Mīlestības horoskops (24.10. – 30.10) – risiniet problēmas!

AUNS

No sava mīļotā cilvēka puses jutīsies nesaprast, šķitīs, ka jūsu attiecībās kaut kā trūkst, lai sasniegtu pilnīgu laimi. Aprunājies ar savu mīļoto cilvēku! Mēģiniet tikt skaidrībā ar savām problēmām!

VĒRSIS

Mīlestība teju virmos gaisā! Vēlēsies ieslīgt domās par savu mīļoto cilvēku un pēc iespējas vairāk pavadīt laiku tieši ar viņu. Šonedēļ mēģini neatstāt savu sirdsāķīti novārtā un nemeklēt muļķīgus attaisnojumus! Kaislīgs laiks!

DVĪŅI

Attiecībās var gadīties sava veida sarežģījumi un domstarpība, taču, ja pie problēmas saknes ķersieties laicīgi, tad viss atrisināsies. Galvenais ir neklusēt, bet gan uzreiz izrunāties, ja tevi attiecībās kaut kas neapmierina.

Lasi arī: Mīlestības horoskops oktobrim; Uzzini, kas tevi šomēnes sagaida!

VĒZIS

Visai salds periods tiem pāriem, kas jau kādu laiku ir attiecībās. Ja esat domājuši par pāriešanu nākamajā attiecību līmenī, tad droši to dariet. Dažiem tā būs kopdzīves uzsākšana, bet citiem  – saderināšanās un pat precēšanās.

LAUVA

Šonedēļ Lauvu garastāvoklis svārstīsies no maza, mīlīga kaķēna līdz pat zvēram, kas gatavs izlaist savus nadziņus, lai ierādītu citiem savu vietu.

JAUNAVA

Ievērosi sevī ko tādu, kas tev traucēs justies pilnībā pašpārliecinātam. Nesūdzies par savām sliktajām īpašībām, labāk centies tās labot! Tavas pašapziņas tūkums ietekmēs arī tavas attiecības un izredzes atrast potenciālu partneri. Ņem to vērā!

Lasi arī: Nedēļas horoskops (24. – 30. oktobris)

SVARI

Mīlestība šonedēļ spēlēs lielu lomu! Mīļotā cilvēka klātbūtne uzlabos tavu garastāvokli un uz negatīvo liks raudzīties mazliet pozitīvāk. Šonedēļ lielu atbalstu saņemsi tieši no viņa puses.

SKORPIONS

Mieru un atbalstu radīsi mīļotā cilvēka apskāvienos. Iespējams, ka ir kas tāds, ko tu viņam neesi atklājis, un būtu pienācis laiks izrunāties. Kaut arī pēc dabas esi noslēpumains, no mīļotā cilvēka neko nevajadzētu slēpt.

STRĒLNIEKS

Nespēlē spēlītes un nemāni citus! Ja tu šobrīd nejūties gatavs attiecībām, tad neliec citiem sacerēties! Esi tiešs un skaidrs! Ja esi attiecībās, tad šonedēļ attiecībām nesanāks veltīt tik daudz laika, cik tu vēlētos, tāpēc mēģini izbrīvēt pēc iespējas vairāk laika savas sirdsāķītim.

Lasi arī: 3 Zodiaka zīmes, kurām šonedēļ jābūt īpaši piesardzīgām (24.10. – 30.10.)

MEŽĀZIS

Jūsu starpā var rasties kāds pārpratums, svarīgi būtu izrunāties un izvairīties no meliem. Saki  taisnību, jo meli agri vai vēlu tiks atklāti! Ja esi brīvs, tad šonedēļ pastāv liela iespēja iepazīties ar kādu īpašu cilvēku.

ŪDENSVĪRS

Šonedēļ zvaigznes ir nostājušās tev par labu. Ja esi brīvs, tad savu potenciālo partneri vari satikt kādā pasākumā, kas saistīts ar tavu profesiju. Taču, ja jau esi attiecībās, tad nedēļas nogali centieties pavadīt divatā!

ZIVIS

Ja ļausies nebijušām trakulībām, tad satiksi savu savu izredzēto. Šonedēļ ieteicams būt mazliet apdomīgam un prātīgam, uzreiz neveidojot attiecības ar kādu, kuru slikti pazīsti. Mēģini ar šo cilvēku pavadīt vairāk laika, un tikai tad kaut ko veidot. Iespējams, ka to vēlāk ļoti nožēlosi.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru