Mērķu horoskops: Pēc kā dzīvē tiecas katra zodiaka zīme

Katrs no mums dzīvē kāro kaut ko savu. Kādam tā ir slava, bet kādam – tuvāko cilvēku atbalsts un rūpes. Šajā rakstā mēģināsim noskaidrot, pēc kā tiecas katras zodiaka zīmes pārstāvis. 

 

Auns

Būšana piesaistītam. Auns patiesībā vēlas būt kopā ar kādu cilvēku, kurš spēs apvaldīt viņa ugunīgumu, kā arī pastāvīgi piesaistīs viņa uzmanību. Aunam nepieciešama otrā pusīte, kura lēni, bet pārliecinoši izkausēs viņa sirdi.

Vērsis

Piesātinājums. Par spīti mierīgajai dabai, Vērsim nepieciešams kāds, kurš spēs viņu pārsteigt, ļaus viņam paust radošo potenciālu un sasnigt savu iespēju robežas. Vērsim nepieciešama iedvesma un patīkams saviļņojums.

Dvīņi

Dievināšana. Dvīņiem nepieciešams kāds, kurš apbrīno viņu prāta asumu, kāds, kurš pasauli uzskata par brīnumiem pilnu puzli. Dvīņu partnerim jābūt cilvēkam, kurš ir gatavs viņu izzināt kā karti.

Vēzis

Drošība. Sirds dziļumos Vēzis zina, ka viņam nepieciešams kāds, kurš spēcīgi un un ar visu sirdi un dvēseli viņu mīlēs, lai vai kas notiktu. Vēzim jābūt pārliecinātam, ka šis cilvēks mūžīgi būs gatavs turēt viņa plaukstu savā.

Lasi arī: Šīs zodiaka zīmes vismazāk uztraucas par to, ko domā apkārtējie

Lauva

Kaisle. Lauvai nepieciešams cilvēks, kura sirdij piemīt tik pat spēcīga degsme, kā arī tik pat bezbailīgs gars. Lauvai jājūt dzirksteles lecam un sprēgājam, kad viņa lūpas pieskaras mīļotā cilvēka lūpām.

Jaunava

Sapratne. Jaunavai nepieciešams kāds, kurš sīki un smalki izpētīs viņas dabu un spēs tai pielāgoties. Šim cilvēkam jāparāda savi centieni un pūles sniedzot ieguldījumu attiecības. Tāpat Jaunavai jājūtas komfortabli ar šo cilvēku arī fiziski, viņai jājūtas tā, it kā katrs spertais solis ir īsta svētība.

Svari

Apņēmība. Šaubu pilnie Svari vēlas par savu otro pusīti saukt cilvēku, kurš būs viņu dēļ gatavs aizskriet kaut uz otru pasaules malu. Katrā šī cilvēka smaidā jāslēpjas vēstījumam par beznosacījumu mīlestību visa mūža garumā.

Skorpions

Pieņemšana. Skorpions alkst būt kopā ar kādu cilvēku, kurš ir izzinājis kā viņa tumšo, tā arī gaišo pusi un pieņēmis tās abas kā līdzvērtīgas Skorpiona personības daļas. Skorpiona otrajai pusītei vienmēr jāatgādina viņam kas ir mīlestība.

Lasi arī: Katras zodiaka zīmes īpatnības – to tu noteikti nezināji!

Strēlnieks

Brīvība. Strēlnieka gars ir nepieradināms un tas nekad nemainīsies. Šīs zīmes pārstāvim nepieciešama otrā pusīte ar kuru būtu aizraujoši apceļot visu pasauli. Strēlnieks patiesi iemīlēs cilvēku, kurš viņu mīlēs un tajā pašā laikā būs gatavs palaist brīvībā.

Mežāzis

Romantika. Pārprastais intrigants Mežāzis vēlas nopietnas attiecības, jaukumu, romantiku un atzinību. Šīm jūtām jāpāršalc Mežāzis un jāliek viņam justies tā, it kā viņa rokās būtu visa pasaule.

Ūdensvīrs

Sajūsma. Ūdensvīrs tiecās pēc cilvēka, kurš viņus patīkami satrauc, kāda, kurš ievedīs viņu jaunā pasaulē, liks skaļi smieties. Viņam nepieciešams partneris, kura prāts ir piepildīts ar idejām, par kuru eksistenci Ūdensvīrs nemaz nenojauta.

Zivis

Valdzinājums. Zivis būs sajūsmā par cilvēku, kurš iedziļināsies viņa pasaulē, kādu, kurš vēlēsies viņu izzināt un pat trijos no rīta būs gatavs ieklausīties viņa stāstos. Zivju partnerim jābūt hipotēzes izvirzīt mīlošam teorētiķim, kuru nekad nenogurdina sarunas.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru