Lūk, no kuras Zodiaka zīmes tev būtu jāturas pa gabalu

Noskaidro, ar kuru Zodiaka zīmi tev nevarētu izveidoties tik labas attiecības, kā tu, iespējams, vēlies! 

Nav teikts, ka šīs zodiaka zīmes ir absolūti nesaskanīgas. Vērā jāņem arī dzimšanas gads, laiks, vieta un citi faktori. Tomēr šīs zodiaka zīmes ir visai atšķirīgas, un atsevišķām situācijām raugās dažādi, un problēmas risina pilnīgi pretēji.

Lasi arī: Sliktāko saderību horoskops: Zodiaka zīmes, kuras ienīst viena otru

Piemēram, Vēži ir pārāk emocionāli, lai sadzīvotu ar Auniem, kuri ir tieši un daudz nedomā, pirms pasaka kaut ko skarbu. Tāpēc Auniem būtu jāizvairās no Vēžiem.

 

Auns – tu esi pārāk tiešs un, daudz nešķirojot, saki visu, ko domā, un Vēži to nespēj paciest.

Vērsis – Vērša un Strēlnieka attiecības varētu kļūt par pamatu kādai situāciju komēdijai. Vērsis ir stabils, ietiepīgs, un labprātāk paliek mājās, bet Strēlnieks ir bezrūpīgs, lidinās pa gaisu un labprāt dodas spontānos, pēdējā brīža ceļojumos.

Dvīņi – nav tā, ka Jaunavas nebūtu pietiekoši gudras vai asprātīgas, lai ar viņām uzturētu interesantu sarunu, taču viņas ir rezervētas un uzreiz neatklāj savas domas vai sajūtas, turpretī Dvīņi vienmēr saka, ko domā un pilnībā atklāj savas emocijas.

Vēzis – tu esi līdzjūtīgs, empātisks, un uzskati, ka visiem pārējiem būtu jābūt tādiem pašiem. Tomēr Ūdensvīriem īpaši nepatīk emociju izrādīšana, un viņiem ir neērti pat no savām sajūtām.

Lasi arī: Mīlestības horoskops: Saderība, komunikācija, sekss

Lauva – tu dzīvo slavas dēļ, un tāpēc Aunus var pārņemt sacensību gars. Viņi neļaus tev tā vienkārši visu iegūt. Viņi sacentīsies par visu, un, kad būs uzvarējuši, tad bez problēmām atvēlēs tev vietu pēdējās rindās, lai paši varētu gozēties uzmanības centrā.

Jaunava – nav tā, ka tu būtu neiejūtīga, taču tu turi visas emocijas pie sevis, un tas ir pilnīgs pretstats Vēzim.

Svari – Skorpioni ir kā īsti operas personāži, kuru emocijas ir tā sakāpinātas, ka tās pat varētu sataustīt. Ar Skorpioniem nekad nekas nenotiek lēnām un mierīgi. Viņi ir spēcīgi un aizrautīgi, un patiesībā tu nemaz nespētu izturēt viņu ugunīgo raksturu.

Skorpions – visiem būs labāk, ja Skorpions un Lauva atkāpsies katrs savā stūrī un turēsies pa gabalu viens no otra.

Lasi arī: Raksts vīriešiem: Tavas mīļotās horoskops

Strēlnieks – tu vēlies justies brīvs kā putns, kas, atkarībā no noskaņojuma, jebkurā brīdī var pacelties gaisā. Šāda filozofija īsti nesader ar Mežāža pieeju, jo viņi grib visu kontrolēt, ierobežot un stabilizēt.

Mežāzis – jūs ar Aunu abi esat strādīgi un mīlat izaicinājumus, bet tev patīk veltīt laiku tam, lai pārliecinātos, ka viss ir izdarīts kā nākas. Auniem tam nav laika. Tu nesaprastu arī viņu vēlmi pēc piedzīvojumiem un ceļošanas.

Ūdensvīrs – tev ir dumpinieciska daba, un tev patīk ik pa laikam kaut ko pamainīt. Vērši, savukārt, mīl stabilitāti un, viņuprāt, ja kaut kas strādā, tad kāpēc to mainīt?

Zivis – pār tevi valda emocijas, un Ūdensvīriem tas nepatīk. Tu vēlies būt kopā ar kādu, kas tevi uzklausa un ir ieinteresēts tavas dzīves notikumos, bet Ūdensvīra mainīgā daba traucē pievērsties tavām vajadzībām.

Avots: yourtango.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru