Lūk, kāpēc tavas attiecības ir neveiksmīgas, atkarībā no tavas zodiaka zīmes

Auns

Tu vēlies visu darīt pa savam un tik labi spēj ar visu tikt galā, ka ir grūti atklāt citiem, cik ļoti tev viņi ir vajadzīgi.

Vērsis

Kad tu kaut ko iesāc, tad pilnībā nododies tam, un tāpēc tu dažreiz spītīgi pretojies pārmaiņām. Tev jāapzinās, ka pārmaiņas var būt arī labas. Pieņem tās ar atplestām rokām un ļaujies mīlestībai.

Dvīņi

Tev patīk flirtēt, tāpēc nekad nepaliec kopā ar kādu pietiekami ilgi, lai veidotu nopietnas attiecības. Šāda rīcība nozīmē to, ka tu baidies kādu pielaist sev pārāk tuvu, jo viņš var pamanīt tavu dziļi apslēpto “tumšo pusi”.

Vēzis

Tavas emocijas ir visiem redzamas kā uz delnas, un dažreiz tu tās atklāj par daudz, atstājot sevi apkārtējo cilvēku varā. Tava veiksmīgu attiecību atslēga ir ļaut sev būt ievainojamam, arī šādās situācijās.

Lauva

Tev patīk būt noteicējam, bet tu apzinies, ka šādā veidā citi var no tevis atsvešināties. Dažreiz citi vienkārši ļauj tev uzņemties iniciatīvu. Tomēr, veidojot stabilas attiecības, abiem reizi pa reizei ir jāuzņemas noteicēja loma.

Jaunava

Tev pastāvīgi ir zems pašvērtējums, un tev šķiet, ka citi no tevis aizbēgs, ja atklāsi savas nepilnības. Tomēr citi cilvēki zina, ka tu sev esi uzlikusi pārāk augstu latiņu, un vēlētos, lai tu atbrīvojies un esi tāda, kāda esi.

Svari

Tev piemīt tendence noslēpt attiecību problēmas, taču attiecību pamatā ir jābūt atklātībai un patiesumam. Neizliecies, ka viss ir kārtībā, ja patiesībā tā nemaz nav.

Skorpions

Lai arī tevī uzplaukst patiesas jūtas, tu dažreiz esi pārāk tiešs un skarbs, tāpēc cilvēki vēlas turēties no tevis pa gabalu. Tev jāiemācās uzticēties citu spējai pašiem izzināt sevi.

Strēlnieks

Tev piemīt vieglprātība un bezrūpība un tu cītīgi sargā savu brīvību. Kad kāds piekļūst pārāk tuvu, tu mēdz aizbēgt prom. Tavs lielākais šķērslis ir tas, ka tu tuvas attiecības redzi kā lamatas. Tev jāatrod tāds cilvēks, kas tev ļaus justies brīvi.

Mežāzis

Tava vēlēšanās izskatīties stipram liek noslēpt vājās vietas. Tu vienmēr esi gatavs atbalstīt citus, taču tev pašam trūkst atbalsta. Tev jāiemācās ielaist citus savā cietoksnī un ļauties mīlestībai.

Ūdensvīrs

Tu labāk izvēlies loģiku nevis jūtas, tāpēc citi var padomāt, ka esi auksts.  Lai arī tev ir gaišāka galva un esi apķērīgāks par daudziem citiem, tu vēl neesi sapratis, kā ielaist citus savā sirdī.

Zivis

Tev tik labi padodas būt tādam, kādu citi vēlas redzēt, ka nemaz nezini, ko vēlies pats sev. Tev mazliet jāpaiet nost no citiem un jāvelta laiks sev, lai saprastu, kas tev ir vajadzīgs.

Avots: 

zeltene

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru