“McDelivery™” sniedz jaunu pieredzi “McDonald’s®” viesiem un ēdiena piegādes biznesam Latvijā

“McDelivery™” uzsākšana Latvijā ir jauna pieredze ne tikai “McDonald’s” restorānu viesiem, bet arī ēdiena piegādes biznesam kopumā. Ar visīsāko laiku no maltītes pagatavošanas brīža līdz tās piegādei mājās vai birojā, “McDelivery™” ir jauns ēdiena piegādes kvalitātes standarts Latvijā.

“McDonald’s” maltīšu piegāde Latvijā tiek īstenota sadarbībā ar oficiālo partneri ēdienu piegādes uzņēmumu “Foodout”.

“Kā nozares līderis mēs regulāri sekojam līdzi cilvēku ēšanas paradumiem. Pieaugot ikdienas steidzīgajam ritmam, veicot maltītes pasūtīšanu uz mājām vai biroju, cilvēki sagaida ne vien nemainīgi augstu pasūtītās maltītes kvalitāti, bet arī patiešām ātru piegādes servisu. Ar “McDelivery™” mēs nodrošinām iedzīvotājiem plašu “McDonald’s” maltīšu klāstu ar visīsāko piegādes laiku Rīgā,” saka Vladimirs Janevskis (Vladimir Janevski), “McDonald’s” vadītājs Baltijas valstīs.

“”McDonald’s” garšas un apkalpošanas kvalitātes standarti ir vieni no augstākajiem visā ēdināšanas nozarē. Lai šo kvalitāti nodrošinātu arī maltīšu piegādē, esam paveikuši vērienīgu darbu gan mūsu uzņēmumā, gan kopā ar mūsu maltīšu piegādes partneri Latvijā “Foodout”. Lai gādātu par to, ka piegādātās maltītes atbilst visiem mūsu kvalitātes standartiem, “McDelivery™” piegādes rādiuss Latvijā nepārsniedz 1,8 km,” norāda V.Janveskis.

“McDonald’s” maltīšu piegāde Baltijas valstīs ir bijis ilgi gaidīts notikums. Kopš to uzsākšanas šī gada pavasarī, veikti jau vairāk nekā 16 tūkstoši pasūtījumi un piegādes.

Oficiālais “McDonald’s” piegādes partneris Latvijā “Foodout” piedāvā pasūtīt plašu ēdienu klāstu no “McDonald’s” ēdienkartes. Iedzīvotāji pasūtījumu var veikt “Foodout” mājaslapā foodout.lv vai “Foodout” mobilajā aplikācijā.

“Iespēja pasūtīt uz mājām vai biroju “McDonald’s” maltītes ir īpašs piedāvājums mūsu klientiem. Mēs esam priecīgi, ka esam nodrošinājuši augstās kvalitātes prasības un kļuvuši par “McDonald’s” oficiālo piegādes partneri. Pirmkārt, “McDonald’s” maltītes ir viens no iecienītākajiem ēdieniem Latvijā. Otrkārt, “Foodout” augstie piegādes kvalitātes standarti lieliski saskan ar “McDonald’s” augstajām prasībām. Kopā tie iedzīvotājiem nodrošina izcilu maltītes piegādes pieredzi,” norāda Vaclovs Pranskuns (Vaclovas Pranskunas), “Foodout Group” vadītājs.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru