Lūk, ar ko katras zodiaka zīmes sieviete ir lieliska gultā

Lauva

Lai arī viņas vēlmes ir ekscentriskas, viņa nekad tev neuzspiedīs darīt ko tādu, kas tev nepatīk.

Jaunava

Šī sieviete noteikti pamanīsies atcerēties visu, kas tev patīk, tomēr tevi patiesi pārsteigs tas, cik dāsna viņa ir gultā.

Svari

Par spīti tam, ka sieviete-Svari nav pati romantiskākā būtne, viņa noteikti parūpēsies par to, lai šī nakts tev būtu īpaša.

Lasi vēl: Uzzini, kādas ir 3 tavas seksīgākās īpašības, atbilstoši horoskopam!

Skorpions

Skorpiona zīmē dzimusī daiļā dzimuma pārstāve noteikti vēlēsies gultā piepildīt tavas kaislīgākās fantāzijas. Viņa nekad neuzspiedīs darīt ko tādu, kas tev nepatīk, tomēr viņai noteikti izdosies izvilināt informāciju par to, kas tev visvairāk patīk.

Strēlnieks

Viņai patīk izklaidēties, sieviete-Strēlnieks noteikti vēlas vieglu un aizraujošu seksu. Viņa noteikti pārliecināsies, ka tu izbaudi notiekošo, pirms spers nākamo soli.

Mežāzis

Sieviete-Mežāzis noteikti ir tā sieviete, pie kuras vērsties lūdzot padomu par to, kā nodarboties ar seksu visneiedomājamākajās vietās, tajā pašā laikā neizmežģīt rokas vai kājas. Viņa ir arī laba skolotāja, kura iemācīs visu, kas tev jāzina par pareizu izturēšanos pret sievieti.

Lasi arī: Kura zodiaka zīme ir visseksīgākā, bet kura piesaista ar kaut ko citu?

Ūdensvīrs

Ja satiecies ar Ūdensvīra zīmē dzimušu sievieti, sagatavojies tam, ka intīmajā dzīve tev nāksies bieži pārkāpt dažādas robežas un iziet ārpus sava komforta zonas.

Zivis

Sekss ar sievieti-Zivīm nozīmē to, ka tev nekad nebūs garlaicīgi, jo viņai vienmēr ir padomā kas jauns un neizmēģināts.

Viņa labprāt izmēģinās arī sava partnera idejas, tieši tādēļ nebaidies ļaut vaļu savai iztēlei, tas ir tieši tas, ko viņa vēlas.

Avots: yourtango.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru