Lielais talantu horoskops katrai zodiaka zīmei

 

VĒRSIS – interjera dizaineris vai baņķieris?!

Vērsis ir pati praktiskākā zodiaka zīme, jo Zemes stihija šīs zīmes pārstāvjus ir apveltījusi ar racionālu un stratēģisku domāšanu, tāpēc Vērši noteikti nav no tiem, kuri lielu daļu laika pavada sapņojot!

  • Spējas šīs zīmes pārstāvjiem ir ļoti daudzveidīgas – viņiem ir talants uz organizatorisku darbību, kā arī uz personāla vadību. Viņi noteikti spēj uzņemties atbildību un būt kolektīvu līderi, turklāt viņi ļoti labi spēj sevi parādīt arī politikā, jo viņi rada uzticības sajūtu, ir spējīgi stratēģiski domāt un aizstāvēt savu viedokli.
  • Šajā zīmē dzimušajiem ir arī potenciāls mākslas jomā. Ļoti daudz Vēršu ir sastopami tieši mūziķu un dziedātāju vidū. No viņiem var sanākt arī lieliski stilisti un kosmetologi, jo šie cilvēki ir apveltīti ar ļoti labu stila izjūtu. Panākumus viņi var gūt arī interjera dizainā, jo viņi ļoti viegli un intuitīvi var izvēlēties krāsas guļamistabai un radīt lielisku atmosfēru visā mājā. Tiekšanās pēc harmonijas un emocionālā līdzsvara padara Vēršus par cilvēkiem ar lielisku gaumes izjūtu.
  • Galvenais darbības veids, kam Vērši ir kā radīti – finansu sfēra, jo no Vēršiem sanāk lieliski baņķieri, finansisti un ekonomisti. Visa būtība slēpjas tajā, ka Vērši labāk kā citi orientējas tieši materiālās labklājības jautājumos, tāpēc, nodarbojoties ar finanšu jautājumiem, viņi vienmēr zina, kā tieši saglabāt un palielināt esošos uzkrājumus. Vērsis – tā ir naudas zodiaka zīme, tāpēc viņiem jau no dabas ir piešķirtas īpašas iemaņas šajā jomā un veiksme naudas lietās!

 

DVĪŅI – lieliski oratori

Šie cilvēki ir tendēti uz ļoti daudzām darbības sfērām, taču viņu galvenais talants ir spēja komunicēt – viņi ir vienkārši lieliski oratori!

  • Dvīņi sevi vari realizēt arī zinātnes un izglītības jomās, jo viņiem patīk mācīties, eksperimentēt, izpētīt un atklāt kaut ko jaunu. Šī tieksme pēc visa jaunā izsauc viņos interesi pret dažādām svešvalodām valodniecību, ģeogrāfiju, psiholoģiju un filoloģiju.
  • Dvīņi lieliski tiek galā arī sabiedriskajām attiecībām, jo viņiem ļoti patīk vadīt publiskus pasākumus, kāzas un svinības. Viņi ļoti viegli piesaista lielu auditoriju un rada tajā relaksējošu atmosfēru, jautrību un prieku!
  • Dvīņi lieliski tiek galā ar liela apjoma informāciju un noteikti zina, kā to iegūt, turklāt Dvīņiem pilnīgi noteikti nederēs garlaicīgs un monotons darbs, jo viņu raksturs ir enerģisks, aktīvs, taču arī ļoti mainīgs. Viņi ļoti ātri var aizrauties ar kādu nodarbi, bet pēc tam to pamest pusceļā un sākt nodarboties ar kaut ko citu, jo viņiem galvenais ir interese un pašrealizācija. Bieži vien viņi nodarbojas ar vairākām lietām vienlaicīgi, jo viņiem ir vēlme noķert visu un uzreiz.
  • Darbs ar cilvēkiem – Dvīņi, galvenokārt, ir radīti kam tādam, jo viņi ir saskarsmes meistari. Šīs zīmes pārstāvjiem patīk iegūt jaunus draugus, būt uzmanības centrā un just apkārtējo uzticību un cieņu.

 

VĒZIS – ļoti talantīgi cilvēki

Vēži ir ļoti talantīgi, taču, neskatoties uz to, sevis meklējumos viņi bieži vien pavada ļoti daudzus gadus, tāpēc, kā likums, viņi ar to visu tiek skaidrībā tikai ap gadiem trīsdesmit!

  • Viņi var būt ļoti talantīgi aktieri, mākslinieki, mūziķi un rakstnieki. Vēži ir sentimentāli un jūtīgi, ļoti dziļi izjūt gan katru savas, gan arī apkārtējo cilvēku dzīves notikumus. Šī rakstura iezīme palīdz viņiem notvert iedvesmu. No Vēžiem var sanākt arī lieliski žurnālisti un komentētāji, jo, kā likums, viņu skatījums uz kādu konkrētu situāciju vienmēr ir ļoti objektīvs, turklāt viņi pilnīgi noteikti nebaidās no tā, ka sabiedrība viņu viedokli varētu uztvert visnotaļ negatīvi.
  • Vēžiem ir ļoti labi attīstīta stila izjūta, tāpēc viņi var kļūt par veiksmīgiem dizaineriem un stilistiem. Dabiskais instinkts viņus pieviļ ļoti reti, tāpēc, sekojot savai intuīcijai, izcilajai gaumei un nepieciešamajām zināšanām, Vēži noteikti sevi var realizēt dizaina un skaistuma jomā.
  • Kā izrādās, bieži vien šīs zīmes pārstāvjiem piemīt arī ekstrasensorās spējas, tāpēc, ja šie cilvēki šīs spējas attīstīs tālāk, viņi noteikti var kļūt arī par slaveniem dziedniekiem un ekstrasensiem. Vēži redz cilvēkiem cauri, tāpēc viņu pirmais iespaids par kādu cilvēku vienmēr ir ļoti precīzs. Viņiem bieži vien ir arī ļoti labi attīstīta intuīcija, turklāt diezgan bieži viņiem rādās pravietiski sapņi.
  • Sfēras, kurās Vēži sevi varētu realizēt, ir ļoti daudz. Viņi lieliski tiktu galā ar skolotāja vai psihologa profesiju, jo viņiem patīk sadarboties ar cilvēkiem, atklāt jaunas viņu personības puses un palīdzēt risināt viņu problēmas.
  • Vēžiem ļoti piemērotas ir arī profesijas, kas saistītas ar finansēm, tāpēc viņi labus panākumus var gūt arī kā ekonomisti un grāmatveži.
  • Ļoti daudzu šīs zīmes pārstāvjus piesaista pavāra, dārznieka un ārsta profesija, bet tieksme pēc jauniem atklājumiem un ceļojumiem bieži vien viņus noved līdz pilotu, jūrnieku un stjuaršu profesijām.

 

LAUVA – ļoti šarmantas personības

Lauvas ir ļoti talantīgas dabas cilvēki, tāpēc viņi sevi var izpaust ļoti dažādās darbības sfērās, izņemot tajās, kas saistās ar pasīvu darbu. 

  • Šos cilvēkus gaida panākumi politikā, jo viņiem patīk būt uzmanības centrā diskutēt, pieņem lēmumus un dot pavēles, turklāt palīdzēšana cilvēkiem viņiem sagādā gandarījuma sajūtu, tāpēc no viņiem var sanākt diezgan labi politiķi un amatpersonas.
  • Lauvas ir pārliecinātas par sevi, uzticamas, aktīvas un dzīvespriecīgas, tāpēc lieliski tiks galā arī ar pedagoga profesiju. Kā likums, šādus skolotājus bērni mīl un ciena, bet Lauvām tieši tas arī ir vajadzīgs – justies vajadzīgām!
  • Šajā zīmē dzimušie mīl sabiedrību un vēlas atrasties tās uzmanības centrā, tāpēc viņiem noteikti ir vērts padomāt par aktiera vai mūziķa karjeru, jo, kļūstot slaveni, viņi iegūs visu to, par ko vienmēr ir sapņojuši, turklāt Lauvas noteikti ir apveltītas arī ar aktiera talantu, tāpēc šie cilvēki tiks galā ar jebkuru lomu un pielāgosies jebkuram personāžam.
  • Arī bizness Lauvām izdodas, jo šajā zīmē dzimušie ir ļoti neatlaidīgi, viņi prot riskēt un pieņemt svarīgus lēmumus, turklāt šīs zīmes pārstāvjiem veicas arī finansiālajā jomā, jo Lauvas apzinās naudas vērtību un dara visu iespējamo, lai nauda strādātu viņu labā, nevis otrādi.
  • Šie cilvēki ir lieliski organizatori un vadītāji. Viņiem patīk komandēt un pieņemt atbildīgus lēmumus, taču tajā pašā laikā Lauvām izveidojas ļoti labs kontakts ar saviem padotajiem, kuru acīs šīs zīmes pārstāvji ir ļoti labsirdīgi un lojāli priekšnieki.
  • Lauvām ir arī ļoti laba gaume, tāpēc šajā zīmē dzimušiem var sevi realizēt arī dizaina un skaistuma sfērā – kā stilisti, frizieri, interjera dizaineri.

 

JAUNAVA – Cilvēki, kuri izvēlas prestižas profesijas

Jaunavas no pārējām zodiaka zīmēm atšķiras ar ļoti praktisku un racionālu prātu, tāpēc darbības sfēras, ko izvēlas šīs zodiaka zīmes pārstāvji, pārsvarā nes īpašu labumu sabiedrībai, ir prestižas un finansiāli izdevīgas. 

  • Tā kā Jaunavas bieži vien pievērš lielu uzmanību savai veselībai, no viņām var sanākt lieliski farmaceiti un ārsti. Viņas mīl palīdzēt citiem cilvēkiem un uzvedināt viņus uz pareizā ceļa, tāpēc ļoti daudzi šīs zīmes pārstāvji nopietni aizraujas ar psiholoģiju un kļūst par talantīgiem psihologiem un psihoanalītiķiem. Viņiem ir ļoti interesanti sazināties ar cilvēkiem no dažādām sociālajām grupām, turklāt sarunas procesā Jaunavas ļoti ātri var radīt otra cilvēka psiholoģisko portretu un izmantot to savām vajadzībām.
  • Ņemot vērā to, ka Jaunavas ir ļoti izlēmīgas, ar tieksmi uz pašanalīzi un praktiskas, viņas ļoti lielus panākumus var sasniegt arī biznesā. Šīs zīmes pārstāvji katrai lietai pieiet ļoti nopietni un katru savu lēmumu kārtīgi apdomā, tāpēc vienīgais, kas viņus var pievilt – nespēja uzņemties risku. Savu konservatīvo uzskatu dēļ, Jaunavas var palaist garām kādu labu iespēju.
  • Jaunavas nebaidās no monotona darba, tāpēc viņas ļoti veiksmīgi var tikt galā gan ar sekretāra, gan administratora, gan metodista pienākumiem, turklāt šīs zīmes pārstāvjiem ļoti patīk ieviest it visā savu kārtību, tāpēc arī darbs ar datu bāzēm, katalogiem un dokumentu arhīviem viņiem būs pašā laikā.
  • Cilvēkiem, kuri dzimuši šajā zīmē, nebūs piemēroti tādām darbības sfērām, kas prasa patstāvīgu lēmumu pieņemšanu un iniciatīvas uzņemšanos, jo pēc dabas Jaunavas noteikti nav līderes, taču viņas ir ļoti punktuālas, organizētas, disciplinētas un taktiskas.
  • Jaunavām ir arī spēcīgas iemaņas lietišķajā mākslā, tāpēc viņas sevi var realizēt arī dizaina sfērā, turklāt viņām ir arī laba gaume, tāpēc viņas bez lielām grūtībām varētu būt arī interjera dizaineres.
  • Ļoti labi šīs zīmes pārstāvjiem sokas arī zinātnes jomā, jo viņi ir apveltīti ar elastīgu domāšanu un augstu inteliģenci. Bieži vien jau agrā vecumā Jaunavas aizraujas ar svešvalodu apguvi, matemātiku un psiholoģiju. Viņām patīk izzināt pasauli, tās kultūru un vēsturi.

 

SVARI – cilvēki, kuri tiecas pēc slavas

Cilvēki, kuri dzimuši šajā zīmē, ir apveltīti ar ļoti daudziem talantiem, tāpēc viņi var sasniegt labus panākumus ļoti daudzās jomās, ko lielā mērā ietekmē tas, ka Svariem ir divas dabas.

  • Arī mākslā Svari var gūt panākumus, jo viņiem ir ļoti laba stila izjūta, tāpēc šīs zīmes pārstāvji savu māksliniecisko potenciālu var realizēt gan glezniecībā, gan mūzikā, gan literatūrā, gan arī teātrī. Svari ir cilvēki, kuri ļoti ātri ar kaut ko aizraujas, tāpēc reizēm viņi nodarbojas ar vairākiem mākslas veidiem. Īpaši viņus piesaista lietišķā māksla – viņi var gūt panākumus kā frizieri, apģērba un interjera dizaineri, kā arī rotaslietu veidotāji. Svariem patīk, ja viņu talants tiek slavēts, tāpēc viņi vienmēr cenšas nodarboties ar to, kas var atnest ne tikai labus ienākumus, bet arī atzīšanu un slavu.
  • Svari mīl palīdzēt cilvēkiem. Viņiem šķiet interesanta pati cilvēka eksistences būtība, cilvēka attīstība un psiholoģija, tāpēc viņi var kļūt par ļoti talantīgiem psihologiem. Jau no dabas viņiem ir dota kāda ļoti īpaša spēja – klausīties saprast, meklēt patiesību un izdarīt secinājumus, viņi var kļūt par lieliskiem psihoanalītiķiem.
  • Šīs zīmes pārstāvjiem piemīt vēl kāda apbrīnojama spēja – viņi var atrast kontaktu gandrīz ar jebkuru cilvēku. Tas viņiem noder pedagoģijas jomā, jo skolotāji – Svari lieliski tiek galā ar bērniem – viņiem uzticas ne tikai skolēni, bet arī bērnu vecāki un kolēģi.
  • Svariem piemīt ļoti labas oratora dotības, tāpēc viņi var gūt panākumus arī jurisprudencē. No viņiem var sanākt ļoti talantīgi un godīgi tiesneši, advokāti un prokurori. Šīs zīmes pārstāvji ir īsti diplomāti – viņi var atrisināt jebkuru konfliktu un atjaunot taisnīgumu.
  • Svari var izveidot arī visnotaļ veiksmīgu karjeru sportā. Parasti viņi izvēlas ļoti skaistus sporta veidus – piemēram, vingrošanu, sporta dejas vai daiļslidošanu, turklāt šīs zīmes pārstāvji ir apveltīti ar lielu gribasspēku un labu fizisko izturību.
  • Ļoti labi parādīt sevi viņi var arī zinātnē un profesijās, kas prasa analīzi, jo viņi mīl izpētīt, eksperimentēt un meklēt patiesību, tāpēc viņi var gūt panākumus filozofijā, matemātikā, vēsturē un arheoloģijā.

 

SKORPIONS – gatavie tirāni

Skorpioni ir ļoti apdāvināti, kas palīdz viņiem sasniegt panākumus ļoti daudzās jomās, turklāt pie katras lietas viņi ķeras ar savu iedzimto kaislību!

  • Pilnīgi noteikti Skorpionus gaida panākumi biznesā – viņi var sākt no nulles un beigās sasniegt izcilus rezultātus, jo cilvēki, kuri dzimuši šajā zīmē, ir enerģijas pilni, apņēmīgi, pacietīgi un ļoti neatlaidīgi, turklāt viņi prot arī riskēt un ir Fortūnas “mīlulīši”.
  • Ļoti daudzi šīs zīmes pārstāvji strādā policijā un dienē bruņotajos spēkos, un tieši šajās varas struktūrās Skorpioni pilnā mērā var likt lietā savu stratēģisko domāšanu, intuīciju, loģiku un nosvērtību.
  • Skorpioni vērā ņemamus panākumus var sasniegt arī zinātnes un tehnikas jomā. Viņi noteikti var uzsākt ārsta karjeru vai saistīt savu dzīvi ar mašīnu un tehnikas ekspluatāciju.
  • Īpašu interesi Skorpionos izraisa Visuma, apkārtējās pasaules un cilvēka dabas noslēpumi. Viņi var veidot veiksmīgu karjeru kā skolotāji, jo šajā jomā viņi var iesaistīties cilvēka personības veidošanā un attīstībā.
  • Labu karjeru viņi var izveidot arī politikā, jo viņi ir pietiekami gudri, nopietni, pārliecināti un enerģiski. Skorpioni ir lieliski oratori, turklāt viņiem piemīt īpašs iekšējais magnētisms, kas viņiem palīdz ietekmēt cilvēkus.

 

STRĒLNIEKS – veterinārs vai jurists?!

Strēlnieki ir ļoti daudzpusīgas personības, kuras var ieinteresēt ļoti plašs profesiju spektrs, taču, pateicoties savai intuīcijai, viņi ātri vien izvēlas to darbības sfēru, kas arī ir viņu aicinājums.

  • Strēlnieki var izveidot ļoti veiksmīgu juridisko karjeru, jo oratora talants un spēja diskusijā panākt vēlamo viņus var padarīt par lieliskiem advokātiem, tiesnešiem un prokuroriem.
  • Prasme skaisti runāt var noderēt arī reliģijas jomā, pret kuru viņi, kā likums, nav vienaldzīgi, turklāt bieži vien tiekšanās pēc pilnības un patiesības meklējumi noved šīs zīmes pārstāvjus arī līdz reliģijai, tāpēc viņi pilnībā ar sevi realizēt kā mācītāji, priesteri un sludinātāji.
  • Ļoti labi šīs zīmes pārstāvji jūtas arī politiskās darbības sfērā, jo ar pareizā imidža un daiļrunības palīdzību viņiem ātri vien izdodas iekarot cilvēku uzticību. Politikā viņi var demonstrēt savu tiekšanos pēc pilnības un izrādīt to, ka viņiem nav vienaldzīgas arī sociālās problēmas. Veiksme šīs zīmes pārstāvjus pavadīs arī militārajā dienestā, jo viņiem piemīt stratēģiskā domāšana, atbildība un disciplinētība, kā rezultāta dienēšana armijā var kļūt par viņu dzīves aicinājumu.
  • Lielas iespējas izveidot veiksmīgu karjeru Strēlniekiem ir arī zinātnes jomā, jo viņi jau no dabas ir ļoti zinātkāri. Viņi var kļūt par novatoriem un progresa “dzinējiem”, jo cilvēki, kuri dzimuši šajā zīmē nebaidās uzstāties publikas priekšā un ļoti labprāt dažādās konferencēs un kongresos prezentēs savus zinātniskos pētījumus.
  • Strēlnieki ir apveltīti ar ļoti lielu mīlestību pret visu dzīvo – cilvēkiem, dzīvniekiem un augiem. Viņi ļoti labi sevi var parādīt ari pedagoga vai audzinātāja darbā, kā arī dabas un apkārtējās vides aizsardzības jomā, turklāt viņiem piemīt arī kāda ļoti neparasta spēja – atrast ātru kontaktu ar dzīvniekiem, tāpēc viņiem noteikti vajadzētu padomāt par veterināra vai zoodārza darbinieka profesiju.
  • Strēlniekus piesaista viss nezināmais un tālais, viņu spēja ātri pielāgoties jebkuriem klimatiskajiem, sadzīves un lingvistikas apstākļiem ir apbrīnas vērta! Viņi pilnībā var sev izvēlēties profesiju, kas saistīta ar biežiem braucieniem uz ārzemēm – piemēram, starptautisko attiecību vai tūrisma jomā.

 

MEŽĀZIS – izcili sportisti

Pirmajā mirklī var šķist, ka Mežāži nav apveltīti ar kaut kādiem īpašiem talantiem un spējām, taču tā nebūt nav, jo viņi savu apdāvinātību vienkārši mēdz slēpt.

  • Racionālā domāšana un objektivitāte izteicienos padara viņus par veiksmīgiem advokātiem, juristiem un žurnālistiem, turklāt viņi pilnīgi noteikti nebaidās aizstāvēt savu viedokli.
  • Mežāži mīl visu, kas padara viņu dzīvi daudz ērtāku un komfortablāku, kā rezultātā viņi bieži vien izvēlas profesijas, kas saistītas ar ražošanu, kur gala rezultātā rodas kaut kas, kas var nest labumu sabiedrībai. Piemēram, viņi var sevi realizēt kulinārijā, galdniecībā vai juvelierizstrādājumu ražošanā, jo viņiem ir ļoti svarīgi redzēt sava darba rezultātu.
  • Šīs zīmes pārstāvjiem ir lieliska gaumes izjūta. Viņi pilnīgi noteikti ļoti daudz varētu sasniegt arī dizaina, apģērba modelēšanas un stilistikas jomās. Vēl viņi ļoti labi varētu parādīt sevi kā frizieri, kosmetologi, vizāžisti un manikīra meistari.
  • Mākslas sfēru šīs zīmes pārstāvji izvēlas ļoti reti, jo viņiem ļoti svarīga ir tieši darba finansiālā puse, taču nodarbošanās ar kaut ko radošu var Mežāžiem atnest ļoti labus ienākumus. Viņiem ir piemēroti tie mākslas veidi, kuros uzreiz var redzēt sava darba rezultātus. Tieši šis process, kura laikā tiek radīts kaut kas unikāls, turklāt paša rokām, sagādā Mežāžiem gandarījumu. Nodarbojoties ar mākslu, viņi dod priekšroku vienatnei, jo tikai esot vieni viņi vislabāk var koncentrēties uz visu radošo procesu.

 

ŪDENSVĪRS – ģeniāli un ļoti talantīgi cilvēki

Ūdensvīri ir ģeniāli, apdāvināti un ļoti talantīgi, tāpēc cilvēki, kuri dzimuši šajā zīmē, var sevi atrast ļoti daudzās darbības sfērās!

  • Atjautīgie Ūdensvīri var kļūt par slaveniem izgudrotājiem vai atklājējiem, jo kaisle pret visu jauno un vēl neatklāto viņiem ir no dabas dota. Savas spējas viņi var parādīt arī zinātnē, jo viņiem ļoti patīk analizēt, izpētīt, veikt eksperimentus un iepazīt pasauli, taču tāpat viņi savu aicinājumu var atrast arī elektrotehnikā un aviācijā.
  • Lielākā daļa Ūdensvīru dod priekšroku humanitārajām zinātnēm, kas nozīmē to, ka viņi savu dzīvi var veltīt gan filoloģijai, gan vēsturei un filozofijai, gan literatūrai un valodu pētniecībai. No Ūdensvīriem var sanākt ļoti labi pasniedzēji, kuri saviem studentiem nodod ne tikai visas nepieciešamās zināšanas, bet arī palīdzēs dzīves problēmu risināšanā, turklāt starp Ūdensvīriem ir ļoti daudz psihologu. Viņi noteikti prot klausīties, analizēt, apstrādāt situāciju pa daļām un atklāt patiesību.
  • Šīs zīmes pārstāvji var iegūt lielus panākumus arī kino, teātra un vokālās mākslas jomā, jo viņi ļoti labi prot sevi pārvaldīt, pārveidot, mainīt lomas un tēlus, turklāt, ņemot vērā to, ka Ūdensvīri ir ļoti harismātiski un talantīgi, viņi var iekarot arī šovbiznesa skatuvi.
  • Ūdensvīriem mēdz būt arī rakstnieka talants, jo viņi ir apveltīti ar bagātu fantāziju un augsta līmeņa inteliģenci, kas var palīdzēt grāmatas rakstīšanā, kas pēc tam cildinās savu autoru. Šīs zīmes pārstāvji noteikti var būt arī žurnālisti, jo šī profesija viņus piesaista ar iespēju izteikt savu viedokli ļoti lielai sabiedrības daļai.
  • Ūdensvīriem piemīt ļoti izteikta tieksme pēc taisnīguma, tāpēc jebkurā jomā un jebkurā vietā viņi ir gatavi cīnīties par “apspiesto” tiesībām, kas, savukārt, dod viņiem lielisku iespēju parādīt savu talantu jurisprudencē.
  • Šīs zīmes pārstāvji var būt arī ļoti labi politiķi, jo viņu harisma, daiļrunība un tiekšanās pēc taisnības palīdzēs viņiem radīt taisnīga un godīga politiķa tēlu, turklāt šīs sfēra pilnīgi noteikti var atnest viņiem arī gandarījumu, jo pats svarīgākais šīs zīmes pārstāvjiem ir tas, lai viņi būtu vajadzīgi un atzīti.

 

ZIVIS – mākslinieki vai matemātiķi?!

Šīs zodiaka zīmes pārstāvji ir ļoti apdāvināti cilvēki, tomēr, lai izvēlētos to, kas tad īsti ir viņu dzīves aicinājums, Zivīm noteikti būtu vēlams ieklausīties savā intuīcijā.

  • Zivis viennozīmīgi ir vērstas uz mākslu un radīšanu. Šīs zīmes pārstāvji jau no dabas ir apveltīti ar smalku un ļoti jūtīgu dabu, sentimentalitāti un attīstītu intuīciju, kas ļauj viņiem radīt pārsteidzošus attēlus, sacerēt brīnišķīgus dzejoļus un meistarīgi spēlēt ļoti daudzus mūzikas instrumentus. Bagātā iztēle un intelektuālās dotības ļauj šīs zīmes pārstāvjiem kļūt par ģeniāliem māksliniekiem, dziedātājiem, komponistiem un rakstniekiem.
  • Zivīm mēdz būt tieksme arī uz aktiermeistarību un režiju. Viņām piemīt īpašs pasaules redzējums, tāpēc visi viņu tēli gan filmās, gan uz skatuves ir nestandarta un oriģināli.
  • Literatūras žanrā Zivis dod priekšroku fantastikai un piedzīvojumiem. Viņām ir ļoti daudz ideju un viņu galvās rodas vienkārši neticami sižeti, kas pilnībā var kļūt par pasaules mēroga bestselleriem.
  • Pēc savas dabas šīs zodiaka zīmes pārstāvji pilnīgi noteikti ir filantropi. Viņiem patīk palīdzēt cilvēkiem, tāpēc bieži vien Zivis darbojas medicīnas jomā un audzināšanā.
  • Viņiem patīk viss nezināmais un noslēpumainais, kas bieži vien šīs zīmes pārstāvjus noved līdz izmeklētāja vai detektīva profesijai, kā arī šo interesi pret visu neiepazīto viņi var apmierināt okultajās zinātnēs, ezotērikā, parapsiholoģijā un filozofijā.
  • Lielus panākumus viņi var gūt arī sportā. Neskatoties uz to, ka daba viņus ir apveltījusi ar visnotaļ jūtīgu dabu un sentimentalitāti, viņi ir pilnībā spējīgi izrādīt arī savu cīņas sparu un gribasspēku. Lai cik dīvaini tas nebūtu, tieši sportā Zivis nekad nenolaiž rokas un nepadodas – viņas iet līdz beigām un tiecas uzvarēt.
Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru