Mīlestības horoskops 20. augustam – lielisks nedēļas sākums!

Uzzini, kas šodien gaidāms tieši tev!

Auns Draugi būs spiesti šodien prātot, kur gan tu esi pazudis. Tu esi intensīvi iesaistīts centienos pievērst kāda cilvēka uzmanību, kūstot zem viņa skatiena un drebot ar viņu runājot. Tavi draugi vēlas, kaut tu tajā visā neiesaistītos, jo tu neesi pats, pavadot lielāko daļu laika blenžot tālumā.

Vērsis Otrajai pusītei tu šķitīsi kaitinoši atturīgs un vēss. Tev ir iespēja veikt uzlabojumus esošajās, lolotajās attiecībās, tomēr, tev kaut kādā veidā ir izdevies sevi novietot aiz stikla sienas. Mīļotais cilvēks tevi redz, bet nevar pieskarties. Vai tiešām tev tik ilgi jāgaida, lai atzītos mīlestībā?

Dvīņi Tu bieži sapņo par ideālām brīvdienām. Par spīti tam, tu vienmēr esi aizņemts tik lielā mērā, ka ievēro pat romantiku tikai tad, kad esi tajā līdz ausīm iemērkts. Tieši šādā situācijā tu šodien atārdīsies, tu būsi emociju pāršalkts un prātosi, kas gan tikko notika. Neuztraucies, drīz vien notiekošajam tu pieiesi entuziastiskāk.

Vēzis Tev ir iespēja izvēlēties starp darbu un izpriecām. Šodien iespējami abi varianti. Atrodoties sanāksmē tu ne minūti netiksi garlaikots, jo tev pretī sēž mīlestība, izspēlējot savas kārtis, tu nespēj neko vairāk kā pakļauties tās valdzinājumam. Tagad tev jāparūpējas par darba lietām, bet vēlāk varēsi baudīt izpriecas.

Lauva Vai šī būs tava mūža labākā diena? Planētu izvietojums par to pārliecinoši vēsta. Tev ir iespēja baudīt neviltotu kaisli un baudāmu mīļotā sabiedrību. Neļauj šai iespējai palikt neizmantotai – tā ir pārāk laba, lai laistu to zudumā. Jo tuvāk zilajam horizontam stiepsies, jo labāka kļūs dzīve.

Jaunava Šodien būsi ļoti populārs indivīds, tev šajā joma palīdzes planētu izvietojums. Iespējams, ka mīļotais cilvēks šodien vēlēsies pārlieku daudz runāt, tā vietā tu labāk vēlētos darīt kaut ko lietderīgu. Iespējams, ka dilemmas atrisinājums slēpjas komunikācijā, parādi otrajai pusītei, ka neesi vienaldzīgs. Tas palīdzēs sasniegt vēlamo rezultātu.

Svari Šodien ir ideāli piemērota diena, lai tiktos ar cilvēkiem. Ja meklē īpašas attiecības, tad laiks ir vēl piemērotāks. Pārliecinies, ka dodies ārpus mājas, lai dibinātu jaunas draudzības. Panākumu atslēga slēpjas sarunās. Nav jau tā, ka tev aptrūkstas sakāmā – šodien tu būsi vēl asprātīgāks un valdzinošāks kā parasti.

Skorpions Šī diena ir kā radīta attiecībām. Planētu izvietojums darīs cilvēkus priecīgi noskaņotus, tas savukārt nodrošinās to, ka tu atrodies labu cilvēku kompānijā. Tu noteikti nevēlies visu pēcpusdienu pavadīt sēžot un malkojot kafiju. Kopā ar mīļoto dodies romantiskās vakariņās, jūs gaida bezgala jaukas sarunas.

Strēlnieks Vienalga, vai atrodies mājās vai darbā, šī diena ir ideāli piemērota, lai uzfrišinātu attiecības, kas vēlāk var kļūt ļoti kaislīgas. Uzaicini sirdsāķīti romantiskās vakariņās. Gaisā virmos optimistiska enerģija, tādēļ nekautrējies. Randiņam gaidāms maģijas piesitiens.

Mežāzis Planētu izvietojums radīs vēlmi svinēt. Ja vēlies šajās sajūtās dalīties ar mīļoto cilvēku, dodieties uz kādu īpašu vietu. Ja vēlies baudīt romantisku noskaņu, iegūsi to vietās ar māksliniecisku piesitienu. Ieteicams izvēlēties mākslas galerijas vai kultūras izstādes apmeklējumu.

Ūdensvīrs Šodien jutīsies labi, izskatīsies labi un būsi populārs! Planētu izvietojums atspoguļos tikai labāko tevī. Ja esi vientuļš un meklē romantisko partneri, tev uzreiz jāatzīst savi patiesie mērķi. Tu esi pārlieku saspringts, tev jāatvēsinās, lai neaizbiedētu nevienu prom.

Zivis Šodien piedzīvosi dilemmu. Tev ir spēcīgas jūtas pret kādu cilvēku, bet tu klusē. Tu vēlies, lai sirdsāķītis tevi redz vienīgi varas un kontroles pozīcijā. Planētu izvietojums liks tev pašam sev uzdot jautājumu – kuru gan tu vēlies piemuļķot? Uzticēšanās pamatā ir ievainojamība, ņemt to vērā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru