Uzzini, kādam dzīvniekam līdzinās katras zodiaka zīmes sieviete

Sievietes bieži vien salīdzina ar viltīgiem plēsējiem: ar maigu kaķi vai nokaitinātu lauvu, kas vienmēr sasniedz vēlamo ar maigumu vai nežēlību.

Saskaņā ar astrologu datiem sievietes zodiaka zīme var pateikt, kāda veida dzīvnieks viņa ir.

Auns

Auna sieviete ir mīksta, pūkaina kā jenots, kas briesmu gadījumā var kļūt par īstu slepkavu. Viņi nekad nav pieredzējuši bailes, demonstrē ārkārtīgu mērķtiecību. Šāda jauna sieviete, zemapziņas līmenī, sliecas uz ģimenes labklājību. Jāatceras: dusmot jenotu ir stingri aizliegts, jo tas kļūst nežēlīgs. Ar saskaņas sajūtu Auns mierīgi risinās savas lietas.

Vērsis

Vērsis, tāpat kā lāči, tiek uzskatīts, ka ir gudri un tajā pašā laikā diezgan pretrunīgi. Viņās ir koncentrēta dusmas, maigums, spēks, rūpes. Šāda sieviete atšķiras pēc visām raksturīpašībām, kas palīdzētu radīt laimīgu, pārtikušo ģimeni: viņa ir valdonīga, spēcīga, nebaidās no vientulības, zina, kā veidot personīgo dzīvi. Tomēr jāatceras: ja vīrietis nonāk lācenes rokās, viņš nevarēs izkļūt.

Dvīņi

Burvīgie dvīņi pilnībā atbilst savvaļas samta kaķa uzvedībai. Viņa reti parādās cilvēku pārpildītās vietās, izvēloties labprātāk būt vienatnē. Dvīņi vienmēr atrodas uzmanības centrā, ko ieskauj intrigas, saziņa, bet viņu iekšējā pasaule ir nezināms mežs, kurā pat visnežēlīgākais piedzīvojumu meklētājs nevar iekļūt. Viņas vienmēr ir savos sapņos, fantāzijās un ļoti reti atver durvis kādam.

Vēzis

Vēža Sieviete ir īsta lauvene, jo viņa ir slinka, nespējīga jauna sieviete, kas meklē spēcīgu karali, valdnieku. Tāpat kā dzīvnieku pasaulē, nevis lauva, bet gan lauvenes nodarbojas ar visiem jautājumiem – medības, audzina bērnus, baro laulāto. Šī uzvedība pilnīgi atbilst vēža zīmes sievietēm. Viņa mēģina atrast aizstāvi, apgādnieku, atbalstu, bet visu pārējo viņa var darīt pati. Jāatceras tikai viena lieta: neņemt vērā šīs plēsoņas mīlestību, tas ir stingri aizliegts –pretējā gadījumā viņa saaicinās visas draudzenes, radinieces un iznīcinās pāridarītaju!

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru