Lūk, kā Mežāzis strīdas ar visu zodiaka zīmju pārstāvjiem

Strīdi bieži vien ir neizbēgami. Noskaidro, kā Mežāzis strīdas ar pārējo zodiaka zīmju pārstāvjiem, ieskaitot tos, kuri arī ir dzimuši Mežāža zvaigznājā!

Vēlme strīdēties var rasties dažādu iemeslu dēļ, taču kopīgs visiem strīdiem ir tas, ka tie rodas no vajadzības izteikt, izrādīt savas emocijas un pašsajūtu

Kā salabt ar Mežāzi?

Sievieti: Nepieciešams izstrādāt pakāpenisku strīda risināšanas plānu, kuru intensīvi īsteno dzīvē. Noteikti visus priekšlikumus apspried ar mīļoto. Tad arī samierināšanās nav aiz kalniem.

Vīrieti:Samierināšanās būs grūta. Mežāzis ilgi dusmojas un var pat atriebties. Tādēļ vispirms iztīri māju un pagatavo vakariņas. Ikdienā biežāk atzīmē viņa gudrību, esi uzmanīga un iejūtīga pret apvainotā Mežāža vēlmēm.

 

Mežāzis un Auns strīdas: Auns eksplodē, bet piedod, Mežāzis strīdu glabā sevī un var kļūt nejauks un atriebīgs.

Mežāzis un Vērsis strīdas: Šajā milžu cīņā viens otram sekos sitieni zem jostasvietas, tā būs negodīga un cietpaurīga cīņa.

Mežāzis un Dvīņi strīdas: Šis strīds vēl ilgi un dikti turpināsies aiz abu mugurām, aprunāšana un dunču duršana mugurā ir visai raksturīga parādība.

Mežāzis un Vēzis strīdas: Mežāzis noniecina Vēzi, bet Vēzis arī nav zemē metams, viņš labi zina, kā iedurt Mežāzim dunci mugurā.

Lasi arī: Lūk, kā Strēlnieks strīdas ar visu zodiaka zīmju pārstāvjiem

Mežāzis un Lauva strīdas: Uzpūtība, pazemošana un patmīlība būs šī strīda galvenās iezīmes.

Mežāzis un Jaunava strīdas: Nelokāmība, nespēja komunicēt, kā arī neskaidrība par strīda iznākumu ir ierasta lieta Jaunavas un Mežāža ķīviņos.

Mežāzis un Svari strīdas: Svari strīdas, bet Mežāzis pieprasa rīcību.

Mežāzis un Skorpions strīdas: Skorpions cenšas piespiest Mežāzi pie sienas, bet viņš atbild ar tieši to pašu, dodot Skorpionam pretsparu. Tā ir milžu cīņa par varu.

Lasi arī: 3 Zodiaka zīmes, ar kurām pēc strīda salabt ir visgrūtāk

Mežāzis un Strēlnieks strīdas: Abiem nešķiro, ko viens otram saka. Strēlnieks izvelk smago artilēriju un pret Mežāzi izrāda augstāko necieņu, toties Mežāzis parāda savu ļauno dabu.

Mežāzis un Mežāzis strīdas: Jau no sākta gala gatavojies sliktākajam. Viss kļūs ļoti neglīti, turklāt abu Mežāžu uzvedība var kļūt nekontrolējama.

Mežāzis un Ūdensvīrs strīdas: Šī ķīviņa mērķis ir noskaidrot to, kurš no abiem ir labāks cilvēks, ironiski ir tas, ka šis strīds nebūt nenoris civilizēti.

Mežāzis un Zivis strīdas: Emocionāla spriedze, manipulācija un vainas apziņa raksturo šo divu zīmju ķildas.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru