās dažādajām nozarēm: aritmētiku, algebru, ģeometriju, trigonometriju utt., bet studiju gados tā saukto augstāko matemātiku. Paši esam pārliecinājušies, ka starp skaitļiem un jēdzieniem (skaitļi taču būtībā arī ir jēdzieni) pastāv kādas noteiktas likumsakarības.

Skolā esam kaluši galvā daudz dažādu formulu (likumus), ar kuru starpniecību risinājām visvisādus uzdevumus. Un nešaubījāmies ne mirkli, ka šīs likumsakarības ir objektīvas, ka uz tām balstās visi cilvēces zināšanu un civilizācijas materiāli tehnisko realizāciju sasniegumi. Zinātnēm tālāk attīstoties, sabiedrība droši vien uzzinās aizvien jaunas sakarības, kas pastāv un darbojas tā sauktajā mentālajā (domu) pasaulē. Tādēļ pašpārliecināti apšaubīt numeroloģiju kā zinātni un uz tās pamata izdarītos secinājumus un ieteikumus nebūtu diez cik gudri.

Laimīgie un nelaimīgie skaitļi

Skaitlis “13” jau izsenis tiek uzskatīts par nelaimi nesošu. Arī piektdienu uzskata par neveiksmīgu dienu. Un pavisam drūma ir “melnā piektdiena”, kad šī nedēļas diena iekrīt 13. datumā.

Dati liecina, ka tiešām – “melnajās piektdienās” esot vērojams dažādu nelaimju un negadījumu skaita pieaugums. Jāsaka gan, ka statistisko materiālu gūzmā var saskatīt visādas korelatīvas sakritības, dažkārt pat it kā neloģiskas un pilnīgi neticamas. Vietā atgādināt, ka parādību korelācijas (savstarpējas sakarības) var būt gan tiešas, gan netiešas – pakārtotas, tādēļ ar interpretāciju jābūt uzmanīgiem.

Iespējamais skaidrojums varētu būt aptuveni šāds: pastāv visai ticama hipotēze par visu aptverošu tā saukto informatīvi vadošo lauku (IVL), kas sevī ietver informāciju “par visu ko” un pasaulē vada “visu ko”. Iespējams, šajā IVL pastāv kādi cikliski procesi. Pasaulē visa pamatā ir svārstības. Tā apgalvo gan modernās fizikas atziņas, gan filozofijas uzskati kopš senseniem laikiem. Iespējams, tās arī veido veiksmīgus vai neveiksmīgus laika sprīžus.
Katram cilvēkam esot savs laimīgais skaitlis – talismans, kas varot nest (vai vismaz tuvināt) veiksmi. Šo skaitli var aprēķināt visai vienkārši – zinot savus un savu vecāku dzimšanas datus. (Izrādās, indivīda dzimšanas laika cipariskie dati ir cieši saistīti gan ar viņa īpašībām, gan likteņgaitām. Tādēļ uz šo ciparu bāzes tiek veikti dažādi numeroloģiskie aprēķini.) Visiem trim jāsaskaita dzimšanas dienas, mēneša un gada cipari un rezultāts jāizdala ar trīs (ja rezultāts nav vesels skaitlis, to noapaļo atbilstīgi aritmētikas likumiem).

Piemēram:
Cilvēks piedzimis 1961. gada 16. oktobrī (16101961),
māte – 1939. gada 7. aprīlī (07041939),
tēvs – 1938. gada 18. decembrī (18121939).

Visus attiecīgos skaitļus summējot, iegūstam: 1+6+1+0+1+9+6+1+0+7+0+4+1+9+3+9+1+8+1+2+1+9+3+8=91,
dalot rezultātu ar trīs, iegūstam: 91:3=30,3, bet noapaļojot – 30.

Tas arī ir konkrētā indivīda talismans – viņa “laimīgais skaitlis”. Sastopoties ar šo skaitli dažnedažādās dzīves situācijās, pastāv lielāka varbūtība, ka veiksme uzsmaidīs. Tā, piemēram, varētu atnākt mēneša 30. datumā, ja šis skaitlis ietilpst mīļotā cilvēka tālruņa numurā, nav izslēgts, ka attiecības nostiprināsies un būs laimīgas. Katrs var pavērot, vai viņa dzīvē pastāv sakritība starp savu talismana skaitli un veiksmes izpausmēm.

Veiksmes “pievilkšanai” iesaka šo skaitli “turēt pie sevis”, -iemēram, iegravēt gredzenā, rotaslietā vai arī uzrakstīt uz papīra un nēsāt līdzi kabatā.

Laimīgajam skaitlim ir savs pretpols – “nelaimes skaitlis”. To aprēķināt ir vēl vienkāršāk. Atbilstīgi algoritmam (likumībai) vārda un uzvārda burtus aizvieto ar cipariem – patskani apzīmējot ar ciparu “1”, bet līdzskani ar ciparu “2”. Ciparu rindu summējot, tiek iegūts “nelaimīgais skaitlis”.

Piemēram: Jānis Bērziņš
Pārkodējot iegūtā ciparu rinda ir: 2+1+2+1+2+2+1+2+2+1+2+2=20.

Tātad Jānim Bērziņam no šā skaitļa vajadzētu pēc iespējas izvairīties.

Ar skaitļiem mums nākas sastapties ik uz soļa – tramvaja biļetes vai naudaszīmes numurs, mājas un dzīvokļa numurs, automašīnas numurs utt. To vidū noteiktu būs gan “laimīgais”, gan arī “nelaimīgais”.

Bet, ja nu sagadās tā, ka “laimīgais” un “nelaimīgais” skaitlis sakrīt? Tas nozīmē, ka Daba šim cilvēkam devusi lielu personības potenciālu, iekšējos spēkus un enerģētiku, ka viņš pats spēj pieņemt pareizos lēmumus, “nekonsultējoties” ne ar kādiem skaitļiem. Viņam ir vērīgāk jāieklausās savā zemapziņas balsī – intuīcija noteikti pateiks priekšā pareizāko rīcību.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru