LAUVA- mīlestība, attiecības, laulība; cilvēks, kuram mīlestība ir kā spēle!

Lauvu mīlestība nav salīdzināma ar kāda cita sajūtām. Šie cilvēki ir gatavi atdoties savam partnerim ar visu savu plašo dvēseli, tomēr to pašu viņi prasīs arī no savas otrās pusītes.

Būtisks šīs zīmes pārstāvju mīnuss ir viņu nespēja un nevēlēšanās risināt problēmas, kas radušās pārī. Pēc “rozā briļļu” perioda, kad jūtas abās pusēs ir nedaudz padzisušas, Lauvām sāks trūkt emocijas, pie kā šīs zīmes pārstāvji jau būs pieraduši, tāpēc pavisam neliels pārpratums šādā gadījumā ir spējīgs novest Lauvas līdz visnotaļ absurdai rīcībai – šajā zīmē dzimušie pilnīgi noteikti var pamest savu otro pusīti un aiziet, izvairoties no attiecību izskaidrošanas un problēmu risināšanas.

ah-o-amor

Reizēm Lauvām var šķist, ka cilvēks, kurš ir blakus, nebūt nav tāds, kādu viņas šo cilvēku bija iztēlojušās. Lauvas ir tendētas domāt, ka vienmēr ir pelnījušas kaut ko labāku, tāpēc reizēm mēdz ļoti neapdomīgi mainīt partnerus.

Attiecībās Lauvas var būt ļoti egoistiskas. Šīs zīmes pārstāvji nepārtraukti no partnera gaidīs sajūsmas pilnus skatienus, atbalstu un rūpes. Šiem cilvēkiem nepatīk, ka viņus ignorē un neieklausās viņu viedoklī. Arī ģimenes dzīvē šie cilvēki vienmēr cenšas būt uzmanības centrā un kļūt par piemēru apkārtējiem.

Lasi vēl: AUNS- mīlestība, attiecības, laulība; emocionāls un impulsīvs!

Konflikti ģimenes dzīvē ir diezgan bieža parādība, turklāt šie strīdi var rasties bez kāda konkrēta iemesla. Viss slēpjas šo cilvēku būtībā, viņiem vienmēr un visur jābūt taisnībai. Lauvas ļoti sāpīgi uzņem kritiku, uzskatot, ka viņas ir ideālas it visā.

Attiecības ar Lauvas zīmē dzimušajiem ir visnotaļ aizraujošas un romantisku piedzīvojumu pilnas, kurās ir vieta arī kaisles uzliesmojumiem, pārpratumiem un ķildām. Lauvas savam partnerim ir gatavas dāvāt neaizmirstamus iespaidus, tomēr ir vērts atcerēties, ka mīlestība – tā priekš Lauvām ir kā spēle, kas tiek spēlēta pēc viņu pašu noteikumiem.

parejas-matrimonio3

Laulībā šīs zīmes pārstāvji būs laimīgi tikai tādā gadījumā, ja būs apmierinātas visas viņu slēptākās vēlmes. Lauvām ir jājūtas neaizstājamām un izcilām – tas šiem cilvēkiem dod enerģiju, lai izveidotu spēcīgu ģimeni.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru