Laipnāko zodiaka zīmju reitings – kurā vietā esi tu?

7. vieta – Jaunava. Ļoti laipna zodiaka zīme, kas tīšām ļaunu nevienam nekad nenodarītu. Ar viņu laipnību viss ir vislabākajā kārtībā. Taču viņiem ir viena īpašība, kas raksturīga arī Lauvām – viņi ilgu laiku atcerēsies to, ka kāds viņiem ir nodarījis pāri.

6. vieta – Svari. Viņi ir laipni, taču ļoti izglītoti cilvēki. Tas viņiem nenāk par labu brīdī, kad nepieciešams nolikt pie vietas kādu bēgli. Ar svariem ir ļoti sarežģīti diskutēt, un ne jau viņu gļēvulības, bet gan rupjības un asās mēles dēļ.

5. vieta – Strēlnieks. Viņu attieksme pret laipnību ir ļoti patiesa un tieša. Tie, kas ir slikti, nav pelnījuši labas attiecības, bet tie, kas ir labi, tādas ir pelnījuši.

4. vieta – Skorpions. Šīs zodiaka zīmes pārstāvji tiek uzskatīti par ļoti sarežģītiem cilvēkiem, bet, ja runa ir par laipnību vai labsirdību, ar to viņiem viss ir vislabākajā kārtībā.

3. vieta – Zivis. Zīme, kas ļoti atgādina Ūdensvīru. Tā pati atvērtība, tā pati nespēja būt ļaunam, kā arī viņi ļoti bieži spēj piedot saviem ienaidniekiem.

2. vieta – Vērsis. Atvērta un ļoti gaiša zodiaka zīme, kuru ir grūti turēt aizodmās par alkatību, laipnības un sirsnības trūkumu. Problēma ar Vēršiem ir tāda, ka viņi ir pārāk atvērti, kas var novest pie ļoti skumjām sekām.

1. vieta – Ūdensvīrs. Šīs zodiaka zīmes pārstāvji no dabas nav spējīgi būt ļauni vai nelaipni. Viņi ir laipni un labsirdīgi pret visiem – pat tiem, kas īsti to nav pelnījuši.

Avots: betterme.guru

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru