Mīlestības horoskops (17.10. – 23.10) – Izvērtē savas prioritātes!

AUNS Mēģini tikt skaidrībā ar savām pašreizējām jūtām! Vai viss ir tā, kā tu to iztēlojies? Iespējams, ka jūsu attiecībās ir zudusi dzirkstele, un ar steigu tas ir jālabo. Pamēģiniet kaut ko jaunu un nebijušu!

Lasi arī: Nedēļas horoskops (17. oktobris – 23. oktobris)

VĒRSIS Ja jau kādu laiku esi vēlējies savu otro pusīti iepazīstināt ar vecākiem, tad šī nedēļa tam būs kā radīta. Tiesa, tie, kuri attiecībās ir mazāk kā mēnesi, var nesteigties. Mēģiniet šīs nedēļas vakarus pavadīt kopā un padarīt tos īpašus.

DVĪŅI Nesteidzies ar atzīšanos mīlestībā un ar sarunām par laulību vai bērniem. Šonedēļ dari visu ar mēru un vienkārši ļauj visam ritēt savu gaitu. Nododieties dažādām kopīgām izpriecām un hobijiem!

 VĒZIS Iespējams, ka tavs sirdsāķītis par kaut ko ir noskumis. Neslēp no viņa patiesību, ja kaut kas ir atgadījies, tad dalies ar viņu. Iespējams, ka viņam nepatīk fakts, ka tu pie viņa nevērsies pēc padoma, bet gan apspried to ar citiem. Maini savu taktiku!

Lasi arī: 3 Zodiaka zīmes, kurām šonedēļ jābūt īpaši piesardzīgām

LAUVA Var gadīties, ka jūtu ietekmē pasaki kaut ko tādu, ko tu patiesībā nedomā. Un tam nav obligāti jābūt kaut kam sliktam, tieši pretēji – iespējams, ka pateiksi kaut ko pārāk labu. Nesteidzies ar labu vārdu un komplimentu izteikšanu. Labāk nogaidi, iespējams, ka tavi spriedumi ir pārsteidzīgi, un tikai vēlāk tu sapratīsi, ka neesi to domājis.

JAUNAVA Šonedēļ pieņemsi daudzus lēmumus, kur nezināsi, ko īsti iesākt. Tava otrā pusīte tev spēs dot vērtīgus padomus. Tev nav obligāti jāvadās pēc viņa ieteikumiem, bet gan viņš jāuzklausa! Esi prātīgs un apdomīgs! Tavas analītiskās spriešanas spējas tev šonedēļ diezgan labi noderēs.

 SVARI Nesapratīsi no kurienes nāk tā enerģija, kas tev šonedēļ ir dota. Izmanto to darbiem un vēlāk arī seksuālai baudai! Šī solās būt ļoti produktīva nedēļa, ja savus spēkus tērēsi pareizajām nodarbēm, nevis slinkosi un neko nedarīsi.

Lasi arī: 4 Zodiaka zīmes, kurām veiksies līdz pat šī gada beigām

SKORPIONS Savu prioritāšu izvērtēšana šonedēļ būs visai aktuāls jautājums – pievērs tam visam uzmanību! Iespējams, ka šī nav īsti piemērota nedēļa, kuru simtprocentīgi veltīt attiecībām. Ja iespējams, tad centies šīs lietas veselīgi sabalansēt.

 STRĒLNIEKS Citu acīs izskatīsies īpaši labi, spēsi viņus apburt ar savu šarmu, pat daudz necenšoties. Ja esi attiecībās, tad svarīgi paturēt prātā to, ka tev ir jābūt godīgam ne tikai pret savu partneri, bet arī pret sevi! Neiesaisties afērās, kuru dēļ nav vērts riskēt ar esošajām attiecībām!

MEŽĀZIS Meklēsi mieru un klusumu, tava otrā pusīte tevi spēs iepriecināt, uzmundrināt un pat motivēt. Velti viņam savu uzmanību, un nenovērsies no viņa, ja viņa dzīvē ir iestājušās zināmas grūtības. Palīdziet viens otram!

ŪDENSVĪRS Brīvie Ūdensvīri attiecību partneri var sastapt teju tepat aiz stūra. Prātīgi būtu nesteigties, bet gan ļaut visam ritēt savu gaitu! Iepazīsti šo cilvēku tuvāk un tikai tad izdari savus secinājumus!

Lasi arī: Mīlestības horoskops oktobrim; Uzzini, kas tevi šomēnes sagaida!

ZIVIS Būs visai problemātiski nodalīt mīlestību no karjeras. Darba vietā ap tevi lidos vēlmes par baudu, bet, satiekoties ar sirdsāķīti, tavā galvā ik pa laikam pavīdēs domas par pienākumiem, ar kuriem vēl neesi paguvis tikt galā. Centies visu sabalansēt un izvērtēt prioritātes!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru