Lūk, ar kādu vīrieti nesatiktos katras zodiaka zīmes sieviete

Reizēm mēs domājam, ka zinām, kas mums ir tas labākais. Bet vai tā tik tiešām ir?

Ir tik daudz iespēju, kuras nekad netiek izmantotas. Pat ideja par satikšanos ar kādu, kurš liekas citādāks nereti šķiet pilnīgi absurda. Uzzini, ar kādiem vīriešiem katras zodiaka zīmes sieviete parasti nemēdz tikties, taču vajadzētu!

Tevi varētu interesēt arī: Horoskops sievietēm: tavs ideālais partneris

 

Auns

Tu netaisies satikties ar puisi, kurš tev šķiet pārlieku mierīgs, tomēr, tieši tev lieti derētu no šāda cilvēka mācīties veltīt laiku, lai novērtētu tagadni un esošo mirkli. Ņem vērā, ka otra tāda nebūs.

Vērsis

Tu nekad pat neapsvēru iespēju satikties ar kādu, kura rīcība ir spontāna un neparedzama, tomēr, tev to vajadzētu darīt. Ja tu dotos uz randiņu ar kādu, kurš ir noslēpumains un neatklāj visu, tev ar laiku iepatiktos pārsteigumi un neplānota rīcība – tā spēj sagraut tevis uzstādītās barjeras.

Dvīņi

Tu nekad nesatiktos ar kādu, kurš nespēj turēt līdzi tavai asprātīgajai čivināšanai, šādā veidā tu nekad neuzzināsi, kā izskatās cilvēks, kuru pilnībā aizrauj tevis teiktais.

Vēzis

Tu nekad nedotos uz randiņu ar kādu, kurš ir praktisks un atturīgs. Tu savas emocijas paud atklāti un pieņem, ka tie, kuri nedalās savās emocijās kritiski attiecas pret jūtu izrādīšanu. Patiesībā, šis cilvēks ļoti pacietīgi ieklausītos tajā, kas tev sakāms un censtos tevi patiesi izprast.

Tevi varētu interesēt arī: Horoskops sievietēm: tavs ideālais partneris

Lauva

Tu nekad nesatiktos ar kādu, kurš ir brīvs kā putns un ievēro vegānisku dzīves veidu, jo tev patīk, ka cilvēki atbalsta tavu dzīvesveidu un komplimentē spožo personību. Būtu labi satikties ar šādu cilvēku, jo viņš iemācīs tev novērtēt dabu.

Jaunava

Tu nekādā gadījumā nesatiktos ar pārlieku sāncensīgu cilvēku, jo tavu augsto standartu dēļ tu tiecies pēc perfektā ikvienā jomā – šāds partneris tevi padarītu traku. Ja tu sacenstos ar kādu, kurš ir tik pat labs kā tu vai nedaudz labāks, tu tiektos kļūt labāka.

Svari

Tu nekad nesatiktos ar puisi, kurš taviem draugiem neliktos lielisks, dažkārt to īstenot būtu labi, jo šādā veidā tu dod cilvēkam iespēju tikt iepazītam – neskati vīru pēc cepures.

Skorpions

Tu nekad nekad nodotu iespēju cilvēktiesību aktīvistam, jo tev šķiet, ka šādam cilvēkam nepietiktu laika un uzmanības , ko veltīt tev. Tajā pašā laikā, viņš būtu tev līdzvērtīgs rakstura spēcīgumā un pārliecinātībā.

Lasi arī: Stihiju saderība: vai saderi ar savu iecerēto cilvēku?

Strēlnieks

Tu noteikti pat neapsvērtu iespējamību satikties ar kādu, kurš pastāvīgi analizē savas domas un jūtas, lai gan tev patīk veltīt laiku teoriju un domu apspriešanai. Dod iespēju šim cilvēkam, jo jums būs gana daudz par ko komunicēt, šīs sarunas tevi noteikti aizraus.

Mežāzis

Tu nekad nesatiktos ar cilvēku, kurš nav finansiāli stabils. Ja tu satiktos ar kādu, kurš nav īpaši atkarīgs no kāda, bet būtu jautrs, tu spētu parādīt savu ne tik nopietno un atbildīgo personības pusi.

Ūdensvīrs

Tu apzināti izvairies būt kopā ar cilvēkiem, kuri ir atklāti seksuāli. Tu esi neatkarīga un un tev nesagādā problēmas savas patiesās personības izrādīšana, jo zini, ka esi unikāla personība. Ja tu satiktos ar kādu kurš ir ārkārtīgi seksuāls, iespējams, tev izdotos atklāt savu neķītrāko personības pusi.

Zivis

Tu nesatiktos ar tādu cilvēku, kurš tavā skatījumā ir pārlieku apzinīgs visās dzīves jomās. Bet vai tās nebūtu patīkamas pārmaiņas, ja tu satiktos ar cilvēku, kurš vienmēr tevi palutina un viņam vienmēr būtu gana daudz naudas, lai apmaksātu rēķinus? Nenoliedzami, būšana kopā ar cilvēku, kuram ir galva uz pleciem ir priekšrocība.

Avots: yourtango.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru