Lietas, kuras kategoriski AIZLIEGTS citiem aizdot – briesmas izmainīt likteni!

Galda piederumi

Traukus uzlādē enerģija mājās, kas pastāvīgi ir. Ja kāds vēlas slikti darīt citai personai, viņš var dot viņam dzērienu no sava kausa, šķīvja, krūzītes, karotes, podiņa un tā tālāk. Nedodiet nevienam neko un lūdziet viņiem negatīvi neietekmēt citas personas dzīvi vai savu likteni.

Eksperti norādīja, ka aizņemoties ēdienus, var novest pie veselības zaudēšanas, iegūt jaunas bailes, neveiksmes, un daudzas citas negatīvas sekas.

Jūs varat baudīt ēdienus ar svešinieku, ja tu dzīvo kopā, piemēram, kopmītnē, bet arī šeit vajadzētu būt uzmanīgiem, cik vien iespējams. Vēl bīstamāk ir bojāti vai ieplaisājuši trauki, kurus nevajadzētu turēt mājās.

Apģērbi

Daudzi vīrieši un sievietes to uzskata par absolūtu normu, ka kādu laiku mainīt lietas, taču labāk to nedarīt. Ja jūs pērkat lietotu lietu, par to nav jāuztraucas, jo jūs par to samaksājat, taču šajā gadījumā tai nekaitēs enerģijas tīrīšana.

Drēbes ir personīgas, tādēļ, pat neņemiet to no radiniekiem, kuri patiešām nevēlas nodarīt jums kaitējumu, labāk kaut ko atdot. Neņemiet lietas parādā – tās var dot jums neveiksmi. Vislielāko briesmu rada apavi. Tas absorbē vislielāko negatīvās enerģijas daudzumu.

Juvelierizstrādājumi, rotaslietas

Ir aizliegts aizdot dārgakmeņus. Rotājumiem tiek uzlikta maksa par tās personas enerģiju, kurai tās pieder, tāpēc viņiem būs ļoti negatīva ietekme uz personu, kas tos izmantos. Ar ziedojumu triks arī nedarbojas – metāli un akmeņi pārsvarā ir “kategoriski”.

Valkājot gredzenus vai auskarus, kas piederēja citai personai, jūs varat uzņemt svešas problēmas. Speciālisti bioenerģētikas jomā atzīmē, ka aizsargājošie dārgakmeņi var “inficēt” cilvēku ar slimībām, padarīt tos neveiksmīgus. No metāliem, vajadzētu piesargāties no sudraba un platīna. No talismanu akmeņiem visbīstamākie svešinieku nelaimju magnēti ir mēnessakmens, dimants, kalnu kristāls.

Slota

Ja kāds uz kādu laiku aizņemas vai aizdod slotu, tad saskaņā ar zīmēm viņš var vilties finanšu jomā. Tas var sākt melno svītru, kas noved pie nejaušiem naudas zaudējumiem, problēmām darbā.

Slotas nekad nedrīkst atstāt savu māju. Tas ir pieļaujams tikai tad, ja to vairs nevajag. Ja jūs to aizņemsieties, tad arī jūs varēs piemeklēt problēmas.

Avots:

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru