Faktu horoskops – lietas, kuras sapratīs tikai Vērši

Ja arī tu esi dzimis Vērša zvaigznājā, tad noteikti izlasi šo rakstu!

1.Tu nesaproti, kā citi var piekrist kaut kam, kas nav perfekts. Piemēram, saņemot ielūgumu uz šķietami labu, bet ne ideālu ballīti, tu nevēlēsies uz to iet. Turklāt tu vari vienkārši palikt mājās un izbaudīt patiesu komfortu, jo tev patīk dzīvot uz visiem 100%.

2. Citi domā, ka esi auksta, bet patiesībā tev vienkārši ir bieza čaula, aiz kuras slēp savas patiesās sajūtas un emocijas. Salīdzinājumā ar citām zodiaka zīmēm, tu tiešām izturies diezgan vēsi. Satiekot citus cilvēkus, tu esi gluži kā emocionālā cietoksnī – izskatās, ka tev nav nekādu jūtu, un neviens nespēj tev piekļūt. Tomēr patiesībā tev ir maiga sirds, kuru tu atklāj citiem tikai īpašos gadījumos.

Lasi arī: Viss, kas tev būtu jāzina par sievieti  – Vērsi

3. Ja kāds tev nodara pāri, tu paturi aizvainojumu, kas, gluži kā olimpiskā lāpa, nekad nenodziest. Kad durvis uz tavu sirdi vai dzīvi tiek aizvērtas, tu aizslēdz tās ar 60 slēdzenēm, jo nekad vairs negribi redzēt šo cilvēku. Tu vēlies, kaut varētu piedot un aizmirst, bet slēdzenes paliek savā vietā.

4.Tavi draugi zina, ka tu nekad neatklāj noslēpumus. Nav svarīgi, kurš vēlēsies no tevis izvilināt informāciju, tu to nekad neatklāsi. Noslēpums, piemēram, par to, kurš ar kuru pārgulēja pagājušajā gadā, tā arī paliks pie tevis, pat ja kāds tev piedāvās šokolādi.

5.Ja kaut ko ieņem galvā, tad nekas tevi nespēs apturēt, pat ja vajadzētu. Pat sirdstrieka vai salauzta potīte tev nebūs šķērslis, lai noskrietu maratonu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru