“Maxima” atzīta par ģimenēm draudzīgu uzņēmumu

“Maxima Latvija” jau trešo gadu ir atzīta par ģimenēm draudzīgu komersantu. Šo titulu Latvijas uzņēmumiem piešķir Labklājības ministrija, novērtējot uzņēmuma paveikto ģimenēm piemērotas vides veicināšanā un aktivitāšu īstenošanā gan ikdienas darbā, gan plašākas sabiedrības kontekstā.

“Ģimene ir “Maxima” vērtību kodols, un mums ir patiess prieks, ka jau trešo gadu pēc kārtas esam novērtēti par ģimenei draudzīgāko uzņēmumu. Ikdienai kļūstot aizvien steidzīgākai un, mainoties iepirkšanās paradumiem, mēs turpinām gādāt par to, lai ģimene un tās vajadzības būtu prioritāte gan ērtā un ātrā iepirkšanās procesā, gan plašā kvalitatīvu un svaigu produktu sortimentā ikvienam ģimenes loceklim, gardās maltītēs, kas ļauj ietaupīt laiku gatavošanai un veltīt to kopā būšanai, un, protams, attieksmē pret darbiniekiem,” norāda “Maxima Latvija” personāla vadības departamenta direktors Raitis Apinis.

Uzņēmuma “Maxima Latvija” ģimenes vērtību apliecina ar saviem darbiem, pirmkārt, gādājot par darbiniekiem un viņu bērniem. Uzņēmums nodrošina atlaides, svētku dāvanas, ģimeņu dalību dažādās veselīga dzīvesveida un sporta iniciatīvās, kā arī organizē bērnu dienas uzņēmumā un īsteno stipendiju programmu darbinieku bērniem.

Tāpat jau ilgstoši tiek atbalstīti dažādi labdarības projekti un veidoti ģimenēm draudzīgi veikali, padarot patīkamāku iepirkšanās pieredzi. Veikalos pieejamas gan Express kases grūtniecēm un vecākiem ar bērniem, plašākas stāvvietas, gan īpaši noformējumi bērnu pārtikas un rotaļlietu sektoriem.

“Maxima” piedāvā arī īpašu programmu jaunajiem vecākiem “Mazuļu klubs”, kurā var saņemt speciālos piedāvājumus un vērtīgu informāciju, piemēram, veselīga uztura un recepšu idejas. Kopš programmas ieviešanas 2014.gadā tajā reģistrējušies jau ap 50 000 pircēji, no kuriem vairākums (74,1%) ir sievietes.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru