Lūk, kā Ūdensvīrs strīdas ar visu zodiaka zīmju pārstāvjiem

Strīdi bieži vien ir neizbēgami. Noskaidro, kā Ūdensvīrs strīdas ar pārējo zodiaka zīmju pārstāvjiem, ieskaitot tos, kuri arī ir dzimuši Ūdensvīra zvaigznājā!

Vēlme strīdēties var rasties dažādu iemeslu dēļ, taču kopīgs visiem strīdiem ir tas, ka tie rodas no vajadzības izteikt, izrādīt savas emocijas un pašsajūtu

Kā salabt ar Ūdensvīru?

Sievieti: Samierināšanās nebūs viegla. Nekādā gadījumā nelišķē un neliekuļo. Labāk uzaicini ciemos draugus vai ģimeni. Un pierādi, ka viņa Tev vajadzīga kā garīgi tuvs draugs,

Vīrieti: Galveno uzsvaru vērs un psiholoģisko faktoru. Liec viņam saprast, ka turpmākā saprašanās ar Tevi ir jūsu kopdzīves idejiskais pamats. Esi aktīva, eneģiska, neatgādini strīdu. Galvenais- pozitīvas emocijas.

Ūdensvīrs un Auns strīdas: Strīds, cik ātri sākas, tikpat ātri arī aprimst, tas ir kaitinoši, tomēr abas šīs zīmes daudz mācās no konfliktiem.

Ūdensvīrs un Vērsis strīdas: Vērsis centīsies izmantot veselo saprātu, bet Ūdensvīrs loģiku, par spīti visam, strīds tāpat būs reti pretīgs.

Ūdensvīrs un Dvīņi strīdas: Abi pēc iespējas ātrāk vēlas nonākt pie kādiem secinājumiem, tomēr šī procesa laikā rok viens otram vēl dziļāku bedri.

Ūdensvīrs un Vēzis strīdas: Vēzis manipulē ar jūtām un Ūdensvīrs ar viltu izmanto veselo saprātu.

Lasi arī: Lūk, kā Mežāzis strīdas ar visu zodiaka zīmju pārstāvjiem

Ūdensvīrs un Lauva strīdas: Šajā cīņā tiks noteikts, kura ideja ir labākā, kurš visu kontrolē un kuram pieder pēdējais vārds.

Ūdensvīrs un Jaunava strīdas: Ass sarkasms un tukši draudi ik uz katra vārda.

Ūdensvīrs un Svari strīdas: Ūdensvīrs ir nokaitēts līdz baltkvēlei, bet Svari cenšas izlavīties no problēmas risināšanas. Patiesībā viņi abi tikai vēlas ātrāk visu atrisināt.

Ūdensvīrs un Skorpions strīdas: Šis strīds ir nekontrolējams, aizvainojumu un vēsuma pilns.

Lasi arī: 3 Zodiaka zīmes, ar kurām pēc strīda salabt ir visgrūtāk

Ūdensvīrs un Strēlnieks strīdas: Abi visai smagi uztver aizvainojumu un ir līdzvērtīgi ignorēšanas spēles spēlētāji.

Ūdensvīrs un Mežāzis strīdas: Šī ķīviņa mērķis ir noskaidrot to, kurš no abiem ir labāks cilvēks, ironiski ir tas, ka šis strīds nebūt nenoris civilizēti.

Ūdensvīrs un Ūdensvīrs strīdas: Spēcīga viedokļu apmaiņa, abi ir nepiekāpīgi kā divi buļļi, no malas šo strīdu vērojošajiem gan varētu šķist, ka šie abi sāncenši ir līdz ausīm nonākuši purvā.

Ūdensvīrs un Zivis strīdas: Ūdensvīrs uzspiež savu, lai gan Zivis pretojas, spiediena rezultātā viņas padodas, bet tas nebūt nenozīmē, ka Zivis nespēj pamatīgi iebelzt zem jostasvietas, kad tas vajadzīgs.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru