Mīlestības horoskops 14. jūnijam – pamēģini kaut ko jaunu!

14

Uzzini, ko zvaigznes Tev sarūpējušās mīlestībā!

Iespējams, tieši šodien gaidāms, kāds pārsteidzošs notikums!

Auns Planētu izvietojums šodien smīkņās par tavām jūtām, labāk neseko pūlim, tas neiedrošinās jēgpilnu rīcību. Ja vēlies piesaistīt mīlestību un mainīt kaut ko savā dzīvē, uzvedies pārliecināti!

Vērsis Esošais planetārais izvietojums radīs iespēju no sirds izpriecāties un izsmieties. Ja tu kopā ar sirdsāķīti dodies pirmajā randiņā, iespējams, ka nonāksiet līdz humoristiskai debatei par dzīves un mīlestības nozīmi.

Dvīņi Planētu izvietojums šodien radīs iespaidu, ka tavs sirdsāķītis ir ar putniem galvā. Tev tiks piedots par domām, ka viņam ir aizbraucis jumts.

Vēzis Planētu izvietojums ieviesīs skaidrību – kādu cilvēku, kuru esi izvēlējies neiepazīt, tomēr slepus apbrīnoji visu šo laiku. Tās ir visai riskantas attiecības.

Lauva Mīļotais cilvēks nevēlēsies dzirdēt kārtējos sprediķus, it īpaši pie esošā planētu izvietojuma. Ir tāda lieta kā “pēdējais salmiņš”, ja neturēsi mēli aiz zobiem var pienākt brīdis, kad tiek pārkāptas visas robežas.

Jaunava Mīlestībā veiksmi garantē esošais astrālais izvietojums. Tu kopā ar mīļoto cilvēku varu atslābināties, tajā pašā laikā atrodot pietiekoši daudz lietu, kas jūs izklaidēs.

Svari Planētu izvietojums vēsta par jautrību un smieklu devu. Liec lietā šo brīnišķīgo iespēju, parādi savu lielisko humora izjūtu. Ja esi aizmirsis, cik līksma var būt jokošana, tad atgādini to sev mazliet paķircinot savu sirdsāķīti.

Skorpions Kāda intriģējoša saruna pavērs ceļu kāda īpaša cilvēka iepazīšanai. Pie esošā astrālā izvietojuma saņemsi daudz siltuma un tiksi patiesi novērtēts.

Strēlnieks Šodienas astrālais izvietojums iedrošinās doties ārpus četrām sienām un izbaudīt jautrību. Pamēģini peldēt citos ūdeņos, nevis tajos, kuros pierasts.

Mežāzis Ja šodien satiec kādu dīvainu cilvēku, nesāc smieties. Tev vajadzētu saglabāt mieru un dot viņam iespēju izpaust to, kas slēpjas aiz dīvainās čaulas.

Ūdensvīrs No šodienas astrālā izvietojuma var sagaidīt visu ko. Ja dodies ballēties, tev izdosies satikt kādu tik pat šausmīgu un neciešamu cilvēku, kāds esi pats. Tu vari sēdēt stūrī un apspriest savus ideālus, radikālos ieradumus, jums abiem kopā būs jautri!

Zivis Ja šodien nesapratīsi kādu joku, domāsi, ka ar tevi īsti kaut kas nav kārībā. Pie esošā planētu izvietojuma mīļotā cilvēka humora izjūta liks vēlēties ko vairāk. Ja jūti, ka šoreiz tiek pārkāpta robeža, iespējams, ka esi pelnījis smieties pēdējais. Šo joku šis cilvēks nekad neaizmirsīs.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru