Neizteiktās bailes – kas visvairāk biedē katras zīmes pārstāvi?

 

Ieslodzīts, turēts šaura telpā visu savu dzīvi. Katrs tavs solis tiek uzmanīts un ierobežots.

Vai zini, kuras zodiaka  zīmes dziļākās bailes ir šādas? Uzzini šajā rakstā.

AUNS

Auna bailes ir sabiedriska rakstura – tas šķietami nespētu pārdzīvot nošķiršanos no draugiem un visiem tuvākajiem.

VĒRSIS

Vērša bailes raksturo pieradums – krasas izmaiņas to biedē.

DVĪNIS

Garīgā un emocionālā vientulībā – tas ir murgs, kuru Dvīņi nekad negrib piedzīvot.

VĒZIS

Būt nemīlētam, tas biedē mūs visus. Bet, iespējams, ka Vēzi tas biedē daudz vairāk. Vairāk par visu citu.

LAUVA

Iztēlojies, ka tu esi starp saviem tuvākajiem, bet tā vien šķiet, ka viss notiek bez tevis. Tā it kā neviens tevi neredzētu, neapzinātos tavu klātbūtni. Tās ir Lauvas spēcīgākās bailes.

JAUNAVA

Jaunava, kā jau pieticīgs cilvēks, dzīvo ar pieticīgām bailēm. Nekārtība, neorganizētība – lielā apjomā tā spēj iedzīt Jaunavai paniku.

SVARI

Mēs visi pieļaujam nepareizas izvēles kaut reizi dzīvē. Pieļaujam, pārdzīvojam un, cerams, aizmirstam. Bet ne Svari. Svari nespēj aizmirst. Tos moka atmiņas par nepareizām izvēlēm, kas paveiktas pagātnē, uz katra soļa.

SKORPIONS

Tu izej skatuves priekšā; šī ir tava lielā diena. Tev ir jābūt izcilam, bet tu izgāzies. Svari nespēj iedomāties neko biedējošāku.

STRĒLNIEKS

Ieslodzīts, turēts šaura telpā visu savu dzīvi. Katrs tavs solis tiek uzmanīts un ierobežots. Lūk, tādas ir Strēlnieka dižākās bailes.

MEŽĀZIS

Mežāzis vienmēr cenšas paveikt vairāk, labāk, iespaidīgāk – tā, lai viņš būtu labākais. Nepietiekamība? Tas ir šausmīgs vārds Mežāža ausīm. Tieši tādēļ Mežāzis baidās nebūt pietiekami labs.

ŪDENSVĪRS

Tu skrien, tu bēdz. Tu iebēdz kādā sānielā. Un tas ir strupceļš. Vienīgajam ceļam, kas ved no tā ārā, priekšā ir tas, kas tevi vajā. Tu zini, šajā situācijā tu vairs neko nevari darīt. Tieši no tā baidās Ūdensvīrs – no situācijām, kurās tas ir iestrēdzis bez atkāpšanās ceļa.

ZIVIS

Zivis ir kautrīgas; drosmi tās iegūst ilgi, ilgi domājot un šauboties. Tieši tādēļ tās baidās, ka tad, kad riskēs un mēģinās, tiks atraidītas.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru