Lielais mīlestības horoskops jūlija mēnesim – vai gaidāma šķiršanās?

VĒZIS

Brīvajiem Vēžiem jūlijā uzradīsies iespēja uzsākt attiecības ar kādu, kas domā, rīkojas un jūt tieši tāpat kā Vēži. Visticamāk, ka Jums un Jūsu jaunajam partnerim vajadzēs iziet greizsirdības pārbaudi., par kuras iemeslu, iespējams, kļūst kaut kādi Jūsu pagātnes sakari.

Ja esat attiecībās, tad periods no 1. – 11. jūlijam solās būt ļoti rāms, romantikas un maiguma pilns, bet pēc tam Jums nāksies vairāk pielāgoties savam partnerim – kaut ko piedot, par kaut ko cīnīties, taču Jūs lieliski ar to visu tiksiet galā.

Mēneša sākumā ir gaidāma kādas privātās dzīves vēlmes piepildīšanās, bet mēneša vidū daudz kas būs atkarīgs no tā, cik stipra Jums būs vēlme uzdot liekus jautājumus un atskatīties pagātnē. Jūlija beigās Jums kopā ar savu partneri var nākties kaut ko uzbūvēt no jauna, bet tas noteikti nebūs tas vieglākais process.

LAUVA

Brīvajām Lauvām zvaigznes jūlijā sola tikšanos ar īsto un vienīgo, vai arī Jūs vismaz kādu laiku domāsiet, esat iemīlējušies uz visu dzīvi. Jūsu jūtām, visticamāk, tiks atbildēts, tā kā ir iespējams kāds kaislīgs romāns, kas varētu kļūt arī par Jūsu iedvesmas avotu.

Ja esat jau attiecībās, tad periodā no 1. – 11. jūlijam nevajadzētu savai otrajai pusītei uzspiest kaut ko, ko tā uzskata par neracionālu, pretējā gadījumā – izcelsies strīds, bet pēc 11. jūlija Jūsu mīļotais cilvēks ar prieku pieņems jebkuru Jūsu iniciatīvu un atbalstīs Jūs pat visnotaļ riskantos seksuālajos eksperimentos.

Mēneša sākumā saskarsme ar pretējā dzimuma pārstāvjiem, visticamāk, izsauks Jūsos garlaicību, bet mēneša vidū mīlestības nepieciešamība motivēs Jūs uz kaut kādu aktīvu rīcību. Jūlija beigās privātajā dzīvē ir gaidāmas pozitīvas pārmaiņas, kas uzsāks kaut ko, kas ar Jums notiks vismaz vēl gadu pēc tam.

JAUNAVA

Brīvajām Jaunavām jūlijā būs iespēja nokārtot savu privāto dzīvi, bet tikai tādā gadījumā, ja viņas sāks pievērsties pretējā dzimuma pārstāvjiem, nevis tik daudz nodarbosies ar kaut kādām savām ikdienas lietām. Viss ir Jūsu rokās – iepazīstieties, ejiet uz ballītēm, atcerieties vecās paziņas un pats galvenais – neapslāpējiet savas seksuālās vēlmes!

Ja Jums jau ir attiecības, tad periodā no 1. – 11. jūlijam Jūs aktīvi mocīsiet savu otro pusīti ar kaut kādām sadzīves rūpēm, tāpēc pēc tam noteikti ieprieciniet viņu ar kaut ko pikantu, bet pēc 11. jūlija ir ļoti svarīgi pēc iespējas vairāk dāvāt savam partnerim spilgtas emocijas.

Mēneša sākumā neaizmirstiet savu darāmo lietu sarakstā ierakstīt arī to, ka Jums ir jāsāk aktīvi komunicēt ar pretējā dzimuma pārstāvjiem, bet mēneša vidū noskaņošanās uz seksu palīdzēs Jums izbēgt no ļoti daudzām problēmām. Jūlija beigās kāds no Jums gaidīs uzmanības apliecinājumus, un šo prasību Jums noteikti nevajadzētu ignorēt.

SVARI

Brīvie Svari jūlijā, visticamāk, būs ļoti sajūsmināti, jo pastāv ļoti liela iespējamība, ka viņi iemīlēsies cilvēkā, kurš būs pilns dzīves enerģijas, apveltīts ar radošu domāšanu, izskatīgs un tāds neliels egoists, tāpēc nepazūdiet viņa ēnā – skaļi paziņojiet arī par sevi, tad šī pievilkšanās būs abpusēja.

Ja esat attiecībās, tad periodā no 1. – 11. jūlijam ir iespējami strīdi, kurus ierosinās Jūsu nespēja samierināties ar kaut kādu Jūsu partnera publisku rīcību, toties pēc 11. jūlija Jūs pārstās mocīt domas par to, kas Jums pirms tam būs licies dīvains un pat nepieņemams, un Jūs vairs neatteiksiet savam partnerim tajā, uz ko viņš jau kādu laiku mēģina Jūs pierunāt.

Mēneša sākumā noteikti nav vērts mainīt savu privāto dzīvi, jo tam varētu nebūt perspektīvas, bet mēneša vidū Jūsu reālais vai potenciālais partneris beidzot sadzirdēs Jūsu kvēlākās vēlmes. Jūlijā beigās Jūs, visticamāk, pieļausiet kaut ko, ko paši nebūsiet no sevis gaidījuši.

SKORPIONS

Brīvajiem Skorpioniem zvaigznes jūlijā paredz kaut kādu intrigu, un, lai gan attiecības ar jauno partneri diez vai būs ilglaicīgas un dziļas, Jūs viņu atcerēsieties uz ļoti ilgu laiku, jo viņš ļaus Jums piepildīt kaut kādas Jūsu seksuālās vēlēšanās, izjust varas sajūtu pār šo indivīdu un, iespējams, ka arī palikt viņu zem kaut kāda eksperimenta.

Ja esat jau attiecībās, tad periodā no 1. – 11. jūlijam Jums, acīmredzot, ne reizi vien nāksies saskarties ar pārāk intensīvām otrās pusītes emocijām, kā arī ļoti aktīvi uz tām reaģēt. Pēc 11. jūlija pieaugs ģimenes strīdu skaits, taču, ja Jūs mēģināsiet ar viņu salabt gultā, viss var izvērsties diezgan labi!

Mēneša sākumā daudz kas būs atkarīgs no Jūsu spējas valdīt pār citu prātiem un dvēselēm, bet mēneša vidū Jūs kaut kādā veidā pretosieties savam reālajam vai potenciālajam partnerim; jūlija beigas Jums sola uzvaru!

STRĒLNIEKS

Brīvajiem Strēlniekiem zvaigznes jūlijā sola ugunīga romāna sākumu, un, lai gan Jūs, visticamāk, aktīvi cīnīsieties ar savu jaunu partneri par to, kurš tad šajās attiecībās dominēs, šīs attiecības var kļūt visnotaļ ilgstošas un ļoti perspektīvas. Ļoti iespējams, ka tās Jums ļoti daudz ko iemācīs!

Ja esat attiecībās, tad periodā no 1. – 11. jūlijam ģimenes dzīvi var apgrūtināt kaut kādas senas sadzīves problēmas, toties pēc tam ir iespējams kāds brauciens, kas kaut kādā veidā uzlabos Jūsu savstarpējās attiecības ar mīļoto cilvēku.

Mēneša sākumā Jums vajadzētu mēģināt izdarīt pareizos secinājumus par pagātni, bet mēneša vidū radoša pieeja privātajai dzīvei pavērs Jums satriecošas iespējas. Jūlija beigās Jums, acīmredzot, Jūs varēsiet piepildīt kaut kādas ieceres, kas agrāk Jums kaut kādu nezināmu iemeslu dēļ netika realizētas.

MEŽĀZIS

Brīvajiem Mežāžiem privātajā dzīvē jūlijā diez vai kas mainīsies, un, lai gan pastāv iespēja, ka Jums parādīsies kāds jauns pielūdzējs, Jūs, visticamāk, neizlemsiet atbildēt viņam ar to pašu, jo, iespējams, ka šis cilvēks Jums pārāk daudz atgādinās to, kurš Jūs reiz nodeva.

Ja esat jau attiecībās, tad periodā no 1. – 11. jūlija pieaugs strīdu skaits ar Jūsu otro pusīti. Iespējams, ka Jūs vienkārši esat no šī cilvēka noguris un Jums vajag mazliet atpūsties, bet pēc 11. jūlija Jūs, visticamāk, sāksiet atcerēties kaut kādus vecos pārmetumus, nevis centīsieties šīs attiecības normalizēt.

Mēneša sākumā pacentieties savā partnerī saredzēt vairāk pozitīvā, nevis meklēt viņā kaut kādus trūkumus. Jūlija vidū Jums noteikti tiek rekomendēts “atlaist” pagātni, pretējā gadījumā – tā vēl ļoti ilgi ietekmēs Jūsu nākotni un ne jau tajā pozitīvākajā ziņā, bet mēneša beigās Jums vajadzētu vairāk komunicēt ar apkārtējiem.

ŪDENSVĪRS

Brīvajiem Ūdensvīriem nekādas pārmaiņas privātajā dzīvē jūlijā nav gaidāmas. Visticamāk, ka sākumā Jūs sev nelaidīsiet nevienu klāt kaut kādu atmiņu dēļ, bet pēc tam Jūs izlemsiet, ka Jums arī tāpat ir labi, taču tas noteikti nekādi netraucēs kādas Jūsos iemīlēties, lai gan tas nebūs abpusēji.

Ja esat attiecībās, tad periodā no 1. – 11. jūlijam Jūs, visticamāk, centīsieties tikt skaidrībā ar kādu ne visai patīkamu situāciju, kas kaut kādā veidā būs saistīta ar Jūsu otro pusīti, bet, ja Jums neizdosies to nokārtot, tad pēc 11. jūlija Jums var pavīdēt domas par atsevišķu dzīvesvietu vai pat šķiršanos.

Mēneša sākumā pagātne jauksies nākotnē, bet mēneša vidū nesteidzieties ar lēmumu pieņemšanu un necentieties kaut ko kardināli mainīt, jo jau pēc mēneša Jūs par to varat ļoti nožēlot. Jūlija beigās izvairieties no gadījuma sakariem, it īpaši, ja tiem ir kāds sakars ar atriebību Jūsu bijušajam partnerim.

ZIVIS

Brīvās Zivis jūlijā var uzsākt visnotaļ komfortablas un romantiskas attiecības. Pastāv iespējamība, ka tajās varētu iejaukties kāds cilvēks, kurš jau ļoti ilgu laiku Jums patīk, bet līdz šim nav atbildējis ar to pašu. Nav izslēgts, ka viņam šīs jūtas parādīsies tieši tad, kad Jums beidzot sāks sakārtoties privātā dzīve, kas nozīmē to, ka, iespējams, nāksies izdarīt izvēli.

Ja esat attiecībās, tad periodā no 1. – 11. jūlijam Jums ar partneri būs ļoti labas attiecības, arī tad, ja viss nenotiks tā, kā plānots, bet pēc 11. jūlija ir iespējamas kaut kādas nesaskaņas, kuras izprovocēs kaut kādi Jūsu partnera dotie solījumi, kurus viņš līdz šim tā arī nav izpildījis.

Mēneša sākumā Jūsu privātā dzīve kļūs par pozitīvu emociju un kaut kādu pārmaiņu avotu, kuras Jūs jau ļoti sen kā gaidījāt. Mēneša vidū kaut kāds notikums var izraut Jūs no ierastās komforta zonas, tomēr, ja Jūs paskatīsieties uz pagātnes pieredzi, pareizas risinājums kļūs acīmredzams, bet jūlija beigās priecājieties par to, kas Jums pieder un nedzenieties pakaļ kaut kādam sapnim!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru