Lūk, kāpēc citām zodiaka zīmēm patīk LAUVA

Šajā rakstā minētas tikai Lauvas labākās īpašības, kas patīk citām zodiaka zīmēm! Ir arī tādi, kuri pēc sarunas ar Lauvu jūtas iedvesmoti – tā, it kā spētu izdarīt to, kam iepriekš paši neticēja.

Auns – Aunam patīk Lauvas entuziasms, dinamiskā daba un pārliecība, ka viņš ir gatavs iekarot pasauli. Aunu iedvesmo Lauvas dzīvesstils un attieksme pret apkārt notiekošo, jo reizēm būt mazliet egoistiskam nav nemaz tik slikti.

Vērsis – Lauva ir īpaša ar savu šarmu, dāsnumu un raksturiņu, kas piesaista Vērša uzmanību. Kaut arī astroloģiski šis nebūtu saderīgākais pāris, kam veidot romantiskas attiecības, viņi viens no otra var ļoti daudz mācīties.

Dvīņi – Viņi augstu vērtē Lauvas cīņassparu un to, ka viņš teju nekad nepadodas. Viņam patīk tas, ka Lauva neļaus citiem sev kāpt uz galvas!

Vēzis – Vēzim patīk Lauvas labā sirds, jo viņš būs gatavs atdot teju visu, tikai lai viņa tuvākajiem būtu labi. Šajā ziņā Lauvu par egoistisku ir grūti nosaukt.

Lauva – Lauva sevi uzskata par diezgan nepārspējamu būtni, bet atsevišķās dzīves situācijās arī viņam pašam iet smagi, tāpēc Lauva Lauvu vienkārši lieliski saprot, un zina, kā uzmundrināt!

Jaunava – Jaunavām patīk tas, ka Lauvas necenšas iepatikties visiem, un ir ar galvu uz pleciem, nevis seko bara instinktam.

Lasi arī: Pārsteidzošs un interesants horoskops: fakti par tavu zodiaka zīmi

Svari – Svariem patīk tas, ka Lauva vienmēr meklēs veidus, kā izsisties un dzīvē kaut ko sasniegt, nevis sēdes mājās un neko nedarīs.

Skorpions – Skorpionus piesaista Lauvas seksualitāte un šarms, kā arī dinamiskā daba, Skorpioni var tikai iedvesmoties no Lauvas.

Strēlnieks – Strēlnieks augstu vērtē Lauvas vēlmi izmēģināt jaunas lietas, viņa bezbailību, pārliecību un neatkarību.

Mežāzis – Mežāzim patīk Lauvas vēlmi riskēt, viņa uzcītību, centību un to, ka viņš nepadodas arī tad, kad ir izgāzies.

Ūdensvīrs – Lauva ir enerģiska zīme, ko Ūdensvīri vērtē ļoti augstu. Tā vien šķiet, ka viņa enerģijas krājumi ir neizsmeļami.

Zivis – Zivīm patīk tas, ka Lauva spēj būt ļoti gādīga un rūpīga, un, ka nekad neļaus aizskart savus tuvākos! Vienmēr cīnīsies par viņiem ar zobiem un nagiem!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru