Lūk, kā Vēzis strīdas ar visu zodiaka zīmju pārstāvjiem

Strīdi bieži vien ir neizbēgami. Noskaidro, kā Vēži strīdas ar pārējo zodiaka zīmju pārstāvjiem, ieskaitot tos, kuri arī ir dzimuši Vēža zvaigznājā!

Vēlme strīdēties var rasties dažādu iemeslu dēļ, taču kopīgs visiem strīdiem ir tas, ka tie rodas no vajadzības izteikt, izrādīt savas emocijas un pašsajūtu.

Lasi arī: 3 Zodiaka zīmes, ar kurām pēc strīda salabt ir visgrūtāk

Lūk, kā salabt ar Vēzi!

Sieviete – Vēzis ātri apvainojas. Viņa ilgi pārdzīvo strīdu un vaino tajā gan sevi, gan partneri. Pirms domā par samierināšanos, nogaidi vienu vai divas dienas. Tajā dienā mājās atnāc agrāk un uzklāj galdu, iededzini sveces. Sagaidi mīļoto uz sliekšņa, noskūpsti viņu un pasaki mīļus vārdus. Pārsteiguma moments garantē simtprocentīgu veiksmi.

Vīrietis – Vēzis vispirms skaidri formulē filozofisko kodolu, kas veidos turpmākās rīcības pamatu. Sarunas pamatā apelē pie liktenīgās tikšanās un tās lielo lomu jūsu ģimenes dzīvē. Apvieno vienkopus māju, ģimeni, radus un draugus. Esi emocionāla un uzstājīga, parādi, cik ļoti pārdzīvo strīdu un nevēlies negatīvas sekas. Sarunas vislabāk raisīsies, malkojot augtvērtīgu vīnu mājas apstākļos.

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru