2017. gada horoskops vīriešiem un sievietēm: mīlestība, karjera, finanses, veselība

Noskaidro, kāda ir Ķīniešu horoskopa 2017. gada prognoze katrai zīmei!

ŽURKA

(1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008…)

SIEVIETES

Pēc savas dabas sievietes, kuras dzimušas Žurkas gadā, ir stratēģes un analītiķes. Ugunīgā Gaiļa gads no viņām prasīs maksimālu koncentrēšanos uz kādu konkrētu lietu. Viņas iemācīsies rast izeju no vissarežģītākajām situācijām. Katrs viņu solis būs jau iepriekš izplānots un pārliecinošs!

Iespējams, ka 2017. gadā jūs satiksiet arī to īsto un vienīgo, par kuru jau sen sapņojat, tikai esiet prātīgas ar šo jauno mīlestību, pretējā gadījumā pastāv risks tapt apmānītām un izmantotām. Pacenties apdomāt katru savu soli un vārdus, ko sakāt savam izredzētajam!

VĪRIEŠI

Ņemot vērā to, ka būsiet ļoti sabiedriski, jūs šajā gadā iegūsiet ļoti daudz jaunu draugu, taču jums noteikti jāatceras, ka ne katrs jaunais paziņa var būt cilvēks, uz kuru paļauties. Daži indivīdi spēj ļoti rūpīgi noslēpt savu patieso dabu un maldināt jūs!

Kas attiecas uz ģimenes dzīvi, tad centieties izrādīt lielāku uzmanību savai otrajai pusītei un, lai visu nesabojātu, nestrīdieties kaut kādu sīkumu dēļ.

MĪLESTĪBA

Uz katru Žurkas gadā dzimušo šajā periodā ļoti lielu ietekmi atstās agresīvā planēta Marss, kas nozīmē to, ka Žurku dzīve būs piepildīta ar vēl nebijušu kaisli un mīlestību.

Lai gan jūs atšķiraties ar īpašu uzticību un vienmēr domājat par savu ģimeni, pastāv krāpšanas iespējamība, jo tomēr atradīsies cilvēki, kas vēlēsies izjaukt jūsu savienību.

KARJERA

Profesionālā sfēra jums solās būt viena no visveiksmīgākajām šajā gadā. Žurkām pilnīgi noteikti neticami veiksies, un katra realizētā iecere nesīs augļus nākotnē.

FINANSES

Apmēram līdz rudens vidum visiem šajā gadā dzimušajiem saglabāsies visnotaļ stabils finanšu stāvoklis. 2017. gada beigas var atnest zināmas grūtība šajā jomā nevis jums, bet jūsu radiniekiem, kā rezultātā jūs viņiem palīdzēsiet.

VESELĪBA

Iespējams, ka ziemas mēnešos Žurkas slimos ar visādām vīrusu izraisītām slimībām, tāpēc jums jau laicīgi vajadzētu sākt ievērot dažādus profilakses pasākumus.

Lasi arī par pārējām zīmēm:

VĒRSIS

TĪĢĒRIS

TRUSIS

PŪĶIS

ČŪSKA

ZIRGS

PĒRTIĶIS

GAILIS

SUNS

CŪKA

KAZA

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru