Lūk, kuras Zodiaka zīmes pārstāvji tiek uzskatīti par vislabākajiem draugiem

 

landscape-1431444917-175825695-copy

 

1. Viņi ir lojāli 

Vērši tiek uzskatīti par visuzticamākajiem Zodiaka zīmju pārstāvjiem, tāpēc, ja viņi ir ar kādu ir uzsākuši attiecības, Vērši darīs visu, lai tajās valdītu cieņa un mīlestība. Viņi būtu pēdējie, kas Jūs nodotu!

 

2. Viņi zina, ka draudzība ir svarīgāka par visu

Vērši visas savas dzīves garumā mācās un tā vai citādi cenšas sevi nepārtraukti attīstīt. Attiecībās ar Jums viņi nekautrēsies dalīties savās zināšanās un tajā, ko ir sasnieguši. Pats galvenais – viņi vienmēr intuitīvi saprot, ka draudzība ir svarīga abām pusēm, tāpēc, lai to saglabātu, viņi pūlēsies un centīsies iepazīt cilvēku, ar kuru draudzējas.

 

3. Viņiem ir labi attīstīta humora izjūta

Jūsu draugs Vērsis smiesies kopā ar Jums, par Jums, par sevi un par visiem pārējiem. Un tas nebūt nav muļķības pēc, bet gan tāpēc, ka Vērši ir spējīgi atrast smieklīgo tur, kur daudzi citi to nespēj saredzēt. Vērši zina – dzīve ir pārāk īsa, lai nesmietos, ja ir tāda izdevība.

 

Lasi vēl: 6 iemesli, kāpēc Vērsis var būt finansiāli visveiksmīgākā Zodiaka zīme

 

4. Viņi pieņem Jūs tādus, kādi esat 

Vērši vienmēr Jums pateiks visu patiesību tieši acīs, bet tikai tad, kad tas būs patiešām nepieciešams. Jūs vienmēr varat būt pārliecināts, ka Vērsis to darīs tikai un vienīgi labu nodomu vadīts. Viņš noteikti pateiks, kā Jūs patiešām izskatāties tajā kleitā, bet ne jau tāpēc, lai Jūs apvainotu, ja Jums tā gadījumā nepiestāv, bet gan tāpēc, ka tas var būt Jums noderīgi, jo, iespējams, ka šī kleita liek Jums izskatīties ne visai labi. Vērsis vienmēr būs gan labs klausītājs, gan arī labs padomdevējs!

 

5. Viņi ir stūrgalvīgi

Stūrgalvība – tā ir viena no galvenajām Vēršu rakstura iezīmēm, taču labā nozīmē. Protams, ka ir brīži, kad šī īpašība tiek parādīta sliktā gaismā, taču biežāk tā tomēr palīdz, nevis traucē. Piemēram, uzticība – tā nāk no stūrgalvības. Biezi vien dzīvē ir situācijas, kad liekas, ka vairs nav nekādu iespēju uzvarēt, taču Jūsu draugs Vērsis vienmēr atradīs kādu veidu, turklāt arī tad, ja viņam šīs uzvaras dēļ nāksies pārdot savu nieri vai lidot uz Ziemeļpolu – viņš to darīs!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru