Lūk, kādēļ tu nonāksi cietumā, balstoties uz savu Zodiaka zīmi!

Vector illustration of a man lock up in prison

Mums katram ir savas ēnas puses, un dažas no tām mūs pat var ievietot aiz cietuma restēm.

Horoskops ar mazu humora piedevu – tas, kas šeit ir rakstīts, nav jāuztver pārāk nopietni.

Tomēr tas, kas tevi, visticamāk, nogādātu cietumā, ja tas kādreiz notiktu, būtu balstīts tajā, kādas ir tavas horoskopa zīmes vājības un ne tās labākās īpašības.

AUNS

Tavas egoistiskās un uz sevi tendētās dabas dēļ tu cietumā varētu nonākt kā algots gangsteris. Tu esi tāda veida noziedznieks, kurš cīnīsies līdz pašai pēdējai minūtei, lai tikai nenonāktu cietumā. Tu izmantotu savu sacensības garu un atlētisko iedomību, lai apmānītu autoritātes, pirms tevi pie vietas noliktu 6 policisti.

VĒRSIS 

Kā jau Vērsis, tu esi neticami viltīgs un inteliģents. Visticamāk, cietumā nonāksi par naudas atmazgāšanu. Tava apņēmība un kāre pēc naudas kopā iet ļoti labi – tas arī tevi šajā jomā padarītu panākumiem bagātu. Tomēr tavi neizbēgamie slinkuma brīži noteikti novestu pie aresta.

DVĪŅI 

Dvīņi cietumā nonāktu par krāpniecību – viņi jau ir zināmi kā zīmes, zem kurām ir dzimusi lielākā daļa šarlatānu un zagļu. Kāda cita cilvēka identitātes zādzība vai piekrāpšana tevī izraisītu īpatnēju prieku, bet tavs ego liktu par to izpļāpāties nepareizajai personai, un viņš tevi nodos.

Šķir lapu tālāk, lai uzzinātu, kādēļ tu varētu nonākt cietumā!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru