Lūk, kā Vēzis strīdas ar visu zodiaka zīmju pārstāvjiem

Vēzis un Auns strīdas: Kad šie abi strīdas, tie aiz sevis atstāj rētas un pamatīgu postažu.

Vēzis un Vērsis strīdas: Strīda laikā varētu šķist, ka šīs abas ir uguns zīmes, viņu ķīviņi ir patiesi kaislīgi. Noteikti jāuzmanās no ļauna turēšanas ilgstošā periodā pēc vārdu apmaiņas.

Vēzis un Dvīņi strīdas: Dvīņi skaļi pauž savu neapmierinātību, bet Vēzis uzvedas pasīvi agresīvi un šķiet atsvešinājies. Ja Dvīņi ātri tiks pāri strīdam, tad Vēzis ļaunu prātu turēs vēl ilgi.

Vēzis un Vēzis strīdas: Šajā gadījumā abi sastādīs sīvu konkurenci tajā, kurš ilgāk spēs ignorēt otru.

Vēzis un Lauva strīdas: Galvenais ķīviņa iemesls būs pašlepnums un egoisms.

Vēzis un Jaunava strīdas: Abi domā, ka viņiem ir taisnība. Jaunava noteikti ņems talkā spēju visu kritizēt, bet Vēzis sniegs izsmeļošu lekciju un nosodīs.

Lasi arī: Lūk, kā Dvīņi strīdas ar visu zodiaka zīmju pārstāvjiem

Vēzis un Svari strīdas: Abi pastāvīgi un bez sirdsapziņas pārmetumiem cenšas uzvelt vainu viens otram.

Vēzis un Skorpions strīdas: Viņi devušies “ringā”, lai sāpinātu viens otru ar aizvainojumu dunkām un nebaidās sist zem jostasvietas.

Vēzis un Strēlnieks strīdas: Vēzis cenšas atmodināt Strēlniekā vainas apziņu, taču Strēlnieks tam neļaujas tā vietā paužot bezrūpību un vienaldzību.

Vēzis un Mežāzis strīdas: Mežāzis noniecina Vēzi, bet Vēzis arī nav zemē metams, viņš labi zina, kā iedurt Mežāzim dunci mugurā.

Vēzis un Ūdensvīrs strīdas: Vēzis manipulē ar jūtām un Ūdensvīrs ar viltu izmanto veselo saprātu.

Vēzis un Zivis strīdas: Nepatīkami skatieni, kliegšana, raudāšana, kas beigu beigās liek abiem justies nemīlētiem un nevajadzīgiem.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru