LAUVA. Kāpēc Lauvas zvaigznājā dzimušie ir tik neizsakāmi lieliski cilvēki?

Šo visu īstenot palīdz ne tikai Lauvas gribasspēks un pareizā enerģijas pielietošana, bet arī neatlaidība, kas bieži vien vainago viņu ar kaudzi panākumu. Ja Lauva kam pieķeras klāt, nekas viņu neatturēs no plāna īstenošanas. Lauva ir uz iznākumu orientēta persona, kurai patīk uzstādīt personiskos mērķus. Viņa apņēmība ir teju vai lipīga un tā drīz vien iedvesmo arī viņa draugus doties un paveikt to, kas paveicams.

Ja vēlies dzīvē kaut ko mainīt, uzlabot savu ikdienu, būt produktīvāks un visā visumā veiksmīgāks cilvēks, tad esi līdzās Lauvai! Viņš nekad neliks vilties draudzībā, bet gan kopā augt un attīstīties! Būtu visai muļķīgi apskaust Lauvu par viņa talantiem, tieši otrādi, jāmēģina viņam līdzināties!

Par lielisku draugu Lauvu padara arī viņa tiešais viedoklis. Jūs nekad nedzirdēsiet to, kas jums liks atkāpties vai ļaus padoties. Tieši otrādi – Lauva jūsos saskatīs to, ko citi nemaz neredz, un būs pārliecināti, ka to spēsiet. Ikvienam nepieciešams draugs, kurš ir atklāts un nerunā aplinkus. Lauva vienmēr darīs tev zināmu – ja pajautāsi, ko viņš domā par tavu mīlas dzīvi vai ģērbšanās stilu. Lauva ir atklāti pauž savu viedokli un tas ir liels pluss. Galvenais nebaidīties no Lauvas viedokļa – tas jums nekad nenāks par sliktu un atvērs acis!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru