Lūk, kāpēc nedrīkst sēdēt galda stūrī!

sieviete_galds

Ar mājas, dzīvokļa, priekšmetu stūriem saistās ļoti daudz dažādu ticējumu.

Plašāk pazīstamais – ja jauna meita apsēžas pie galda stūra, viņa septiņus gadus neapprecēsies. Ko gan cilvēkiem tik nelāgu sariebis šis noslēpumainais stūris, ka pret to radusies tik negatīva attieksme?

Paši esam izbaudījuši un no savas pieredzes zinām, ka pārāk nerātnu bērnu mēdz ielikt kaktā. Sak, lai pastāv, nomierinās un padomā. Kā ir ar padomāšanu, grūti pateikt, toties, lai cik satrakojies būtu bērns, šajā soda vietā viņš ātri vien nomierinās un pierimst. Kāpēc?

Stūris, izrādās, nosūc lieko enerģiju un izvada to laukā no dzīvojamās telpas. Tāpēc arī bērns, kurā vēl pirms brīža enerģija kūsāt kūsāja, ielikts kaktā, ātri kļūst rāms. Vismaz pie tādiem secinājumiem pēc ilgstošiem pētījumiem nonākuši parapsihologi.

Tieši šīs pašas enerģijas “nosūkšanas” dēļ bērnu kaktā nedrīkst turēt ilgi – viņš var zaudēt pārāk daudz enerģijas, tas viņu nogurdinās, un bērns var kļūt kaprīzs. Vecākiem, kuri raduši piemērot šādu sodu, tas noteikti jāņem vērā.

 

Analoģiski stūrī nav ieteicams iekārtot ne darba un mācību vietu (novietot rakstāmgaldu), ne ilgstošai atpūtai paredzētu zonu (gultu, dīvānu). Istabas stūris enerģiju atņems ātri, bet pieaugušajiem tā atjaunojas daudz lēnāk nekā bērniem. Tāpēc, ja nepārtraukti jūtat spēku izsīkumu, nogurumu, galvassāpes, radošās enerģijas apsīkumu, aplūkojiet sava dzīvokļa vai mājas iekārtojumu: vai neesat iestūmis stūrī savu darba vai atpūtas vietu?

Jo mazāka ir telpa, kurā cilvēks strādā vai guļ, jo spēcīgāk un ātrāk notiek enerģijas noplūde stūros. Izskaidrot to ir ļoti vienkārši: šaurības dēļ mēbeles galvenokārt tiek izvietotas pa kaktiem. Tādējādi – jo plašākas ir istabas dzīvoklī, jo mazāka ietekme ir stūra specifiskajam efektam. Toties jo stūris asāks, jo spēcīgāk tas darbojas.

Taču viss minētais ir tikai medaļas viena puse. Proti, notiek arī pretējs process – no stūra, kas vērsts uz āru, burtiski pūš spēcīgs bioenerģētiskais “vējš”. Tieši tas arī ir teiciena par septiņiem neapprecēšanās gadiem pamatā. Nav grūti iedomāties iepretī galda stūrim sēdošu cilvēku, no kura šis “vējš” aizpūš viņa enerģiju, rezultātā parādās it kā beziemesla nogurums, nervozitāte, histērijas un pat imunitātes novājināšanās. Stūra iedarbību katrs var pārbaudīt pats: pastāviet brītiņu istabas kaktā, un drīz vien sajutīsiet, kā neredzams spēks izsūc enerģiju, bet, pieslienoties stūrim, – aizpūš auras daļiņas.

Toties telpās, kur stūri nav asi, bet ieapaļi, veidojas pavisam cita – mājīga gaisotne. Vai to var panākt arī mūsu vienveidīgajās taisnstūra vai kvadrātveida istabās? Var, turklāt pavisam vienkārši. Pilnīgi pietiek stūrī novietot trīsstūrveida plauktus, un tā maģija būs neitralizēta.

Iespējams, tieši tāpēc daudzi pārveido savu mājokli, dodot priekšroku arkas veida durvīm un noapaļotiem stūriem. Ja ir iespēja, pamēģiniet salīdzināt šādu stūru iedarbību, pastāvot vispirms 5–15 minūtes asā, tad tikpat ilgi noapaļotā stūrī. Atšķirības būs izteikti jūtamas.

Pats pārsteidzošākais ir tas, ka, pavadot daudz laika asā stūrī (strādājot vai atpūšoties), cilvēks tādējādi, regulāri novājinot sava ķermeņa enerģētiku un imunitāti, gatavo sevī augsni hroniskām kaitēm. Bet pats sliktākais ir tas, ka stūra iedarbībā šīs hroniskās kaites praktiski nav iespējams izārstēt. Kāpēc? “Dzīvojot stūrī”, pamazām vien tiek iznīcināta ķermeņa bioenerģija un novājināta nervu sistēma, rezultātā – tiek traucēta skābekļa, mikroelementu un asins piegāde dažādiem orgāniem. Un notiek neatgriezeniska organisma noārdīšanās kopumā.

Vai stūru negatīvo iedarbību iespējams izmantot arī labiem mērķiem? Izrādās, tas ir iespējams. Ja cilvēks pēc garas darbadienas ir ļoti noguris vai arī saņēmis pārāk daudz negatīvu emociju kāda sabiedriskā vietā, atbrīvoties gan no viena, gan otra var, izmantojot stūra “nosūcošo” efektu – brītiņu tajā jāpastāv, un tas paņems sevī visu negatīvo. Taču pārāk bieži šo metodi nedrīkst praktizēt, jo tā stūri var arī “pārsātināt” ar negatīvo enerģiju. Bet, kā apgalvo ekstrasensi, tā ir smaga un bieza, tāpēc spēj nogulsnēties uz lietām un pielipt cilvēkiem.

Ja tā notiek, iemīļotais atpūtas stūrītis var kļūt par negatīvās enerģijas avotu dzīvoklī. Lai no šādas situācijas izvairītos, pirms stāvt stūrī pats, vispirms tajā jānovieto aizdegta svece, jo tai savukārt piemīt spējas negatīvo enerģiju “sadedzināt”. Un vēl. Stāvot stūrī, ļoti ieteicams noskaitīt kādu lūgšanu, piemēram, Tēvreizi.

Taču stūri ir ne tikai istabai, bet, kā jau minēts, arī lietām, piemēram, galdam, kuri noārda cilvēka auru un tāpat grauj veselību. Ko darīt ar tiem? Ja tāds stūris “šķeļ” telpu, tas jāpaslēpj: vai nu zem drapējuma vai arī jānoliek priekšā kāds kupls augs. Ja šāda stūra priekšā no griestiem līdz pat grīdai karājas dekoratīva aukla – visa negatīvā enerģija aizplūdīs pa to. Toties, ja kādreiz nākotnē radīsies vēlēšanās mainīt dzīvokļa iekārtojumu, vēlamāk iegādāties mēbeles ar noapaļotiem stūriem.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru