Lielais 2017. gada horoskops: Mīlestība, karjera, veselība

1

Auniem šis būs pārmaiņu gads karjeras sfērā, kad iespējama darba maiņa, bet tai pat laikā, būs jāuzņemas zināms risks.

Mīlestībā Auniem ies nudien raibi! Auniem, kas jau ir atraduši savas otrās pusītes, var nostiprināties un uzlaboties attiecības. Taču tiem Auniem, kas ir vieni, augstas izredzes beidzot atrast savu liktenīgo cilvēku!  Ieteicams klausīt sajūtām un savai sirds balsij!

Attiecības un mīlestība

Šis gads Auniem solās būt mīlestības pilns! Ja tu jau esi attiecībās, tad 2017. gadā tās solās uzlaboties un kļūt vēl ciešākas. Iespējams, ka būsi emocionālāks, nekā parasti, taču, ja uz to skatās no gaišās puses, tad tavs partneris vēl labāk spēs saprast tavas jūtas un to, kā tev palīdzēt.

Tas pats attiecas arī uz seksu! Zvaigznes sola, ka 2017. gadā tava seksuālā dziņa pieaugs, un tev ar partneri šajā jomā ies nudien jautri. Iespējams, ka tu atvērsies vēl vairāk un ierosināsi izmēģināt kaut ko līdz šim nebijušu tieši gultā.

Auniem mīlas jomā ieteicams klausīt savai iekšējai sajūtai – tā tevi nepievils! Ja kaut kas attiecību jomā šķiet aizdomīgi, tad paļaujies uz savām sajūtām.

Daudzi Auni šajā gadā iepazīsies ar daudziem cilvēkiem un to vidū atradīs līdzīgi domājošus cilvēkus. Brīvie Auni to vidū par sastapt savu mīļoto cilvēku.

Nav izslēgts, ka daudziem Auniem šis gads var izvērsties par liktenīgo gadu, kad tu ar savu mīļoto cilvēku izlem šīs attiecības padarīt oficiālas jeb apprecēties.

Ja šajā gadā tev sanāk uzsākt attiecības, un ja tu jūti, ka viss ir kārtībā, kad gan sirds, gan prāts saka – JĀ, tad nevilcinies, bet gan ļaujies sajūtām. Mēs pārāk bieži prātojam,vai mums to maz vajag. Atceries – dzīvojam taču vienu reizi!  Nebaidies, un ļaujies kaut kam trakam un nebijušam!

Karjera un finanses

Šis gads Auniem sola īpaši daudz pārmaiņu, un viena no tām ietekmēs arī tavu karjeru. Ja tev nepatīk tavs darbs, tad 2017. gads būs pārmaiņu laiks, kad tev pavērsies vairākas iespējas un izdevības beidzot tikt tur, kur esi vēlējies būt.

Darba vietas maiņai noderēs naudas iekrāšana, iespējama arī dažādu lietu pārdošana. Var gadīties, ka kādu laiku būsi bez darba, taču, pēc tā zvaigznes sola, ka tu darīsi to, kas tev patiešām patīk.

Veselība

Šogad centies nepārpūlēties. Tev ik pa laikam būs nepieciešamas brīvdienas un laiks vienatnē, lai nejustos iztukšots un noguris. Ja esi plānojis uzsākt fiziskas aktivitātes, lai uzlabotu savu pašsajūtu, tad ieteicama ir vingrošana. Sievietēm piemērots laiks, kad domāt par ģimenes pieaugumu. Citām šogad var sanākt beidzot atbrīvoties no liekajiem kilogramiem.

2

Šajā gadā Vērši izjutīs vēl lielākus enerģijas krājumus, nekā parasti. Iespējams, ka beidzot izdosies izdarīt ko tādu, ko iepriekšējos gadus nav izdevies paveikt.

2017. gadā Vērši būs īpaši motivēti un mērķtiecīgi, lai īstenotu savus plānus un ieceres, tomēr zināmas problēmas var rasties ar darba devēju vai kolēģiem. Vērši šogad piedzīvos izteiktu cīņu ar sevi un savu slinkumu.

Attiecības un mīlestība

Vēršiem attiecības plauks un zels. Būsi daudz enerģiskāks,kā arī šogad pieaugs tavs libido. Ja ilgu attiecību laikā jūsu seksuālā dzīve ir kļuvusi mazliet drūma, tad šis gads sola pozitīvas pārmaiņas, kad vēlme pēc tā pieaugs, kā arī interese par eksperimentiem gultā būs izteikti liela. Ja jūs ar partneri esat plānojuši par ģimenes pieaugumu, tad šis tam ir ļoti piemērots gads.

Nebaidies no savu jūtu izpaušanas, emociju un sava vājuma izrādīšana tevi ar partneri paradīs tikai tuvākus.

2017. gadā Vēršiem ieteicama ceļošana. Tiem, kas ir attiecībās, ceļojumu laikā izdosies vienam otru iepazīt no dažādām pusēm, bet tie, kas ir brīvi, var iepazīties ar jauniem cilvēkiem un izveidot  attiecības ar kādu savas nacionalitātes pārstāvji, kuru nejauši būsi sastapis.

Karjera un finanses

2017. gadā Vērši būs īpaši neapturami karjeras sfērā. Ja kaut ko izlems, tad to arī izdarīs. Atšķirībā no iepriekšējiem gadiem, šajā gadā Vērsim izdosies līdz galam padarīt daudz vairāk darbu, nekā iepriekš.

Tomēr, darba sfērā viegli neies. Iespējami konflikti ar darba devēju vai citiem kolēģiem. Ja tevi kaut kas neapmierina, tad nemoki sevi un atrodi citu darbu. Šis gads sola vairākas sagadīšanās, kur laime tev uzsmaidīs tajā brīdī,  kad vismazāk to gaidīsi.

Ja vēlies, lai 2017. gads būtu veiksmīgs karjerā, tad nāksies uzlabot savas profesionālās prasmes, iespējams, ka uzsākt kursus kādā noderīgā sfērā.

Naudu nevajadzētu īpaši krāt, bet tai pat laikā netērēt uz bezjēdzīgām lietām. Kvalitāte būs svarīgāka par kvantitāti!

Veselība

Tas, ko tu ēd, šogad var stipri ietekmēt tavu veselību, tāpēc pārliecinies, ka tā pārtika, ko uzņem, ir veselīga un tavam dzīves stilam atbilstoša. Par ļaunu nenāktu veselības pārbaude un ārsta apmeklējums. Šis ieteikums šķitīs pašsaprotams, taču Vēršiem stipri ieteicams ģērbties laikapstākļiem atbilstoši un rūpēties par savu veselību.

3

2017. gads Dvīņiem sola lēnas izmaiņas, taču labā ziņā ir tāda, ka tev ar tām nebūs grūti tikt galā. Būs pietiekami daudz laika, lai adaptētos un pie tām pierastu.

Īpašu uzmanību ieteicams veltīt savai garīgajai veselībai – izvairies no stresa tik ļoti, cik vien iespējams. Nervozitāte manāmi ietekmēs tavu labsajūtu un veselību kopumā. Turklāt, tas ietekmēs arī tādas dzīves sfēras, kā attiecības un karjeru.

Attiecības un mīlestība

2017. gadā zvaigznes sola patīkamas pārmaiņas mīlestībā. Ja ceri uz attiecību veidošanu ar kādu sev jau zināmu cilvēku, tad izredzes ar viņu kaut ko izveidot ir visai niecīgas. Ļoti ticams, ka cilvēku, ar kuru izveidosi attiecības, tu iepazīsi 2017. gadā. Svarīgi ir atcerēties to, ka, mājās sēžot un neko nedarot, tu jaunus cilvēkus neiepazīsi, tāpēc izkāp no savas komforta zonas un izmēģini kaut ko jaunu. Jauna hobija uzsākšana vai savas vides maiņa var atnest jaunus piedzīvojumus, jaunus draugus un jaunu mīlestību.

Cilvēks, kuru iepazīsi, tavu uzmanību noķers jau pirmajās tikšanās reizēs, un tevi ļoti ieinteresēs. Ja viss izdosies, tad šīs attiecības var būt kaislīgākās un romantiskākās kādas tev līdz šim ir bijušas. Attiecībās nebūs rutīnas, no kuras tu tik ļoti esi noguris, bet gan piedzīvojumi, smiekli un laime.

Ja esi attiecībās, tad tevi patīkami satrauks izmaiņas, kas ar tevi šogad var notikt. Ar partneri iespējama kopdzīves uzsākšana, kas tevi saviļņos, bet tai pat laikā liks uzdot dažādus jautājumus. Lai vai kā, šādas izmaiņas tev nāks tikai par labu!

Karjera un finanses

Finansiāli 2017. gads solās būt stabils, un tieši šī iemesla dēļ tu nejutīsies tik uztrauks un stresains, kā iepriekšējos gadus. Uzlabosies koncentrēšanās spējas, būs vieglāk tikt galā ar darāmajiem darbiem un veiksmīgāk pildīsi savus pienākumus. Brīvajā laikā ieteicama jauna hobija uzsākšana, kas tevi pilnveidotu profesionālajā sfērā.

Šis gads Dvīņiem sola lielāku apdomāšanos pirms lielu pirkumu iegādes, stabilus ienākumus un mierīgāku dzīvi. Iespējams, ka tev liksies, ka viss notiek ļoti lēni, taču tev šoreiz tā būs tikai labāk! Ļauj visam ritēt savu gaitu!

Veselība

Maza iespēja, ka šogad slimosi ar kaut ko nopietnu, tieši otrādi – tava veselība uzlabosies. Dvīņiem 2017. gads ir piemērots, lai beidzot tiktu pie sava sapņu auguma, tāpēc jau laicīgi sāc piedomāt pie savas diētas un treniņiem. Īpaši nozīmīga būs izgulēšanās un veselīgs miegs.

4

2017. gads Vēžiem sola visai straujas pārmaiņas, šķitīs, ka viss uz priekšu rit neierasti ātri. Ieteicams uzņemties tik daudz darba, cik reāli esi spējīgs paveikt. Visai vērtīgi būs sākt ar mazumiņu un pamazām pierast pie lielāka darbu un pienākumu daudzuma.

Šogad būtiski būs domāt, un tikai tad rīkoties, pretējā gadījumā vari iekulties pamatīgās nepatikšanās.

Bieži vien nāksies pieķert sevi pie atziņas, ka tev nav ne jausmas, ko darīt, un kā tu līdz šādai situācijai esi nonācis, taču viss laika gaitā uzlabosies. Ļoti izpalīdzīgs būs draugu padoms, savu pagātnes kļūdu analizēšana un to atkārtota nepieļaušana.

Attiecības un mīlestība

Ja tu jau esi romantiskās attiecībās, tad 2017. gads sola to, ka tās kļūst vēl romantiskākas un kaislīgākas. Ja jūs attiecībās virzāties lēni, tad 2017. gadā gaidāmas izmaiņas, kad jūs daudz ātrāk un labāk viens otru iepazīsiet. Iemesls tam varētu būt kopdzīves uzsākšana, biežāka un ilgāka laika pavadīšana kopā, kāzas…

Ja esi brīvs, tad 2017. gadā tevi sagaida vairākas draudzības un attiecības. Šajā gadā uz randiņiem dosies biežāk, nekā iepriekš, turklāt izjutīsi pastiprinātu pretēja dzimuma uzmanību. Jaunā izmēģināšana tevi 2017. gadā var novest pie kaut kā pasakaina un neaizmirstama – uzdrošinies!

Ugunīgā Gaiļa gadā Vēži kļūs sociālāki un komunikablāki, līdz ar to iepazīsies ar jauniem cilvēkiem un to vidū atradīsi jaunus draugus. Pateicoties kādam pašreizējam vaļaspriekam, vari iepazīt līdzīgi domājošus cilvēkus ar tādām pašām interesēm.

Karjera un finanses

Liksies, ka darbs un bizness sastāda lielāko daļu tavas dzīves. Lai vai kā, šajā sfērā tev būs nepieciešami lieli enerģijas krājumi, lai tiktu galā ar likteņa sarūpētajām dāvanām un pārbaudījumiem.

Papildus ienākumus nesīs naudas investēšana, bet ar to būtu jābūt īpaši prātīgam!

Veselība

Veselā miesā – vesels gars! Ja rūpēsies par savu fizisko veselību, tad arī jutīsies labi. Tomēr neizbēgami liela nozīme būs tavai labsajūtai – reizēm būs nepieciešams pabūt vientulībā, sakārtot domas un saprast, ko tu vēlies darīt turpmāk. 2017. gads Vēžiem solās būt pārmaiņām un pārdomām pilns.

5

2017. gadā Lauvām gads uz priekšu virzīsies salīdzinoši lēni, tomēr tieši šajā gadā visas pagātnes rētas dzīs īpaši ātri un veiksmīgi. Centies savu laiku izmantot gudri un lietderīgi!

Mīlestības jomā Lauvas kļūs daudz nopietnākas un romantiskākas. Iespējams, ka brīvie Lauvas savu potenciālo partneru izvēlē kļūs īpaši piekasīgi un izvēlīgi.

Attiecības un mīlestība

Attiecības uz priekšu virzīsies visai lēni, bet šoreiz tev tas nāks par labu, par spīti tam, ka vēlēsies, lai viss notiktu ātri un bez liekas vilcināšanās.

Ja esi attiecībās, tad tās šogad solās kļūt nopietnākas. Ģimenes pieaugums par ļaunu nenāks, taču sākumā būtu kārtīgi jāapdomājas un tikai tad jārīkojas.

Tomēr, ja attiecības esi uzsācis tikai nesen, tad šogad arī jums tās kļūs nopietnākas. Lauvām, kas satiekas ar kādu tikai aiz jautrības, šajā gadā pret kādu parādīsies stipras jūtas, bet daži uzsāks kopdzīvi.

Neatkarīgi no jūsu attiecību stāvokļa, Lauvas 2017. gadā izjutīs izteiktu vēlmi iepazīt sevi un savu partneri un attiecības padarīt nopietnas. Daudzi saderināsies, daudzi precēsies, bet citi 2017. gadā ieņems bērnus.

Karjera un finanses

2017. gadā Lauvām parādīsies vairākas iespējas karjerā un darbā, tāpēc nebaidies tās izmantot! Brīžiem tavām koncentrēšanās spējām traucēs domas par attiecībām un to uzlabošanu, tāpēc būs jāiemācās šīs lietas kārtīgi nošķirt!

Karjeras sfērā stresa pilns laiks, kad būs jātiek galā ar daudziem darbiem un projektiem, taču kopumā tas atmaksāsies, tāpēc nepadodies pie pirmajām grūtībām!

Zvaigznes sola, ka tavs smagais darbs atmaksāsies ar lielākiem ienākumiem.

Veselība

Ar veselību būs dažādi – brīžiem izjutīsi izteiktus enerģijas krājumus, bet brīžiem jutīsies pagalam izsmelts. Meklē balansu. Ļoti ieteicamas ir sportiskās aktivitātes.

Būs brīži, kad tev pietrūks enerģijas, svarīgi ir atpūsties, pretējā gadījumā vari saslimt.

6

Kā Lauvām, tā arī Jaunavām šis gads virzīsies visai lēni, tomēr viņi no tā gūs savu labumu. Kaut arī vēlēsies, lai dažas lietas notiktu ātrāk, tomēr šoreiz būtu jāatceras – kas lēni nāk, tas labi nāk!

Liela loma būs attiecībām ar kolēģiem, draugiem un citiem cilvēkiem, tāpēc centies tās uzturēt pozitīvas vai vismaz neitrālas. Var gadīties, ka tev no atsevišķiem cilvēkiem pašam kaut kas būs vajadzīgs, tāpēc mēģini būt labs un jauks pret visiem.

Attiecības un mīlestība

2017. gadā Jaunavas var izjust izteiktu vēlmi sākt jaunas attiecības – draudzīgas vai romantiskas, tas būs atkarīgs no pašas Jaunavas. Lai vai kā, tu vēlēsies, lai tās būtu stabilas, nopietnas un bez liekas drāmas.

Arī tām Jaunavām, kas ir attiecībās, šajā gadā tās solās kļūt nopietnākas. Ja esat pāris, kad salīdzinoši neilgi ir kopā, tad iespējams, ka beidzot iepazīsies ar partnera ģimeni, uzsāksiet kopdzīvi, un kļūsiet tuvāki.

Daudzām Jaunavām attiecības var izmainīt neparedzēta grūtniecība, tās var kļūt sarežģītākas un rūpju pilnākas. Ja vēlēsieties, tad viss izdosies. Svarīgi būs iepazīt savu partneri tuvāk.

Citi pāri vēlēsies atgriezties jaunībā un izdarīt ko tādu, ko iepriekš nav sanācis paveikt. Ceļošana ir visai laba lieta, kuru 2017. gadā izmēģināt!

Karjera un finanses

Nav nekāds noslēpums, ka Jaunavas ir strādīgi un centīgi cilvēki, kuri parasti nepadodas pie pirmajām grūtībām, bet cīnās līdz beigām. 2017. gads sola izmaiņas darba un karjeras jomā. Īpaši saspringts būs pats gada sākums, taču gada beigās darbi kļūs vieglāki.

Vēlēsies lielākus ienākumus, tas nozīmē to, ka būs jāstrādā vairāk. Iespējams, ka lielāka darbu kaudze tev nenesīs tik lielus ienākumus, kā strādāšana kvalitatīvāk. Iespējama darba vietas maiņa.

Veselība

Gaiļa gads Jaunavām būs stresa pilns, tas nozīmē to, ka būs nepieciešama atpūta. Šogad lielu uzmanību pievērs savai pašsajūtai un nespied sevi darīt tās lietas, kuras tev nav pa spēkam! Pārlieku liela slodze neatmaksāsies!

Ieteicams izmēģināt kaut ko jaunu, varbūt šoreiz tā būs joga?

7

Gaiļa gads Svariem sola jaunu sākumu. Ja esi viens, tad šogad tev ir augstas izredzes atrast savu mīlestību, ar kuru tu kopā būsi ilgu laiku.

Attiecībās esošajiem Svariem attiecībās būs jāievieš līdzsvars, bet, ja esi nesen šķīries, tad apdomājies, vai jaunas attiecības tev uzreiz ir nepieciešamas.

2017. gadā Svari būs centīgi un strādīgi, paplašinās savu redzes loku dažādās sfērās un iemācīsies ļoti daudz jauna.

Attiecības un mīlestība

2017. gada horoskops mīlestības jomā Svariem sola jaunu sākumu. Ja esi viens, tad nākamajā gadā atradīsi mīlestību. Tava pārliecība par sevi palīdzēs pielietot flirtēšanas prasmes un pievērst kādas simpātijas uzmanību. Ja nesen esi izšķīries vai pametis kādu, tad ir jādzīvo tālāk. Tu nevari atrast jaunu mīlestību, ja joprojām domā par citu.

Ja šobrīd esi attiecībās, tad tajās būs jāievieš līdzsvars. Attiecībām ir jābūt aizraujošām un romantiskām, bet ir arī jāzina, kad piebremzēt un neierobežot otra cilvēka privāto telpu. Neapšaubi otru, jo citādi viņš var sākt darīt to pašu.

2017. gads Svariem būs piemērots laiks, lai plānotu ģimenes pieaugumu vai vismaz sāktu domāt par grūtniecību. Neatkarīgi no tā, vai vēlies iegūt jaunus draugus vai atrast partneri, šis ir laiks, kad iet un iepazīties ar jauniem cilvēkiem.

Karjera un finanses

Svariem ir raksturīga vēlme iemācīties kaut ko jaunu, un 2017. gads nebūs izņēmums. Ja vēl mācies skolā, tad nākamajā gadā gūsi vairāk panākumu. Ja strādā, tad gatavojies apgūt jaunas prasmes savai profesionālajai izaugsmei. 2017. gadā Svariem īpaši labi padosies viss, kas saistās ar prāta spējām. Tev būs daudz jāstrādā, lai pēc tam varētu pelnīti atpūsties. Biznesa jomā Svariem vajadzētu rūpīgi apsvērt katru lēmumu.

Veselība

2017. gadā Svariem vajadzēs izmantot savu enerģiju, lai parūpētos par fizisko sagatavotību un sāktu nodarboties ar sportu vai kādām citām fiziskām aktivitātēm. Tāpat kā fiziskā enerģija, arī garīgā enerģija 2017. gadā sasniegs jaunas virsotnes. Nākamajā gadā tev būs vieglāk pieņemt lēmumus. Neaizmirsti par savām sirdslietām, hobijiem, satiecies ar draugiem un ģimeni, bet turies tālāk no neveselīgas pārtikas.

8

 

Attiecības un mīlestība

Skorpionam, kurš vēl nav atradis savu otro pusīti, 2017. gads atnesīs īsto mīlestību. Tev šis būs mīlestības gads! Tomēr, lai iegūtu to, ko vēlies nāksies iziet ārpus savas komforta zonas. Ja vēlies iepazīties ar jauniem cilvēkiem, izmēģini ko neierastu, piemēram ātros randiņus vai iepazīšanos internetā. Ja vēlies veidot ilgstošas un stabilas attiecības, atliks vien piestrādāt pie savas komunikabilitātes, ņem vērā, ka tev vajadzētu samazināt arī savu slepenību.

Arī tad, ja jau esi izveidojis attiecības, par sliktu nenāktu piestrādāt pie atklātības. pret mīļoto cilvēku. Šis būs gads, kura ietvaros būs jānonāk pie daudziem jo daudziem kompromisiem, tādēļ pārliecinies par to, ka citi izprot tavas vajadzības. Kā arī ieklausies savā otrajā pusītē, lai izprastu viņa/-as vajadzības. Vēlams sīki un smalki apspriest visu, arī to vai vēlies ģimenes pieaugumu.

2017. gads solās būt lielisks, ja spēsi noturēt savas attiecības līdzsvarā. Neatkarīgi no tā vai attiecības ilgs vairākus gadus vai tikai pāris mēnešus, intīmā dzīve būs nepārspējami kaislīga. Ja vēlies izveidot jaunas draudzības, pievienojies kādai saistošai interešu grupai. Skorpioniem šis gads atnesīs iespēju darīt to, ko viņi mīl, kā arī iepazīties ar līdzīgi domājošiem cilvēkiem.

Karjera un finanses

Šogad nāksies strādāt cītīgāk nekā jebkad agrāk . Tomēr visi pūliņi tiks bagātīgi atalgoti! Atceries, ka darbā jāuzvedas pēc iespējas profesionālāk. Jābūt laipnam ne tikai pret augstākstāvošiem darbiniekiem, bet arī kolēģiem, tad tev viss izdosies!

Veselība

Lielākajai daļai zodiaka zīmju, tai skaitā arī Skorpionam šis gads būs enerģijas pārpilns un aktīvs. Būtu lieliski, ja tu liktu šo enerģiju lietā un izmantotu, lai uzturētu sevi labā fiziskā formā. Garīgās enerģijas lādiņš 2017. gadā būs krietni lielāks kā citus gadus un arī to vajadzētu pienācīgi izmantot. Īpaši labi veiksies mācībās un sarežģītu situāciju risināšanā darbā.

9

2017. gads Strēlniekiem uz priekšu ritēs ļoti strauji, tāpēc ļoti būtiski būs saglabāt vēsu prātu un uzturēt līdzsvaru dzīvē, pretējā gadījumā tu ļoti izteikti izjutīsi stresu un nemieru. Mēģini apzināties savas spējas un nepārpūlēties!

Lai arī tas varētu sagādāt grūtības profesionālu lēmumu pieņemšanā, Strēlniekiem būs vieglāk izdarīt izvēli mīlestības jomā.

 

Attiecības un mīlestība

2017. gada prognozes Strēlniekiem sola spēcīgu garīgo enerģiju, kas nozīmē vēl spēcīgākas emocijas. Lai arī tas varētu sagādāt grūtības profesionālu lēmumu pieņemšanā, Strēlniekiem būs vieglāk izdarīt izvēli mīlestības jomā. Seko savai sirdsbalsij! Ja esi viens, tad sāc rīkoties un nebaidies pieņemt spontānus lēmumus. Iespējams, tu pat varētu atjaunot kādas no iepriekšējām attiecībām.

Ja esi attiecībās, 2017. gada mīlestības horoskops Strēlniekam iesaka nebaidīties pārsteigt otru cilvēku. Attiecības būs aizraujošākas, ja tajās netrūks kaislību. Neuztraucies par pagātni un koncentrējies uz tagadni, lai tā būtu pēc iespējas labāka. Tāpat šis ir piemērots laiks, kad plānot ģimenes pieaugumu.

Iepazīstot jaunus draugus, tev jābūt pilnīgi godīgam. Necenties atstāt iespaidu uz tiem, kuri tev patiesībā neko nenozīmē. Esi patiess pret sevi un draugiem, un tad arī būs lielāka iespējamība, ka būsiet draugi uz mūžu.

Karjera un finanses

2017. gadā zvaigznes sola vairāk darba. Tu visvairāk koncentrēsies uz to, lai viss būtu padarīts, bet neļauj stresam tevi uzveikt. Pat, ja būs vairāk jāstrādā, ļoti iespējams, ka darbā vai biznesā tevi sagaida arī jaunas iespējas. Esi laipns pret darba devēju un kolēģiem, un ilgtermiņā tas noteikti atmaksāsies.

Veselība

2017. būs ļoti aktīvs gads. Ja domās tu sasniegsi jaunas virsotnes, tad ķermenis, iespējams, nespēs tikt līdzi. Lai arī fiziskās aktivitātes būs ļoti svarīgas, nepārvērtē savas spējas un nepārcenties, citādi vari gūt traumas. 2017. gadā būs jāpiedomā pie veselīga uztura, lai uzturētu sevi labā formā. Kad tevi nomāc stress, velti laiku atpūtai!

10

Attiecības un mīlestība

Pašreizējās attiecības 2017. gadā varētu kļūt vēl stabilākas. Pieņem savus un otra cilvēka trūkumus. Ja arī tev nav tik daudz enerģijas kā otram, tāpēc mēģini veidot kompromisu, lai attiecības būtu saskanīgas. Nākamajā gadā Mežāzim mīlestība, sekss vai grūtniecība nebūs prioritāte, bet piedomā pie šīm lietām, jo tas nāks par labu attiecībām.

Ja pašlaik neesi attiecībās, tad 2017. gadā vari pastrādāt ar sevi, lai tādas izveidotu. Lai arī neesi tas, kurš ļoti viegli atklāj emocijas, tev tās jāapzinās un jābūt patiesam pret sevi, ja vēlies atrast otru pusīti. Tādā pašā veidā Mežāzis varēs iegūt arī jaunus draugus.

Karjera un finanses

Skatoties uz 2017. gada prognozēm karjeras jomā, darbs tev varētu šķist kā galvenā dzīves sastāvdaļa. Iespējams, tu cītīgāk strādāsi un uztrauksies par darba saglabāšanu, tāpēc priekšnieka tuvumā dažreiz būsi nervozs. Nākamajā gadā darbā un biznesā tev būs radošas idejas, un nebaidies ar tām dalīties! Kas zina, varbūt tas palīdzēs nopelnīt paaugstinājumu vai algas pielikumu.

Veselība

2017. gads veselības jomā būs diezgan nestabils. Nebūs strauju pārmaiņu, taču nelielās izmaiņas būs labi pamanāmas. Arī enerģijas līmenis nākamajā gadā būs svārstīgs.

Reizēm tev šķitīs, ka enerģijas ir ļoti daudz, bet citreiz jutīsies iztukšots. Šī iemesla dēļ tev vajadzētu nodarboties ar fiziskām aktivitātēm, kad jūti enerģijas pieplūdumu, jo citādi vari iedzīvoties liekā svara problēmās. Ieteicams arī izvēlēties veselīgu pārtiku. Iespējams, dažreiz jutīsies nemierīgs, bet vienmēr vajadzētu kārtīgi izgulēties, lai organisms varētu strādāt ar pilnu jaudu.

11

2017. gada horoskops Ūdensvīriem sola pārmaiņas. Ja dažreiz kļūst garlaicīgi, atceries, ka vari darīt daudz ko aizraujošu arī netukšojot bankas kontu.

Ūdensvīri 2017. gadā varēs sadraudzēties ar darba kolēģiem, lai ikdiena nebūtu tik garlaicīga. Izmanto brīvdienas, lai izklaidētos un padarītu brīvo laiku aizraujošāku.

 

Attiecības un mīlestība

Ja tev ir romantiskas vai vienkārši draudzīgas attiecības, tad 2017. gadā tās varētu kļūt tuvākas un emocionālākas. Iespējams, sāksi satikties ar kādu no saviem draugiem vai arī pašreizējās attiecības pacelsies jaunā līmenī. Ja esi pieradis pie brīvām un bezrūpīgām attiecībām, tad nākamajā gadā, iespējams, vēlēsies kaut ko nopietnāku.

2017.gada horoskops tev iesaka satikties ar kādu, kuram ir līdzīgas intereses. Liela nozīme būs arī tavai ģimenei, kas var pateikt, vai konkrētais cilvēks tev ir piemērots vai nē. Iespējams, tu sāksi domāt arī par ģimenes pieaugumu. Ja būsi pārliecināts par sevi, tad arī sociālajā dzīvē un attiecību jomā viss izdosies.

Karjera un finanses

Iepriekšējos gados Ūdensvīra zīmē dzimušie, iespējams, atstāja novārtā kādus darba pienākumus, lai izbaudītu savu ekstravaganto dzīves veidu. 2017. gadā tev nāksies saņemties un izpildīt visus pienākumus, ja vēlies sakrāt pietiekami daudz naudas savam nākamajam piedzīvojumam. Darbā tev būs jābūt nopietnākam, bet nebaidies izpaust savas radošās idejas.

Veselība

Tev jābūt piesardzīgākam finanšu jomā, lai neiztērētu pārāk daudz naudas lietām, kas patiesībā tev nemaz nav vajadzīgas. Nākamajā gadā, iespējams, būs kaut kas jāziedo, bet ilgtermiņā tas būs tā vērts.

12

2017. gads Zivīm kopumā solās būt ļoti labs, kad viņi paveiks ļoti daudz un sasniegs vēl vairāk, tiesa, būs magi jānopūlas, lai sasniegtu rezultātus.

Būtiska būs laika pavadīšana ar draugiem un ģimeni, tāpēc neaizmirsti arī par viņiem!

 

Attiecības un mīlestība

Mīlestības jomā 2017. gads būs ļoti bagāts. Iespējams, būsi emocionālāks nekā agrāk, vai arī izrādīsi savas patiesās jūtas jauniem cilvēkiem. Ja esi viens, tad drīz atradīsi mīlestību. Iespējams, 2017. gadā ilgstošu attiecību vietā būs vairāki neilgi, bet aizraujoši piedzīvojumi.

Ja šobrīd jau esi attiecībās, tad ir pienācis laiks tās nedaudz atsvaidzināt. Izmēģiniet kaut ko jaunu, lai nezaudētu romantiku, piemēram, dodieties ceļojumā vai arī vienkārši vairāk laika pavadiet kopā.

Arī seksuālā dzīve solās būt aizraujoša. Tāpēc parūpējies par to, lai neizniekotu savu enerģiju. 2017. gads Zivīm ir arī piemērots laiks grūtniecības plānošanai.

Ja tev patīk nenopietnas attiecības, iespējams, tās atradīsi savā draugu lokā. Atklājot savu patieso un radošo personību, varēsi iegūt vairāk draugu.

Karjera un finanses

2017. gada horoskops sola, ka darbā viss ritēs gludi, un, iespējams, tu vairāk sadraudzēsies ar kolēģiem. Labāka saskarsme ar citiem palīdzēs arī darbā, un būs vieglāk strādāt. Darba devējs vai biznesa partneri pieņems tavas radošās idejas, tāpēc nebaidies tās atklāt. Ja vēl mācies skolā, tad 2017. gadā varēsi sadraudzēties ar citiem skolēniem, kā arī ar skolotājiem.

Veselība

2017. gads Zivīm būs ļoti dinamisks. Tev būs daudz enerģijas, lai varētu darīt visu, ko esi iecerējis. Neiznieko savu laiku, uztraucoties par sīkumiem, un vienkārši izbaudi katru dienu! Lai nomierinātu prātu, vari izmēģināt mūzikas terapiju.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru