Mīlestība aklas padara šīs 3 zodiaka zīmes – vai esi to vidū?

Mēs visi esam dzirdējuši, ka mīlestība pat gudros padara par muļķiem, un, jā, daudzus tā patiešām padara aklus. Šīs zodiaka zīmes ar šādām situācijām ir ļoti pazīstamas.  Vai tu tam piekrīti? 

VĒRSIS

Vērša ikdienas dzīve parasti nemēdz būt aizraujoša, tāpēc iemīlēšanās un jaunas attiecības to nudien spēj pamainīt un padarīt piedzīvojumiem pilnāku. Vērsis aizmirst par visām likstām un nedienām, esot kopā ar savu sirds āķīti. Iemīlējies Vērsis bieži vien iziet no ikdienas rutīnas; tas aizmirst par saviem hobijiem, pienākumiem, jo mīlestība ir viss, kas viņu interesē.

Lasi arī: Iemīlēšanās horoskops. Kā rīkojās katras zīmes pārstāvji, kad vēderā tiem dejo tauriņi

VĒZIS

Iemīlējies Vēzis kļūst par ideālistu, viņš kļūst akls mīļotā cilvēku trūkumu priekšā un domā, ka ir atradis dievu cilvēka ķermenī. Tomēr, agri vai vēlu viņš saprot, ka katram cilvēkam ir savi trūkumi – pat viņa partnerim. Par to nu gan nevajadzētu skumt, bet gan priecāties! Ja tu satiktu kādu, kas ir ideāls, tad tu uz viņa fona saktu justies slikti, nestāvot viņam blakus.

SVARI

Svari kļūst atkarīgi no šīs konkrētās personas. Tiem nepieciešama nepārtraukta saziņa, ne diena nevar paiet bez šīs personas. Svari savu jauno pusīti redz kā kaut ko perfektu, un uzskata, ka tieši sis cilvēks viņam ir vispiemērotākais. Tas, protams, ir labi, tomēr šīs domas ātri vien mainās, kad rozā brilles nokrīt.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru