Māmiņu horoskops: ar kādu zīmju bērniem jums būtu vislabākās attiecības?

Kura sieviete gan nevēlas kļūt par māti? Savā ziņā tā ir tāda sava veida misija un dzīves jēga. Protams, ka ir atrodami arī izņēmuma gadījumi, taču lielākā daļa sieviešu agrāk vai vēlāk kļūst par mātēm. 

Sajūtas, bez šaubām, nav aprakstāmas. Katrai sievietei to ir jāizjūt pašai, kā tas ir, kad pēkšņi tavā dzīvē ienāk bērniņš. Bieži vien mums tas šķiet biedējoši, it īpaši, ja tas ir mūsu pirmais bērniņš, jo mēs taču neko nezinām, baidāmies, ka nespēsim viņu pienācīgi aprūpēt, taču tas viennozīmīgi ir brīnums!

Lasi vēl: Māmiņu horoskops: uzzini, cik gados Tev vajadzētu kļūt par māti

Mēs, sievietes, esam ļoti dažādas, un arī bērni mēdz būt ļoti dažādi – mierīgi un klusi, niķīgi un raudoši. Cik ļoti mēs saderam ar savām atvasēm?! To mums palīdzēs noskaidrot šis māmiņu horoskops!

 

AUNS

Auna zīmē dzimušās mammas nebaidās nosmērēties un labprāt iesaistās ikvienā bērna dzīves aktivitātē. Šīm dāmām visvienkāršāk ir tikt gala ar priecīgiem, apņēmīgiem un neatkarīgiem bērniem, tādiem kā: Lauva, Dvīņi, Strēlnieks un Ūdensvīrs. Vēža un Mežāža zīmē dzimušie bērni Aunam sagādās visvairāk galvassāpju, jo tādā gadījumā būs nepieciešama īpaša pacietība, kuras Aunam teju vispār nav.

 

VĒRSIS

Vērša zīmē dzimušās mammas ir maigas, rūpīgas un gādīgas, viņām piemīt tendence iedrošināt savus bērnus. Viņas vislabāk satiek ar bērniem, kuri dzimuši Vēža, Jaunavas, Mežāža vai Zivju zīmē. Turpretī Lauva vai Ūdensvīrs noteikti dos pamatīgu pretsparu, ja viņus par daudz samīļos vai viņiem tiks veltīts pārāk mazs uzmanības daudzums.

 

DVĪŅI

Šīs jautrās mammas vienmēr ir gatavas labi pavadīt laiku. Viņām patīk visiem izpatikt un saglabāt ģimenē mieru, tieši tādēļ Auna, Lauvas, Svaru vai Ūdensvīra audzināšana viņām nesagādās problēmas. Klupšanas akmeņi parādīsies un Dvīņiem nāksies uzaudzēt biezu ādu, ja viņu bērni būs dzimuši Jaunavas vai Zivju zīmē. Šo zīmju pārstāvji sagaida emocionālu dziļumu un atklātību, ko vieglprātīgie Dvīņi nespēj sniegt.

 

VĒZIS

Vēžu zīmē dzimušajām mammām ir spēcīga emocionāla saikne ar bērnu, tajā pašā laikā viņas ir prasīgas un no bērniem sagaida augstu sniegumu. No šādas mammas uzslavas izpelnīsies Skorpions, Jaunava, Vērsis un Zivis. Turpretī Auns un Svari var neizturēt pārlieku lielo spiedienu un izrīkošanu.

 

LAUVA

Lauvas zīmē dzimusī mamma velti laiku netērē. Viņa ir atklāta un godīga, tajā pašā laikā spēj būt arī nežēlīgi aizstāvoša. Bērni, kuri dzimuši Auna, Dvīņu, Svaru vai Strēlnieka zīmē novērtēs Lauvas stingrību. Gluži pretēja situācija radīsies Vēršiem un Skorpioniem, kuriem nepieciešama maigāka pieeja nekā tā, pie kuras pieradusi Lauva.

 

JAUNAVA

Jaunavām patīk likt saviem bērniem justies īpašiem. Šīs mammas ir intuitīvas un gādīgas, tajā paša laikā viņas spēj būt arī pārlieku kritiskas un nosodošas. Vērsis, Skorpions, Vēzis un Mežāzis būs tie bērni, kuri būs sajūsmā par savu mammu, bet Dvīņi un Strēlnieks būs atšķirīgās domās. Viņu dabiskā atbilde būs Jaunavas zīmē dzimušās mammas atraidīšana. Ja vien viņa spēs šiem bērniem sniegt gana daudz brīvības, viss būs kārtībā.

 

Lasi vēl: Topošo māmiņu horoskops: cik ilgas būs Tavas dzemdības?!

SVARI

Svaru zīmē dzimušās mammas ir godīgas un jaukas. Viņas nekad neizrādīs lielāku pieķeršanos vienam no bērniem, kā arī visiem no tiem spēs veltīt gana daudz uzmanības. Dvīņi, Lauva, Strēlnieks un Ūdensvīrs būs sajūsmā par tik taisnīgu mammu. Diemžēl Vēzis un Mežāzis bieži vien Svaru racionālo audzināšanas veidu sajauks ar vienaldzību un jutīsies atsvešināti.

 

SKORPIONS

Skorpiona zīmē dzimušās mātes ir labi zināmas savas asās mēles un nerātnās uzvedības dēļ. Viņas ir smagi strādājošas un apņēmīgas, tomēr viņām nepieciešami pacietīgi bērni. Vēzis, Mežāzis un Zivis būs tie bērni, kuri vislabāk spēs saprasties ar intensīvo Skorpionu, bet Lauva un Ūdensvīrs bieži vien izraisīs strīdus un izaicinās mammu, cenšoties iegūt savu neatkarību.

 

STRĒLNIEKS

Šīs mammas noteikti zina, kā radīt jautrību, viņas tiek uzskatītas par apdomīgām un gudrām, iespējams, tas viņas padara šķietami vienaldzīgas. Šīs piedzīvojumu meklētājas vislabāk satiks ar bērniem, kuri dzimuši Auna, Lauvas, Svaru vai Ūdensvīra zīmē, domstarpības gan viņām radīsies ar Jaunavām un Zivīm, kuriem nepieciešama īpaša uzmanība.

 

MEŽĀZIS

Mežāža zīmē dzimušās mammas ir tik strādīgas, ka nereti redz tikai veicamo uzdevumu un izmisīgi vēlas ar to tikt galā. Tas nozīmē, ka viņām nepieciešami bērni, kuri paši var sevi izklaidēt. Vislabāk šī mamma saprotas ar Vērša, Jaunavas, Skorpiona un Zivju zīmēs dzimušajiem bērniem, savukārt īpaša uzmanība viņai būs jāvelta Aunam un Svariem, kuri pastāvīgi vēlēsies pašapliecināties.

 

ŪDENSVĪRS

Šīs mammas ir iecietīgas un atbalstu sniedzošas, tajā pašā laikā reizēm viņas mēdz šo to piemirst. Audzinot Aunu, Dvīņus, Svarus vai Strēlnieku Ūdensvīrs jutīsies kā lieliska mamma. Turpretī Auna un Skorpiona audzināšana prasīs autoritatīvāku uzvedību un robežu noteikšanu, kas nebūt nav Ūdensvīra dabā.

 

ZIVIS

Zivju zīmē dzimušās mammas visvairāk spēj izbaudīt klusuma brīžus kopā ar bērniem. Jūtīgās un radošās Zivis ir līdzjūtīgas un nesavtīgas, tomēr viņu garastāvokli var ļoti ātri sabojāt. Vislabāk šai mammai saskanēs ar Vērša, Vēža, Skorpiona un Mežāža zīmē dzimušajiem bērniem. Izdomas pilnajiem Dvīņiem un Strēlniekiem var nepatikt Zivju praktizētais audzināšanas veids.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru